3 ay
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Kıskanıyorlar bence
Bir tık hafif kilo al bakım yap
Ne varki dış gorunusunde
Saçma
tamamsın sen ya :)
Boy çok uzun sıkıntı
Mankeniz kudurabilirsn
Evet mankensin kudurdum hoşuna gitt mi
Malsın ondan
Bu arada 60 kilo falan olman lazum senin yoksa cidden tahta gibisin, oğlan çocuklarına benzersin dümdüz o ne öyle. Azıcık kilo al da kıvrım gelir vücuduna tabi o kadar zayıf olursan çirkin durur vücudun düşünsene dokunuyorsun eline kemik değiyor. Diyetisyene falan git.
Kuru tahta değilim sporla ilgilendim bir dönem kalcam çıkıntılı etli biriyim omuzlarımda geniş sadece bel kısmım ince bacaklarımda öyle o yüzden zayıf diyolar bana bn halimden memnunum en azından kifayet giyince üzerime tam oturuyor
Kes lan aw kezbani herkes senin gibi Dana mi olsun biraz beynini calistir kimse 6 kilo ile kivrimlara sahip olmaz ayrica mallikla ne alakasi var bunun kizin elinde olan birsey mi oksijen israfisin tamamen
Biraz kırıcı oldular keşke sormasaydım elimde olsa zaten kilo alırdım yinede herkesin görüşü kendisine ne diyebilirim ki
Askim hemen hemen ayniyiz alsinda yorum atmisim gizli kullanici olarak bak istersen bence sen kendini cok zayif goruyorsun cunku bende aksine fazlam oldugunu dusunuyorum
Hem zaman ilerledikce zaten kilo alicaz genc kiz fizigi zayif olur zateb
Teşekkür ederim beni anladığını için 🩷sadece güzellik kalıpları herkesi maalesef ki içine dönük insanlar yapti beğendirme arzusu falan güzel olmazsan sevilmezsn gbisinden
Evet maalesef ki oyle bir kadin kiloluysa sorun ediyorlar erkek gobekli olur diyorlar bir kadinin burnu buyukse keles diyorlar erkeklerde olunca guzel diyorlar esmer kadinlara pis hissettiriyor diyip esmer erkekleri maskulen buluyorlar bunlarin hepsi kadin dusmanligindan ayrica vucudun cok guzel model fizigi gibi hic canini sikma
@maymunhanim zargananın tekisin oğlan çocuğuna benziyon sen de ondan üstüne alındın da biraz uğraş düzelt kendini bu kdr alınacaksan kilo al biraz
Bizde sana şişko desek hoşuna gider mi dambıl şişko seni
Ben mi zarganinin tekiyim canim tamam sen kendini boyle avutmaya devam et cok acinasisin. ay askim ne siskosu sisko az kalir beygir bu kurbanlik tosun erkek yalakasi seni merak etme hepsi senin eline vericek kadin dusmani seni simdi senin sevgilin de siskodur
Gerçekten birilerinin görünüşü ile alakalı ezikleyen biri değilim olmadım da ama kız bizi görmeden yadırgıyor bende onun yüzünden ona hakaret ediyorum hoş değil benim bizim gbi binlerceinsan var o kdr manken var yani
Askim o mal erkekler balik etli seviyo diye bizi kucumsuyo kendini rahatlatmak icin oysa cok sacma ki ben zargana oldugumu ilk defa duyuyorum o kadar kilo verdim hala yeterli gelmiyor kendimi cok kilolu hissediyorum bana zargana demesi hosuma gider
@maymunhanim hasta olsanız ölüp gitceksiniz o kiloyla yaşayamazsınız 172 ye 60 ideal altı sıkıntı haberiniz olsun sizin gibi tipler obez insanlara da sen böyle mutluysan böyle yaşa diyerek ölmelerine sebep oldular. Ben gerçekleri söylüyorum sağlık olarak da sıkıntılı. Ayrıca bi kavga çıksa biri o kdr sıska birine eli çarpsa kız uçar gider zaten ne canı var. İyi değil kupkuru olmak.
Valla canim sen gercekleri soylemiyorsun resmen sacmaliyorsun git tedavi ol kafadan kontaksin belli
@maymunhanim sende bulimia nevroza olabilir sen tedavi ol bnce
@maymunhanim yani ne biliyim ismi maymun hanım olan biri de hastalık teşhisi koyar olmuş :)
Sorana bak gizli kullanici 🤣🤣 knk komedisin gerçekten
@maymunhanim maymun olmaktan iyidir 😉
Kral senin yas kac 50 falan mi
@maymunhanim daha ergenliğe bile girememiş çocuk gibi konuşuyosun
Içindeki yağ birikintilerini güzellik sanmalarından zaten ne kadar geri kafalı oldukları bariz belli bizi görseler ağızları açık kalır hala kalkmış bizim zayıflığımıza Laf atıyor yok hastalık oluyor Vallahi ben 27 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç 60 kilo olmadim herhangi birisi de birisi de kalkıp hastalıklısin demedi ama ben şişman birini gördüğümde kesinlikle zayıflaması gerektiğinide zaten belirtiyorum gerçekten beyin sart
Aa nerden bildin ya sende birisi vucudu ile sorununu anlattiginda "malsin ondan" yazacak kadar olgunmussun
Bu arada insanda belli oranda yağ bulunmalı yağsız kalırsan iskelet gibi durursun öylee çelimsiz görünürsün seni dövmeye kalkarlar sıska bir şey bu zaten diye haberin olsun üstüne giderler kavga mavga çıkarsa.
Aynen oyle askim kendilerini avutma sekli bu hicbir zaman bu kadar zayif olamayacaklari icin
Sen rahat ol canim bi kavga ciksa senin yedi sulaleni de yerim ben bizdeki boy sende var mi acaba
@maymunhanim ıy elinden ekmeği alınmış aç kalmış afrikalı çocuk gibi kalmayı güzellik sanıyorsun yazıkkk
Bizim Kemiklerimiz ağır kuvvetli canım sen merak etme sen o içindeki yağ birikintilerini övmeye onu güzellik sanmaya devam et ve her önüne gelene de ya da zayıf olanı da iskelet demeye hiçbir şekilde hakkında yok Biz de sana balina diyoruz o zaman
İskeletsin yağ birikintin yoksa vücut kastan yer şekerim bunu öğren kaslı olman için ideal kilonda ya da daha fazlası olman lazım
Verecek cevabi olmayinca iyice sacmaliyor fena kudurmus cıkcık
@maymunhanim ıy 10 yaşında laf sokmaya çalışan veletler gibi konuşuyosun
Sende az seçici ol 😂
Aksine güzelliğin fazla geliyordur onlara
Abla ben 20 yaşındayım 78 kiloyum 179 boyundayım
Onları dinleme
Bende ama tam tersi oluyor
Daha hoş kombinler ile daha iyi durur bence
Hiç mi sevgilin olmadı senin
Ayyyy yazıık
Yüzün nasıl
Bak dalgana.