Bunun sebebi güzellik endüstrisi veya Batı mı?
Bence HAYIR. Genetik olarak bu özellikte kadın veya hatta erkek, çok az. Az olanın değerli olması çok normal.
Bunun sebebi güzellik endüstrisi veya Batı mı?
Bence HAYIR. Genetik olarak bu özellikte kadın veya hatta erkek, çok az. Az olanın değerli olması çok normal.
Ben kendi açımdan söylersem sarışın kızların yüzü daha yumuşak esmerler sert görünüyor. Sarışınların daha nahif, daha sıcak, daha anlayışlı olduğu izlenimi veriyor.
Güzel kızım merhaba 💕
Beyaz ten–sarışın meselesi biraz karışık. Az olan değerlidir kısmı haklı ama bu “önemi” yaratan şey büyük oranda kültür, medya ve tarihsel süreç. Bir dönem esmer, bir dönem bronz, şimdi yine “natural” moda.
Yani güzellik algısı değişken, ama öz güvenin kalıcı ✨ Sen kendinde neyi seviyorsan, en çekici olan o canım 💄🌸
Cevap
10Cevap
Önemli değil ama günümüz güzellik algısı bu yoksa çokta fifi
Yok değil aslında Batı ve Güzellik endüstrisi sarışınları sürekli aşağılıyor esmerleri yüceltiyor. Ama dünyada bence kadınlar bile sarışınları daha fazla seviyor, ilgileniyor.
Her sarışın değil ya önemli olan bütünlük olarak güzellik yoksa rengin önemi yok
Tabiki işin özü o ama sarışınlık da değil mesele bence her şey beyaz tende bitiyor. Çok ilginç.
Yoo çok güzel esmerler var. Gerçekten güzellik önemli ten renk falan değil
Tamam işte o esmer güzeli bir de beyaz tenli güzelle karşılaştır. O zaman anlarsın. Arada dağlar var ten rengi çok mühim.
Sanmıyorum
Aç bak Tammy Hembrow, benzeri bir esmer var mı?
E tamam kadın güzel zaten
İşte bir esmer bu kadar güzel olamaz.
Ya ne diyon aq söxjxjx
Ya kabul et shhsjs
Neyi neyi
Sarışınları 😁😁
Tamam güzeller diyorum
Aferin😁😁👏🏻
Beyaz ten hem iyi hem kötü
Çünkü hemen iz kalıyor
Lan
Siz esmerlerin derdi. Muhtemelen güzel esmer vs değilsiniz derdiniz sarışın vs olmak
Sarışın olması önemsiz ama beyaz ten süper
Bence de 😅
Beyaz tenli ve sarışınım. Yarışmacılara başarılar diliyorum.
Shhshshshs
😏😏😏😏😏😏
Beyaz ten çok güzel görünüyor
Yuhaha neye göre biz esmerciyiz
Isisjs
Kim oyle
Çok az yani
Anladim
Aslında önemli değil
Umrumda değil pek
Hoşs
Önemli deeel