Sarı saçlı, saçları boyalı, koyu kahverengi gözlü, beyaz tenli, 1.65, 48 kilo, çok açık giyinmeyen ama uyumlu güzel giyinen, çekingen, biraz fazla utangaç
2 ay
Sarı saçlı, saçları boyalı, koyu kahverengi gözlü, beyaz tenli, 1.65, 48 kilo, çok açık giyinmeyen ama uyumlu güzel giyinen, çekingen, biraz fazla utangaç
Güzeldir ya, bi de koyu saç da güzel olabilir
Knka saçım sarı boyalı diye sürekli eleştiri alıyorum ve gerçekten sıkıldım sence yakışıyor ise güzel değil mi
Ne yaparsan yap zaten eleştiriyorlar fkdnsjsb yakışıyorsa ve bakımı seni yormuyorsa, saçına da bariz bir zararı yoksa okey bence ya
Bir arkadaşım yüzünden zaten öz güvenim zedelenmişti toparladım onun yanında bi başkası bana diyorki bence sarı yapma Sarı güzel değil çok sıkıldım artık sarı yaptım milli sorun yaptılar ve yabancı umurumda değil ama arkadaş dediğim kişi olunca üzülüyorum yabancı daha fazla beğeniyor resmen
Arkadaşın kıskançsa ve beğenmeme sebebi kıskançlıksa uzak dur bence. Seni en iyi o tanır ve daha mantıklı yorumlarda bulunup böyle hissettirmemesi gerek, yakışmadığını düşünüyorsa da düzgünce kırmadan anlatsın bi zahmet
Normalde arkadaşlarım beğeniyor sadece bu ikisi böyle biri kıskanç biliyorum ama diğerini çözemedim
Zor ya, kıskanç insan çekilmiyor, sana kolay gelsin gerçekten
Teşekkürler 🩷🌸
Rica ederim canım 🌸
Kilosu biraz daha fazla olsa iyi olurdu
Onda haklısın
Spor yaparaan birde beslenme ile iyi olursub
Alıp veriyorum ama çok alamıyorum zaten
daha iyi o zaman
Ama en fazla 48 oluyorum
Daha üstü olmuyor mu
Yok maalesef yani en azından ben fark etmedim
Spor yapmıyorsan o etki eder ben spor yaparak çok kilo aldım ama yağ değil kas olarak
Teşekkürler yorumun için haklısın Belkide
Rica ederim 4 seneden fazladır spor yaptığım için tecrübe oldu haliyle
Haklısın
Güzel kızım merhaba 💕
Tarif ettiğin kız bence kesinlikle güzel, hem de çok zarif bir havası var gibi duruyor 😊 Beyaz ten, koyu kahverengi göz ve sarı saç kontrastı çok çekici olur. Koyu saç da yakışır, hatta daha gizemli ve derin bir ifade verir.
Senin tarzın, duruşun, bakışların, özgüvenin saç renginden çok daha etkili güzelim 💫✨
Cevap
12Cevap
kilosu az bide yüz hatlarını bilmeden güzel mi diyemem ama diğer özellikler iyi gibi
Teşekkürler kilo az biliyorum ama sürekli sarı boyalı diye eleştiri alıyorum yakışıyor ise güzel değil mi
yani yakışıyordur beyaz tene esmer olsaydın yakışmazdı
Normalde sarı olduğundan beri öz güvenim olmuştu herkes tarafından ilgi gördüm ama üst üste eleştiri alıyorum bıktım artık
kimseyi takma sen kendine yakıştırıyorsan beğeniyorsan diğer insanları umursama her şeye kulp bulurlar
Teşekkürler haklısın
Rica ederim iyi günler
48 kg ne ijjfşhf sarılsam çubuk kraker gibi kırılır fkfkc
Kilo alıp veriyorum çok kilo alamıyorum maalesef
Giyimden güzelkik çirkinlik anlaşılöaz cmcmcm ama boyun iyi
Saçımı sarı kullanıyorum diye çok eleştiri alıyorum yakışıyor ise güzel değil mi sence
Kıskanıyorlar bence.. esmer misin beyaz tenli mi?
Beyaz tenliyim teşekkür ederim
Beyaz tene sarı yakışır.. ne renk yapcakmışsın?
Doğal koyu renkmiş
Bana bi takip ya da mesaj atsana
Mesaj attım
Yazdıklarına göre gayet güzelsin
Saçım sarı boyalı diye sürekli eleştiri alıyorum yakışıyor ise güzel değil mi sence
Bence tam benlik öyle düşünüyorum ilk hali çok sarı oluyor bi hafta geçince bi tık dibi gelince çok güzel oluyor ben seviyorum ama eleştiri bunaltıyor
Evet çok güzel fiziği olur
Onda emin değilim zayıfım biliyorum
Olsun ya boy var ondan
Öyle diyorsan öyle olsun
Bence iyisin
Teşekkürler yorumun için
:)
Fiziğini begeniyormusun
hoş ve sempatiktir diye düşünüyorum.
Çok eleştiri alıyorum saçımın sarı olması yakışıyor ise güzel değil mi sence
yakışıyorsa güzeldir, en azından sizin için
Teşekkürler