24 yaş üstü erkekler bi ayağı mezarda gibi yaşlı ve tükenmiş neden böyle görünüyosunuz? 28 yaşındayım kendi yaşıtımı geçtim küçükler bile babam gibi duruyor. Direkt hayat enerjim çekiliyor zaten sizi görünce. Yanında çocuğu gibi duracağım biriyle nasıl evlenebilirim ki mesela? Bi yandan yaşı 25 26 olmuş hala olgunlaşmamış ergenvari erkekler.. Kendinize bakmayıp genç yaşta perte çıktığınız için bizi de zor durumda bırakıyosunuz beyler. Kendinize gelin ya. Bi bakım falan yaptırın bari ne bu ölü toprağı üzerinizdeki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evet bir bakıma öyle bahsettikleriniz çok var. Bunun sebepleri , aile sorunu , maddi sıkıntı , ilişkiler , iş yorgunluğu , kullanıyorsa alkol ve sigara , uyku problemleri , spor yapmama vb birçok faktör var. Ben kendi adıma konuşayım. Sadece sporu mecburiyetten bıraktık. Ama yine yaşımı gösteririm. Öyle pek saçta beyazlaşma veya dökülme yok. Saçıma bakım yaparım. Sadece biraz uyku problemleri var tabiki Buda cildi etkiliyor. Ama ablam aracılığıyla bakım kremleri kullanıyorum. Şimdiki gençliğe baktığım da mesela arkadaşım 23 yaşında ama saçlar beyaz , kiminin dökülüyor , kimi çok büyük gösteriyor. Bunlar saydığım sebeplerden dolayı. Stres insanı erken yaşlandırıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılyaşlanmanın sen 30 dan sonra falan mı başladıgını sanıyodun :D
adım adım ufaktan başlıyor hatta ben 22 sinde bile yaşlı görünenleri tanıdım.
bir insan erişkin olduktan sonra yaşlanma başlar sadece gün yüzüne çıkması biraz gecikir.
bu yaşlı göstermenin temelinde de hareketsiz yaşam ve bilinçsiz fruktoz şurubu içeren gıdaların tüketilmesi yatıyor en çok. bir insanda yağlanma başlamışsa bil ki o adamda testosterone düşmeye başlamıştır. testosterone düştüğü şartlarda kas ve kolajen inşaası bozulup sarkmalar ve yaşlı göstermeler baş göstermek zorunda. bu 1 yılda olmasa bile 3-5 yılda mutlaka dışa vurur.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu durum biraz genetik biraz da zamanla alakalı ben hayatım boyunca asla özel çaba sarf etmedim ama daha 2-3 yıl öncesine kadar öğrenci misin diyenler oluyordu. Tamamen genlerimle alakalı bunun dışında artık beslenme şekilleri yaşam standartları aile baskıları gelecek kaygıları yiyip bitiriyor insanları. Her halta bir kulp takmayın çok arıyorsanız açın sosyal platformlardan bulun kendinize uygun görüntüde birini. Kadın erkek fark etmeksizin böyle kötüleme eylemleri öz güvenlerini olumsuz etkiler genç insanların.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben 22 yaşında fen çökmüş haldeyim, bunun sebebi olumsuzluklar reddedilmek yüzünden ben hayatım boyunca hep reddedildim hem aşk da hem de meslek bulmakta ve hâlâ da öyleyim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBenden kaç yaş küçük kişi sevgili olalım diyor. Sen benden kaç yaş küçüksün diyorum. Benim yaşım şu. Hepsi aaa Sen o kadar var mı diyorlar. Kesinlikle haklısın erkekler çok hızlı çökmeye başladı. O değil yakın bir arkadaşımın kardeşi var. Kendisi benden nerdeyse 10 yaş küçük. Çocuk saçlarımı kıskanıyor. Hatta annemin saçlarını kıskanıyor. Sizin saçınız neden dökülmüyor diyor. Dedim biraz kendinize bakin. Akşama kadar noodle yiyorsun sağlıksız besleniyosun. Aynaya bak sonra gel konuş dedim. Abla ne alaka diyor bir de. Şimdi buna ne denir 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
18 Yorumla- 1 yıl
Abartma chjdhk
Soran1 yılevet mesela kuzenim 18 yaşına yeni girdi saçları tepeden açılmış bildiğin 2 yıla kel kalacak bu çocuk yani hiç mi ilgilenmiyceksin bi dermatoloğa git hiç değilse ya
- 1 yıl
Genetiktir
Cevap sahibi1 yılAz bile söyledim. Benden 3 yaş küçük biri daha geçen gün bana dedi seni 24 sandım. Kendisinden küçük sanmış. Dedim galiba bunlar bana yürümek için numara yapıyor. Geçenlerde 45 50 civarı bir teyze de beni 24 sandı. Hatta şapka çıkarmadan önce 21 dedi. Dedim teyze naptin. Sen nerdeyse ablamsin kadın inanamadı. Ayrıca ufak tefek filan da değilim. 170 boyum var.
Şimdi bazı şeyler söylerdim ailemle ilgili nazar değer diye çok korkuyorum. Kendimle ilgili olanı söylerim sorun yok. Ama ailemden bazı genetik özellikler var. Özellikle dışarıda nerdeyse hiçbir erkekte görmedim. Sadece ünlü bazı insanlar ve bizim ailedeki erkekler. Kendi yaşıtlarım ve kendimden küçük erkekler bana göre çok kötü fiziğe sahipler. Hem sağlıklı hem de dinç erkek göremiyorum etrafımda.
Soran1 yıl@meraklıbirpandaa tamam işte sorun orada saçları yok olmuş hala çözüm bile aramıyor ilgisiz ve bakımsızlık diyoruz biz buna
- 1 yıl
Genetik olunca dökülmeye çözüm olmuyor ektirmek dışında
Soran1 yıl@meraklıbirpandaa ee elinle yazıyosun bak? çare ektirmekse onun yolunu arayacak salmayacak
- 1 yıl
çare d vitaminini ve mineral alımını artırmak ve düzgün beslenmek. ektirmek falan fasa fiso. hücresel eksiklikler oluyor bu kel kalan kişilerde. farkında olmadan yaşıyorlar çaba falan da sarfetmiyorlar olayın köküne inmek için.
Hayat Herkese Hak Ettiği Gibi Davranmaz. İnsan Bazı Şeyleri Yaşadıkça Olgunlaşır Bende 23-24’üm desem yerler Elimizde değil Kendi Ülkenin Mültecisi Olunca Böyle oluyor
23 Yorumla
Soran1 yılben erkeklerin kendilerine bakmadıklarını düşünüyorum bunu kendileri seçiyorlar sonuçta ne bileyim bi cilt bakım, spor vs insanın gençliğini korur
Soran1 yılyani aynen böyle ne saç bakımı ne cilt ya ütüsüz kıyafetle eşofmanla dolaşıyorlar hatta
1 yılStresten yaşlı ve çökmüş duruyoruz napalım anasını satıyim ekonominin durumu belli , TÜRK KADINLARI eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli drmpatik babyface masum tipli erkeklere bakmıyor , işiniz gücünüz pi*ç tipli sert mizaçlı tehditkar tipe sahip kaba tipli hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklerle
02 Yorumla- 1 yıl
Erkek zevkinizi degistirin anasını satıyim
- 1 yıl
Bana çocuk tiplisin diyorlar 30 yasına gelsen sen yeni yeni yetişkin gözükmeye başlarsın diyorlar 50 lerinde anca yaşlı durursun diyorlar o zaman BEN KAÇIRILMAZ BİR NİMETİM ama işte bakmıyosunuz anasını satıyim nerde eciş bücüş tuhaf tekinsiz , serserik tipli erkek var 20 yaşında ki TC kızı da aynı 50 yaşında ki kadın da aynı, hepiniz b0ktan erkeklere gidiyosunuz seksi sunuyosunuz , sevgili oluyosunuz
1 yılYa sem simdi neden yeşil sabun kullanıyor sonra neden kel kaldim diyor dedim de ben bittim sabunu kullanıyorum ya😂😂
09 Yorumla
Soran1 yılbahsettiğim yeşil sabun o değil 😂hakiki bıttım sabunu çok faydalı tabi ki kullanabilirsin
- 1 yıl
😂😂😂 ahahah evet siirtten sipariş veriyorum
Soran1 yılbak bu bakıma giriyor işte tebrik ederim saçlarına dolayısıyla kendine değer veren bir erkek 👍🏻👍🏻👍🏻
- 1 yıl
Erkekleri çökerten bir etken de siz kadınlar aslında, cok dengesizsiniz
- 1 yıl
Teşekkürler efenim teveccühunuz😅
Soran1 yılay vallahi ben kimseye bulaşmıyorum kul hakkına girmekten korkarım 😂
- 1 yıl
Ne güzel bulaşmayın valla
- 1 yıl
Hayatımda 2 tane ikizler burcu kadini oldu uzak mesafe. Hayatimin içine edip gittiler. 1 haftadir uyku uyumuyorum sonra neden çöktü
Soran1 yılbir kötülüğe uğradıysan bunu asla hoşgörmüyorum hemcinsim olsa bile ama hayat devam ediyor kendimiz için çabalamalıyız
Gizli Üye(25-29)1 yılHakikaten ya yakışıklı yaşını gösteren erkek yok hepsi kilolu cökmüş durumda. Birde diyorlar ki Türk kızları çirkin Rus kızları güzel. La bi önce kendinize bakın siz ne kadar iyisiniz de Türk kızlarını kötülüyorsunuz.
10 Yorumla
1 yılYo ben gayet kendime bakıyorum ve millet bana 20 diyor her konuda dikkatliyim ve yaşımda 26 yani o bakımlı olmayan tiplerin sorunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne alaka 24 yaş dsha çocuk sayilir ne alaka. Kaldiki sen krndine güzel diyorsunda öylemisin acaba
01 Yorumla
Soran1 yıl24 yaş çocuk aynen 😆
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılTopluca çok üzgünüz beğenine layık olamadığımız işin affet bizi
01 Yorumla
Soran1 yılben sizin kendiniz için de konuşuyorum. kendine bakma 30 olmadan amca ol keyfin bilir
1 yılTamam var da senin abarttığın kadar değil, yaşadığın şehir kaynaklı muhtemelen. Beni bile yaşlı yaptın, daha genç çıtırız yavrum
00 Yorumla
1 yılAynısını kadınlar için söylüyorum bende yaşıtların 40-45 gibi duruyor
03 Yorumla
Soran1 yılhangi kadın 23 yaşında 45 gibi duruyor benim kenndi arkadaş grubum yaşıtlarım kendş yaşları gibi genç ve diri duruyorlar
- 1 yıl
sence erkekler sünnet olmalı mı
- 1 yıl
antepli kız arkadaşım vardı bu sitede o büyük duruyor
26 yaşında tanıdığım var çocuk erik gibi millet hala 20 sanıyor bakımlı da öyle, gay gibi bir bakim değil bakınca ulan erik gibi çocuk bu nasıl yakışıklılık dersin ve kendine has marjinal bir tarz yapmış bir kaç da ünlüye benziyor erik gibi ohh
19 Yorumla
Soran1 yılbakım farkı işte büyük ihtimal spor falan da yapıyodur
Soran1 yılspor sağlık için olmalı zaten. öyle kasları şişirip etrafta kabarmış hindi gibi gezenler çok itici geliyor
Soran1 yılteri mi hahaha o melek falan olmasın
Soran1 yılyani aslında bize göre pek bi şey yok önce kendileri için yapacaklar. sanki kötü bi şey istiyoruz kendileriyle ilgilenip baksınlar yani
1 yılAynısını kadınlar için söylüyorum bende 😂 yaşıtlarım 40-45 gibi duruyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılYok daha neler kendi yaşına kılıf uyduruyor gibisin
00 Yorumla
1 yılHiç yaşlı ve çökmüş gorunmuyorum liseli kızlar iş atıyor bile
00 Yorumla28 yaşında olan bir kız la evlenilmez iş görselliğe gelirse. Bayanlar daha erken çöküyor erkeklere göre. Buluşsak kendini tarif ettiğin gibi çıkmayacağına eminim 28 yaşında bir kız kartlaşmış oluyor. O yüzden kızlar erken evleniyor 23 - 24 nden önce
01 Yorumla
Soran1 yılben sorunlu yapıya sahibim çocuk gibi görünüyorum normal kızlar böyle değil yaşları gibi görünüyorlar ama yaşıtım erkekler hem yaşlarından çok daha çökmüş hemde benim yapısal halim yüzünden babam gibi duruyolar
1 yılYasim 31 ama herkes beni 24 - 25 felan saniyor nasil?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Hiç alakam bile yok 26 yim ama 23 falan gösteriyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Halla halla sen nerede yaşıyorsun. Nasıl bir yer orası. Nasıl bir gençlik o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılHiç bakmıyorlar kendilerine evet. Bir de kadınlara laf ederler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınların çoğuna konuşmak kolay evde müge anlı seyrediyor dert yok sorumluluk adamı bitiriyor
02 Yorumla
Soran1 yılherkesin sorumluluğu var kusura bakma kadınlar tüm sorumluluğun içinde bakım yapmak için didiniyorlar siz saldığınız için umursamıyosunuz bakım falan
Cevap sahibi1 yılHmmm ok
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSana içimden sormak geldi sence ben kaç yaşındayım. ))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻Helal olsun. Sonunda birileri doğruyu söyledi.
15 Yorumla
Soran1 yılöyle veya böyle bakımlı olmayı öğrenecekler 😎
Cevap sahibi1 yıl@Wien34 sen niye kafayı bana taktın
Cevap sahibi1 yıl@Wien34 😂😂peki
Gizli Üye(30-35)1 yılSen hep öylelerine denk gelmiś ve görmüşsün 🤣 ben dahil olmak üzere kendi formunu krouyanlar daldan dala atlıyor 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılo çökmüş kişiler bir vakit yüzü nur olucak gençleşicek ama senin gibilerin hakimiyeti dahi olmicak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDemek iyi bakmıyorlar kendilerine. Ben hiç öyle değilim
04 Yorumla
Soran1 yılbence de bakmıyorlar sorsam yüzde 90 güneş kreminin ne olduğunu bilmiyordur
Cevap sahibi1 yılUyku düzeni ve iyi beslenme yok. İçinde alkol ve sigara da varsa kaçınılmaz son
Soran1 yılçok doğru özellikle sigara cildin rengini bile değiştiriyor
Cevap sahibi1 yılKızlarım durumu daha beter 15 yaşında surat da 2 kilo boya var
Gizli Üye(18-24)1 yılTürkiye de normal bu ya onlari suçlama bence
00 Yorumla
1 yılAbla aynaya bak arada. Trde kadın erkek hepsi oyle oluyor. Malum iktidar sagolsun 70 yaşında dede nine gibi cokmemeleri başarı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCoğrafya kaderdir ablam. Napsin gençler. Çocuk yaşta hayatın yükünü omuzlamaknzorunda kaliyorlar
00 Yorumla
1 yıl31 yaşındayım gel bir foto atayım bakalım çökmüş mü duruyorm 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe yapayım 34 yaşında Brad Pitt gibi mi olayım?
112 Yorumla
Soran1 yılHayır daha bakımlı olabilirsin kendşne değer verebilirsin
Cevap sahibi1 yılBakımlıyım zaten. Yaş ilerliyor. Estetik, makyaj, tırnak yapmayın bakın 30'lu yaşlarda ne oluyorsunuz 😊
Soran1 yılmakyaj ve estetiğim yok ve buna rağmen yanımda dede gibi duruyosunuz
Cevap sahibi1 yılPaylaş görelim nasıl görünüyorsun? Öyle demesi kolay torunum
Soran1 yıltabi sen dedin ya buraya fotolarımı koyarım falan. d. d. d
Cevap sahibi1 yılŞu yorumundan sonra resim ekleme zaten anladım ben 😁😁 hadi iyi geceler torunum
Soran1 yılkabul et kanka yaşlı görünuyosunuz hiç kıvırma fotodaki sensen acil el at kendine pişman olma 🤣
Cevap sahibi1 yılBen alacağımı almışım kızım 😁 benim tipimden sanane 😁😁
Soran1 yılfarkındaysan soru erkeklerin yaşlı görünüşüyle alakalı benim fotomla değil 👍🏻😀
Cevap sahibi1 yılBenden de sanane dedim işte 😁 görüşü kaldır bildirim gelmesin saçmalamanla uğraşıyoruz 😁
Soran1 yılsoruya gelip yazan sensin artık ne kadar gocunduysan? rahatsız herif ya
Cevap sahibi1 yılBen gocunmam. Benim tipim, benim yaşlılığım 😁 git koca bul kendine onla uğraş. Ayrıca beni engelle sorularda karşılaşmayalım 😁😁😁 bildirimi de kapattım senle uğraşmayacağım
1 yılSana denk gelmiş🤣
04 Yorumla
Soran1 yılaynen 50 milyonluk İstanbul nüfusunda bana hep çökmüşler denk gelmiş (!)
- 1 yıl
50 milyon değil Bu aradada evet hep sana denk gelmiş
Soran1 yılne 50 milyon değil sen resmi uyduruk sayılar inanıyo musun gerçekten, burada milyonlarca mülteci var ve bunu gizliyorlar
- 1 yıl
50 milyon taşıyacak bir durumda değil Ülkenin nufusu zaten 85 milyon 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılNerem çökmüş lan üzmeyin beni hırtolar
01 Yorumla
Soran1 yılgenel olarak konıştum seni tanımıyorum ekseriyeti bakımsızlıktan çöküyor
1 yılAbin star bebeğim haberin yok. 😎😂
02 Yorumla
Soran1 yıleğer 39 yaşındaysanız gerçekten gayet iyi duruyorsunuz ve ben buna bakım farkı diyorum tebrikler
- 1 yıl
24 yaş üstüne yaşlı ve çökmüş diyen birisinden bunları duyduğuma memnun oldum. ☺️ Evet 39 yaşındayım ve her konuda 20li yaşlardaki halimden kat be kat iyiyim.
1 yılHayat yoruyo stres vs
07 Yorumla
Soran1 yılbence umursmazlar bakımlı değiller ne kendilerine ne de karşılarındaki insana saygıları yok.
- 1 yıl
O da doğru evet bakımsızlar
Soran1 yıladam yeşil sabunla kafadını yıkıyo sonra neden kel kaldım
- 1 yıl
KANDJDOEKEKDM HAYKIRDIM
Soran1 yılbizde ipek gibi saçlar için tüm parayı şampuana maskeye bayılıyoruz haakdhsjsjj
- 1 yıl
Bunlar için değmez beaa hahahakdodl çoğu parfüm niyetine hacıyağı damlatıyo
Soran1 yılevet deodorantı parfüm niyetine üstlerine sıkan bir zihiyet sonra neden ter kokuyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılerkeğine göre değişir o genelleme yapmasan olmaz dimi
04 Yorumla
Soran1 yılbenim tüm çevrem böyle nasıl genelleme yapmayayım acaba?
Cevap sahibi1 yıltüm çevrenin öyle olması yine de genelleme yapmanı gerektirmez. bu arada hangi köyde yaşadığını da bilmiyorum ama herkes köylü değil. ok
Soran1 yılİstanbul'da doğdum okudum büyüdüm sadece bir markete çıksan tonla insanla karşılaşıyorsun.. gözlemlerim bu yönde
Cevap sahibi1 yılo zaman ecnebilerin tabiri ile kendine bir toyboy bulursun olur ve de biter.
1 yılBiraz da siz bakım yapın
02 Yorumla
Soran1 yılgün geçtikçe kadınlar bakım konusunda daha da bilinçleniyor ama erkekler maalesef sınıfta kalmış salmışlar kendilerini
- 1 yıl
Evvvet haklısın daha çekici oluyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
u 1 yılBen öyle durmuyorum yaşım 39 diğerlerini bilemem
02 Yorumla
Soran1 yılkesin öylesindir
- 1 yıl
Neden herkes çökmek zorunda mı neden yalan söyleyim sana
1 yılKesinlikle katılıyorum birde kadınlar çöker derler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
1 yılDiş hijyeni çoğu tr erkeğinde yok. Diş önemli.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. turkiye fazla stresli
10 YorumlaÜzerime hiç alınmadım, şayet 34 yaşındayım.
00 YorumlaOnlardan değilim çok şükür hdkd
00 Yorumla
1 yılO zaman sana 18 lik lazim 😀
00 YorumlaÇevrende gördüklerin öyle olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
1 yılHerkes senin benim gibi gamsız mı güzelim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yıl23 lerde 1 sene sonra cokcek senin gözünde 😅😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Erkek olmanın zorlukları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılEşşek gibi çalışıoruz ondan çok yıpranıyoruz
00 Yorumla Katılıyorum kesinlikle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ben öyle olduğumu düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yıloh kıl payı kurtardım
05 Yorumla
Soran1 yılhep 24 kalmayacaksın ama. d. d
- 1 yıl
sakallarım seyrek bir jilete bakar ufalmam dümenden de bir kaç bakım malzemesi kremi bitti gitti
Soran1 yılhahah işte şöyle bakım yapın bakım
- 1 yıl
yaratılmışları razı etmek için yaratılmadık!!! . d
Soran1 yılsen kendine değer vermiyorsan ben napayım be kardeş
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılHicte bile gayet yaşımı gösteriyorum
00 Yorumla
1 yılEvet yaa
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşım 26 ama ruhum 80 bacım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHayat yoruyor da ondan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGenetik kaynaklı olabilir
00 Yorumla Sen bir de beni görüceksin
25 Yorumla
Soran1 yılmahmut abi misin?
Soran1 yılneden noldu böyle söyleme üzülüyorum
- 1 yıl
Ben de diyorum bu sorudaki tutum neden mahmut abi kokuyor diye
Gizli Üye(36-45)1 yılGit olgun ve enerjik birini bul o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Gömdün ((':
08 Yorumla
Soran1 yılhayır amacım gömmek değil kesinlikle tam tersine erkeklerin kendi bakımına özen göstermesine sebep olmak belki birileri önemseyip kendine daha çok vakit ayırır
Soran1 yılgüzellik başka bi şey gençlik başka bi şey? ben insanlar estetik altın oranlara sahip olsunlar mu diyorum?
Soran1 yılevet tamda böyle söyledim. yaşlılıktan bahsettim, güzellikten değil?
Soran1 yılhayır birbirinden farklı şeyler her genç güzel olmadığına göre? ben neden bahsediyorum sen neden?
Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Kadinlar yuzunden
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Allah aşkına özellikle 24 yaş üstü erkekler neden bu kadar yaşlı ve çökmüş görünüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler