Gizli Üye(36-45)1 yılAslında yaşla çok ilgisi yok, genetik 30 dan sonra nüksediyor, yani erkekler evlendikten sonra salıyor yaş 20 ise evlilik yaşı 20 den sonra 25-30 ise ondan sonra. Fakat senin dediğin durum evlenmese de doğal gerileme ortaya çıkıyor fakat siz 30 dan sonra salıyor olarak yorumluyorsunuz.
02 Yorumla
Soran1 yılBurada bahsedilen biyolojik durum, hormonlar değil. Egzersiz, spor yapmayı neden tercih etmiyor bir kısmı onu soruyorum. Spor ile gayet fit kalınabiliniyor
Cevap sahibi1 yılBende biyolojik doğal gelişimden bahsediyorum zaten. Türk genetiği bu spor bu ülkenin insanının yapısında yok, çok şey bekliyorsun😅
En İyi Cevaplar
1 yılGenelde eski nesil erkekler ve kadınlar bahsettiğiniz gibi. ama yeni nesil bilinçli olanlar daha farklı olabiliyor. Tabii bir de hayat şartları bazı şeylere zaman ayıramama zorlaştırıyor. Şimdi adam sabah 9.00'da ise gidip akşam eve dokuzda vardığında yemek ye tv ye bak 12de yat, sabah 7 de kalk... kolay kolay spor yapmaya vakit bulamıyor olabilir. Biraz imkan meselesi de olabiliyor. Bir kısım da dediğiniz gibi insanların karakterinden veya kendine bakan ya da bakmayan tip olmasından kaynaklı.)
13 Yorumla- 1 yıl
30 u geçince Kendine bakmayan salan çok kadın da var. çevrenize bir bak göreceksiniz. Tabii bir de belli bir yaştan sonra metabolizma eskisi kadar hızlı çalışmadığı için hızlı yağ yakamıyorsunuz Bu yüzden insanlar belli bir yaştan sonra kolay kolay kilo veremeyebiliyor ve kilo alabiliyor..
Soran1 yılEvet kadınlardan da var. Ama benim söylemek istediğim erkekler şöyle fiziği olsun böyle olsun diyor ya kadınlar için. İşte önce kendilerine bir baksınlar. Onlar güzel fizik istiyor da kadınlar istemiyor mu? Kadınlar da fit, bakımlı adam istiyor. Tek taraflı değil yani
- 1 yıl
Elbette haklisiniz. Hepimiz sağlıklı olması gerektiği bedende karşı cins bekliyoruz. Bunlar bizim kriterlerimiz. Ama dedim ya onun erkeği kadını yok Kendine Bakanı var bakmayanı var bakmayın Öyle istemiyorsanız işiniz olmasın zaten
1 yılBu erkek Türkiye'de yaşıyorsa. Zaten 3 sıfır mağlup hayta başlıyor ağır hayat yükü ekonomie ve stres ve geçim derken yaşama isteği azalmasi. Artık hayatın bir anlamı kalmıyor yok kendine bak yok fit ol hayatin canı cehneme biz erkekler bu dünyaya kazık çakmadik kimse için bakım yapmam dogam neyse oyum dünya sizin olsun zenginliktensizin olsun
00 Yorumla
1 yılNe demek istediğininizi çok iyi anlıyorum aynı düşünceler içerisindeyim 🐣 dikkat edenleri takdir ediyoruz fakat öz bakımdan bi haber insanlar ile aynı ortamlarda bulunmak keyif kaçırıyor.
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Rica ederim 🌹
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle haklısın, fit ve bakımlı biriyle olmak herkesin hakkı. Ancak şunu da unutma: Toplumda hâlâ “erkek adam göbekli olur” gibi absürt klişelere inanan epey insan var. Birçok erkek, rahatlık alanına geçiş yapınca sporu ve beslenmeyi ikinci plana atıyor. Kadınlar ise genellikle daha sosyal baskı altında, bu yüzden dış görünüşe daha fazla önem vermek zorunda hissedebiliyor. İstediğin gibi biriyle olmak senin elinde, talebini net koyarsın; istisnalar da elbette çok 😊🚴♂️.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılArtık alan aldı veren verdi diyerekten galiba
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılben salmıyorum
11 Yorumla
Soran1 yılNe güzel sizin için
Evet, kadınlar genelde daha fazla bakıma özen gösterebiliyor, bu da toplumun dayattığı bazı güzellik standartlarından kaynaklanıyor olabilir. Erkekler de daha fazla bakım yapıp fit kalmaya özen gösterebilir, aslında bu tamamen kişisel bir tercih. Herkesin vücut yapısı farklı olduğu için kimisi sporu hayatına dahil eder, kimisi etmez. Önemli olan, sağlıklı yaşam tarzını benimsemek ve kendini iyi hissetmek. Sevdiğin erkek de kendine bakmayı seviyorsa, bununla ilgili zaten ortak bir anlayış geliştirebilirsiniz.
10 YorumlaHaklısın benım için sebeı su hayat ınsanı öyle yoruyor ki okadar gerksiz insan tanıyıp kırılıyorsun kı iş desen aşk desen hepsı ayrı dert bellı bır donemden sonra kendını özgür hıssetmıyorsun veya evlenıp cocuk sahıbı olunca pek bıseyın kalmıyor hayatta sadece ölecegını bılmeden yaşamk ıcın yasıyorsun. bayanların böyle bır hayatı dusuncesı olmadıgından kendıne vakıt ayırabılıyorlar bız aynada sacımızı duzeltmekten dahı yorulduk.. sebebı bu
14 Yorumla
Soran1 yılBunun cinsiyeti olmamalı. Kendini seven kendine bakmalı. Biz de terkediliyoruz, aldatılıyoruz, yarı yolda bırakılıyoruz ama yine de kendimize bakıyoruz
- 1 yıl
İşte kadının ve erkeğin arasında ki fark bu.. kadınlar olduğu yerde kalmaz yol alır ama erkek olduğu yerde kalır.. oyüzden erkeklerin hep elden tutma ıhtıyacı ana kuzusu olma ıhtıyacı burdan gelir.. yoksa kimse perişam halde değil. ama kadın daha cok özenır kendıne. yanı sadece aşk vs olarak düşünme hayatın kendısı zorlar bızı. dusun kuranda bile erkeklere iltifaden söylenir bazı şeyler. çünkü erkek saf ve aptaldır. tabı ıstısnalar hariç
Soran1 yılBunu araştırmam lazım. Bilmiyordum
Gizli Üye(18-24)1 yılAy zaten ben sokakta yürürken de bu güzelim kızlar bu ayı gibi, göbekli adamlara nasil bakıyor diyorum. Bence ülke genelinde erkekler bizim kızlarımıza göre epey asagida bir seviyede kalıyorlar. Yakışıklı, vücudu, tipi ve kılık kıyafeti düzgün kaç erkek var disarida bir elin parmağını geçmiyor. Ama kadınlar şıkır şıkır. İleride de kendine bakmayarak beğenilen erkekler sen beni böyle kabul ettin diye iyice salıyor götü göbeği. Mevzu bence bu
113 Yorumla
Soran1 yılİşte mevzu bu. Teşekkür ederim canım ya
- 1 yıl
valla şu cinsiyetçi muhabbet insan yoruyor.. o zaman kendiniz gibi birine denk gelirsiniz inş
Soran1 yıl@Fatih_6363 cinsiyetçi yaklaşım değil. Bu aslında her iki cins için de geçerli. Ama erkeklerin bir kısmı kabul etmiyor
- 1 yıl
:)) iyi de hani diyorsunuz ya güzel kadınların yanına göbekli erkekler diye.. aslında cevabını siz de biliyorsunuz bu dönemde kimse karakaşa karagöze bakmıyor ben 40 yaşına geldim nerdeyse zengin değilim olmadım hiç heves dahi etmedim, her anlamda kendimi geliştirdim mütevazı olmak güzeldir ama tevazü göstermeyeceğim bir sürü şeyi içimde barındırıyorum.. Ben de görüyorum o tipleri sonra kendime diyorum ki herkes dengiyle olur belli ya adamın dili güzel laf yapıyor ya yatakta iyi ya da parası var.. çünkü bizim dışarıda gördüğümüz şeyler içeriden farklı oluyor hani derler ya şahana yavrusu kartal görünür diye gönül belki de sevdiği için böyle.. Ben spor salonuna gidiyorum geçtim yaşıtlarımı kızım yaşındakilerin bile laf atmalarına maruz kalıyorum sokakta yürürken bile bakışları yakalamak zor değil ama inanın bana karşımdakiyle 2 sohbet edemiyosam eğlenemiyorsam ne güzelliği ne parası umrumda
Soran1 yıl@Fatih_6363 erkeklerin çoğu fiziğe bakıyor ya. Kızlara güzel, çekici ol eşin, sevgilinin gözü dışarıda olmasın denilinir. Nerde yaşıyorsunuz kültürümüze hiç hakim değilsiniz sanırım. Hep kadın güzel, çekici olmalı diye düşünülür. Ben de diyorum ki erkekler de olsun öyle
- 1 yıl
bak şimdi fiziğe bakıyor kısmı şu ben kendime dikkat ediyorsam ne bileyim biraz giyinmeyi bilsin ama bu demek değil ki crop giysin göbeği açık olsun askılı giysin frikik versin.. makyajı abartmasın kendine yakıştırsın.. kadın çekici ve güzel olmalı ama kocasına.. üstelik gözü dışarıda olan bir adamın veya kadını hiç bir şekilde tutamazsın.. türkiyede yaşıyorum ben güneydoğu da ama kendimi yetiştirme tarzım farklı
- 1 yıl
yani afedersin de ben böyle dikkat ederken karşımda oturup 1 kilo baklava gömüp ay ben şiştim demesin.. tamam yesin ama kadınlığını elden bırakmasın herşeyin bir ortalaması var.. ben sadece kendimden uzun boylu kızlarla pek birlikte olmazdım fizik konusu benim için bu kadar yani ben bir kadına baktıgımda yüzüzü güldürsün tatlı olması daha çok tercih sebebim.. antalyada gençliğini ergenliğini geçirmiş ilk sevgilisi venezuealalı diğerleri rus olmuş bir erkeğim kusura bakmasın kimse ben ne brad pitt im ne de karşımda angelina olsun isterim..
Cevap sahibi1 yıl@Fatih_6363 kendim gibi birine denk gelmek isterim keşke herkes kendi gibi birine denk gelse valla
- 1 yıl
Gelirsin sabirsizlanma az sabir ohoooo 🤪
- 1 yıl
Evet o şıkır şıkır gezen kadınlar, eli yüzü düzgün sanayii de çalışan yakısıklı cocuga bakmak yerine, parayı hesaplamayı tercih ettiği için, erkekler fizik yerine maddiyat peşinde kosuyor
- Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı.
1 yılHer 5/10 yaş geçtikçe insan eskisi gibi herseye takıntı yapmıyor ne olursa olsun diyor hal böyle olunca çoğu kişi kendini salıyor ben 45 yaşındayım geleceğe yönelik bir planım ve umudum yok amcalara bakıyorum maşallah bizden daha neşeli ve şık duruyor.
10 Yorumla
1 yılSizi motive eden bir çevre var , erkeklerin ölümüne ilgisi , hemcinslerinizle birbirinizi motive etmenizde bize göre iyi seviyede. Eminim erkeklerde bugün çok ilgi gören bi yerde yaşasa kendini sevip dikkat etmeye başlar. Türkiyede nefes alsa diye bi tabir var yahu.
10 YorumlaKelliğe çözüm var mutlaka ama bazı arkadaşlar joni sins gibi isteyenlerde olabiliyor karizma diyorlar, Göbek diosan evet haklısın insan hem sağlığı için hemde görüntü için spor yapmalı. Şu anda 33 yaşındayım sporu bırakmadım ama üstünede gitmedim fit kalıyorum acaip kaslar aacaip şişkinlik hiç sevmem saça gelirsekte arkadaşlarım full kel daha çok yakıştırdığı için sıfıra vuruyorum buda insanların zevk meselesine göre değişir...
10 Yorumla
1 yılİstisnai olarak olabilmekte bu kişinin mesuliyetidir bi şekilde öyle de olsa onu beğenip sahiplenen olacaktır. Biraz da bünye ile ilgili düzenli beslenmek ve zararlı olanları azaltmak gerekli elbette genel olarak kendimle ilgili yaşımın 4-5 yaş aşağısında gösterdiğimi söylerler. Dilerim herkesin ümit ettiği yaşantısı olur bedenen ve ruhen
10 YorumlaAslında yaş almakla ilgisi yok kendine verdiğin değer öz saygı ile alakalı bakan bakıyor kendine
52 Yorumla
Soran1 yılBu da doğru
Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Erkeğine göre değişir. Hayatinda kadın olan , ya da kendine saygısı olan erkek salmiyor bence. Bir de aldatmaya meyilli olan antropoza. girmis erkek salmiyor🤣🤣
11 Yorumla
Soran1 yılEvet kişisine göre değişiyor
Maalesef libido düşüyor özgüven, ağrılar, tempo derken zımba gibi erkek sözüde kelimelerde kaldığı için olay bu duruma geliyor istisnalar hariç
11 Yorumla
Soran1 yılOlabilir. Teşekkür ederim fikrinizi kibar bir şekilde ifade ettiğiniz için.
Zaten tipimi beğenmiyorlar yaş olmuş 22 hiçbir kız bakmıyor napayım ben uzun boylu yakışıklı seviyorlar baksamda bi işe yaramadı
12 Yorumla
Soran1 yılBence öyle düşünmeyin kendiniz için spor ve bakım yapın. Seven de çıkar daha küçüksünüz hayat yeni başlıyor 😀
- 1 yıl
Endonezyalı bul knk benden tavsiye
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. İş yükü ve strese ek olarak kendini fazla yemeğe ve sigaraya vermek gibi kötü alışkanlıklar...
12 Yorumla
Soran1 yılEvet olabilir. Teşekkür ederim fikrinizi kibar bir şekilde yazdığınız için.
Sana oyle geliyor gayet fitim. 1,87-78 kg 🙃
12 Yorumla
Soran1 yılHerkes demedim ki
Yaş aldıktan sonra da evlendikten sonra kendini salıyorlar neden acaba?
16 Yorumla
Soran1 yılBen de bunu merak ettiğim için sordum ama genellikle fit olanlar cevap vermiş 😀
Soran1 yılEvet ben de ona çok denk geldim. Boy ve kilo uyumu yok. Hala diyor ki ben gayet fitim 😀
Soran1 yıl😀😀
Öyleyse sen beni görmedin diyelim yaşım 40 ama hala 28 ilk genç gibiyim bence yanlış düşünüyorsun
12 Yorumla
Soran1 yılBenim çevremde ve gördüğüm kadarıyla öyle. Herkes demiyorum zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılBence durum tam tersi. Erkekler yaşlandıkça yüz hatları oturuyor ve daha çekici bir yapı alıyor. Kadınlar ise 35 gibi ciddi anlamda çökmeye başlıyor. Kadının iyi görünmesi için o yaştan sonra kendine bakması şart. Göbeği falan düşünmeyen adam zaten 20'sinde de düşünmez. Evlendikten sonra zaten iki taraf da salıyor kendini.
022 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu sözüm senin için geçerli değil. Sağlam sporcusun, sen zor yaşlanırsın. Ama kadın bedeni de yüzü de erkeklerden çok daha erken yaşlanır, bu bilimsel bir gerçek. Olgun erkek yüzünün daha erkeksi, daha karizmatik durduğunu da kadınların %90ı söyler. Bunda kötü bir durum yok yani kadının fiziksel durumunu kötülemedim. Kadınlar her yaşta ayrı güzeldir zaten. Her yaşın güzelliği ayrıdır.
Cevap sahibi1 yılAşko haklısın zaten şartlar bir değil ama 2 çocuklu 45 yaşında arkadaşım 20lik kızlardan daha genç duruyor yani kendine bakanı çocuk bile etkilemiyor. Bekar olduğu halde 34ünde çöktüm yaşlandım diyen arkadaşım da var (bence hala çok güzel bu arada yaşlılık belirtisi de hiç yok)
Cevap sahibi1 yılDestek olacak tabii ki eşek değilse
Cevap sahibi1 yılBen kendimden 1 yaş küçükleri yaşlı buluyorum. Bu evrensel bir gerçektir. Siz avunmaya devam edin
Cevap sahibi1 yıl3 yaş ideal olabilir bence bu yaşlarda evleneceksen 3 yaş büyük birini bulmaya çalış
Soran1 yılBilimsel gerçek erkek bedeninin daha çabuk çöktüğü yönde. Biraz daha araştırın onun için erkekler spora daha dikkat etmeli. Yeni nesil bu konuda daha özenli
Cevap sahibi1 yılErkeklerin doğal yapısı bile kaslı ama kadınlar sırf yağdan oluşuyor. Aynı sporu yaptıklarında bile gelişimleri aynı olmaz. Saç dökülmesinin sebebi erkek tipi olması ona lafım yok kendine bakan bir erkek 60ında bile seksi kalabiliyor. Türk erkekleri olarak salmaya daha meyilliyiz ama bizim cinsi savunmayacağım tabii ki size hahah 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılÇok emek gerek işte amaan 50 yaşına gelince görüşelim tamam hadi dağılalım 🤣
- 1 yıl
30dan sonra erkekle kadının arasındaki yaş farkı 1 en fazla 2 olmalı. İkiside eşit çöküyor çünkü. 33 yaşında bir adam 25 28 yaşındakine göre çok yaşlı kalır maalesef. Kadınlardaki östrojen hormonunda kadınları geç yaşlandırır. Elastik üretir. Ancak erkeklerin böyle lüksü yok. Zaten sert olan derileri birde testesteron eklenince yerçekimine yenik düşüp çökmeye başlıyor.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAynen haklısın maalesef. Arkadaşlarım evlendiler ben bekarım diye fark olduğunu söylüyorlar. Bence alakasi yok. Hatta evli olan kisi daha çok bakımlı olmali hayatina dikkat etmeli
11 Yorumla
Soran1 yılBencede. Bakım insanın kendisiyle ilgili zaten. Kendini seven kendine bakar
1 yılBu biraz da yaşam kalitesi ile ilgili bir durum. Kişinin gelir düzeyi, sosyal ortamı bile bu konuda etkili. Saç dökülmesi genetik ama bakımsız olmak başka bir şey.
10 Yorumla
1 yılKelliğe çözüm yok, bakımsızlık ise genel hevessizliğin sonuçlarından başka bir şey değil. Aynı problemi daha genç insanlarda da dönem dönem görebilirsin. Herhangi bir amaç veya başka bir mutlu edecek şeylerle meşgul olduklarında dediğin şeyi nadiren gözlemledim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAdamlar binbir zorlukla ugrasiyor. Kafalarinda kirk tilki var. Siz gercekten erkeklerin cektigi madi manevi psikolojik durumlara maruz kalsaniz kafayi yersiniz. Turkiyedeki erkeklerin kulturel baski ve psikolojik olarak hic iyi deyil. 2 senedir Turkiyede yasiyorum Allah bu ulkedeki erkeklere once saglik sonra akil versin.
10 YorumlaHaklısın düşüncen güzel iki tarafında kendisine iyi bakması gerektiği düşüncesindeyim ancak kadınlarda da dediğin gibi kendisine bakmayıp çok erken yaşta salanlar var
10 Yorumla
1 yılBen salmayı düşünmüyorum hatta tam aksine şu an bakıma fazla ihtiyacım olmasa bile ilerde ihtiyaç duymaya başlayacağımı düşünüyorum o nedenle daha çok özen gösteririm.
10 Yorumla
1 yılBi de kadında çocuk etkeni var işleri zorlaştıran buna rağmen erkekler daha bakımsız sana katılıyorum
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılAksine ben yaşlandıkça daha iyi bir versiyonuma ulaşıyorum. Genelde bu dediğin evlenen erkekler için geçerli.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı.
1 yılEvlenince göbekleri oluyor diye biliyorum maalesef evlenemeden fitler sonra saliyolar fakat kel kismi ellerinde degil.. bazisi kelde karizmatik
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyaşım 40 haftada 10-12 saat spor salonunda geçiyor.
12 Yorumla
Soran1 yılNe güzel sizin için
Cevap sahibi1 yılfaydasını görüyorum.
Ben yaşlanınca kendimi salcagimi dusunmuyorum insallah yaşlanınca da havalı moruqlar gibi olurum alqşslskekr
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Kellik ve benzeri şeyler erkeklerde bazen genetik bazen de aşırı stresten ve kaygıdan olabiliyor iki cinsiyette de olduğu gibi.. ama erkekler ve kadınlar hayatı aynı şartlarda yaşamıyor ve bu yüzden erkeklerin sorumlukları, algıları ve kaygıları kadınlara göre daha yoğun ve şiddetli olabiliyor. Sonunda da her ne kadar üzücü olsa da, erkeklerin bi kısmı bu hale gelebiliyor.
01 Yorumla
Soran1 yılHayat şartlarına bakılırsa kadınların işi daha zor. Hem çalışıyor hem çocuk bakıyor hem eşini memnun etmeli...
Görsellik belli bir yaştan sonra çok önemi kalmıyor.. önemli olan banka hesabının görselliği çünkü kadınlar cüzdana bakıyor belli bir yaştan sonra
07 Yorumla
Soran1 yılYoo artık çoğu kadının maaşı var niye baksın.
Soran1 yılSana öyle denk gelmiş. Kadın parası yiyen de çok ama genelleme yapmayayım
Soran1 yılBunun tersi de mevcut maalesef. Ben de onu anlayamıyorum.
1 yılHahahahha zamanında spor yaptığım için kız arkadaşım beni azarlamıştı neden sürekli bir şeylere vuruyorsun diye.😂
11 Yorumla
Soran1 yılBu da iyiymiş 😀
1 yılSorsan kadınlar çöküyor ama çevreme bakıyorum çoğu erkek benim yaşta çökmüş
10 Yorumla
1 yılKadınlar yüzünden çeşit çeşit lezzetli yemekleri dolduruyorlar kendileri zayıflama çayları içiyor erkekler yiye yiye göbek yapıyor 😅
21 Yorumla
Soran1 yılBak bu da olabilir 😀
1 yılay evet 30 yaşındaki kadınla erkek asla bir değil, asıl erkekler çabuk çöküyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı.
1 yılHerkes her şeyin farkında , kimse yanlışlıkla bir şey yapmıyor.
10 Yorumla
1 yılBen 46 yaşındayım. Bak bakalım bende gevşeyen bir yer, dökülen bir saç var mı? :)
128 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Reisha677 Nasıl düşünürsen düşün. Her 46 lık erkek böyle foto paylaşamaz. Sizler 30 yaş üstü erkekler çöküyor, bitiyor, çirkinler derken sıkıntı yokta, ben cevap verince mi BUNALIM oluyor :) :)
- 1 yıl
Alkol arada... Sigara hayır kardeşim
- 1 yıl
Sigara hayirrr
- 1 yıl
Benim ki 2 ayda ir 1 2 bira. Sayılmaz herhalde.
- 1 yıl
Sağlıklı beslenme ve spor... spor gym de değil. Açık havada. Ve de yüzme.
- 1 yıl
Sen gençsin daha... Ama dimdiden yap tabii ki
- 1 yıl
Şimdiden
- 1 yıl
En iyisi 👍
- 1 yıl
@Reisha677 Orası doğru bak
1 yıl30 u ma daha yıllar var o yaşa kadar da o yaştan sonra da umarım bakımlı ve fit devam ederim
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Kellik için yapacak bir şey yok gibi ama diger kısım içinde haklı oldugunuz yerler var
14 Yorumla- 1 yıl
Kel olup normal tipi var diyebilcegim anca iki kişi gördüm. Tv den gazeteden medyadan ve gerçek hayattan gördüklerime bakarak sadece iki tane oran sandığından daha az yani ayrıca kellik anormal durum aşırı testesteron salgisindan kaynaklaniyor bir diğer sebep irsi olabilir o durumda da şartlar dahilinde yanındaki eşine layık olabilmek için estetik olabilir. Kadinlar da sevmez kellik yaşlı gösteriyor
Bence kişiye göre değişiyor. Ben öyle değilim mesela
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Ben salanlardan olmam herhalde sporumu yapıyorum az çok yeme içmeme dikkat ediyorum
10 Yorumla
1 yılSaç hariç her şey yolunda 😂 ailemde kellik yok ama nedir bu anlamadım
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılGöbek felan tamam bakabilir spor yapabilir ama kel olmak saç dökülmesi genetik ne yaparsa yapsın mani olamaz ki
15 Yorumla
Soran1 yılEvet o konuda haklısın
- 1 yıl
Saç dışında bence sende haklısın 😉
Soran1 yılEvet haklıyım :)
- 1 yıl
Sen kaç yaşlarındasın ki?
- 1 yıl
Dikkat edeblerden olmak güzel
1 yılGenelleme yapmayalım kadınlardada var bu durum ama insan kendini sevmeli kendine bakmalı yas gidiyor diye nolmus her yas önemlidir her yas kıymetlidir hayat her zaman yasanilirdir zorluk var olacakta ama belini bükerseler tamamen zaten hepten kaybettiler demektir
00 Yorumla
1 yılÇevren öyle olabilir ama erkekler diye genellemek doğru değil. Kadınlar saç boyamasa nenem gibi gezecekler erkekler kel diye burada ağlıyorlar. Yazık.
01 Yorumla
Soran1 yılGenelleme yapmıyorum diye belirttim önce okuyup cevap yazsanız keşke
Öyle istemen çok doğal. Bence genelleme yapmak yanlış kişiden kişiye değişir bu durum. Bazen genetik faktörler etkili olabiliyor
01 Yorumla
Soran1 yılGenelleme yapsaydım tüm erkekler derdim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOnu bırak, hayatında dişfırçası görmemiş erkekler var. Sorsan, neye yarar, bilmezler bile. İğrenççç 🤢🤮🤮
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKel olması dışında diğerlerine katılıyorum. Bu bizimde istediğimiz bir şey değil. Diğerleri ise tabiki elimizde olan bir şey bunlarda hak veriyorum.
10 Yorumla
1 yılçok güveniyorlarsa kendilerine boşuna güvenmesinler
11 Yorumla
Soran1 yılGaliba öyle
Güzellik & Bakım konusunda 624 cevap paylaştı. Salmıyor da, sosyo-ekonomik koşullar baskı oluşturuyor.
En önemlisiyse partnerin düşen azalan ilgisi hayat enerjisini bitiriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYahu ne sporu ne egzersizi. Türkiye’de yaşıyoruz. Spora başlayana bile teyzeler dayılar garip bakardı yeni yeni yaygınlaştı Hamur işi kısır yapıp gün toplantılarına giderek mutlu olan insanların nesli daha tükenmedi.
00 YorumlaSizin gibi değiliz bir çok şeyi içinde yaşamaktan ve mücadele etmekten ötürü, duygusuz ve takmayan birine dönüşüyoruz
00 YorumlaErkek adamın sosyal hayatı mı var sizi memnun etmek için 7 24 işinde beden işi yapıyor çoğu ağır şartlarda vücut yıpranır tabi.
00 YorumlaBence tam tersi kadınlar 30 a kadar makyaj yapıyor 30 dan sonra cilt berbat oluyor fizik desen kıyafetle güzel soyununca heryeri sarkmış selülit vs
02 Yorumla
1 yılKel kalmak bakımsızlıktan değil genetikten 28 yaşımdayım 2 sene sonra 30 oluyorum değişen bir şey yok her sene aynıyım
00 YorumlaGenelleme doğru değil görüyoruz her şey gözler önünde.
03 Yorumla
Soran1 yılEvet her şey gözler önünde
Soran1 yılGenelleme yapmıyorum diye özellikle belirttim keşke okusaydınız
1 yılHatırlatırım Cenetten kovulan sadece Adem değildi
Demekki 30 dan sonra Bünye kadınları kaldiramiyor çökmeye başlıyor 🙃🙃🙃00 Yorumla
1 yılSalmıyor sorumlulukları çoğalıyor onlarındüşünmekten kendine vakit ayıramıyor.
09 Yorumla- 1 yıl
@Gökberk0101 ahahah sanki gencken salmiyo
Soran1 yılİllaki evli olarak değerlendirmeyin. Hem kadınların da sorumluluğu çok. İsteyen de kendine gayet iyi bakıyor
- 1 yıl
En azından ben daha salmamıştım :) gerçi hala salmış değilim ama neyse :)
- 1 yıl
Evlilik olarak demiyorum ama hayat olarak gelecek kaygısı mal mülk edinme kaygısı hobilerine ulaşabilme kaygısı kadınlar hep bi kaygı içinde oldukları için onları çok sarsmıyor ama erkeklerden kaygılar sonradan oluşuyor
Soran1 yılO zaman üstünüze alınmanıza gerek yok 😊
- 1 yıl
Üstüme kısmen alınmadım benimde var bi hayalim :) bi kaygım.
- 1 yıl
Siz de durum ne peki?
Soran1 yıl1,72 boy 57 kilo. Sürekli spor yapıyorum ve fitim. Ben çok dikkat ediyorum karşımdaki erkek de dikkat etsin istiyorum yani
- 1 yıl
1.86 boy 89 kilo çok dikkat etmiyorum ama kendine bakmıyor değilim pis pasaklı gezmiyorum :)
- Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılBen de tam tersi oldu 30 dan sonra gençleşmeye başladım Allah onu da kısmet etti bana
01 Yorumla
Soran1 yılNe güzel
1 yılİradeli ve disiplinli erkekler dikkat ediyor çoğu zaman her konuda herşeye ama gözüktüğü kadar kolay olmayabiliyor. Olanlar ise "amaaann" diyor götürüyor tatlıyı
10 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat