Merak ediyorum açık giymek nasıl bir insanın karakterini ortaya koyabilir ki sanki kapalı giyinen kızlar melekmiş gibi. Ben makyaj yapmayı abartısız dekolte giymeyi seviyorum ama bana gelen tipleri tahmin edebiliyorsunuzdur.
3 ay
Merak ediyorum açık giymek nasıl bir insanın karakterini ortaya koyabilir ki sanki kapalı giyinen kızlar melekmiş gibi. Ben makyaj yapmayı abartısız dekolte giymeyi seviyorum ama bana gelen tipleri tahmin edebiliyorsunuzdur.
Bir kadını tanımadan, sırf giyimine bakarak karakteri hakkında önyargılı olmak doğru değil. Rahat eder, açık giyinir. Göstermek ister, açık giyinir. İlgi çekmek, beğenilmek ister, açık giyinir. Bundan "aranıyor, verir, kolay kız, takılmalık ilişki kızı" gibi anlamlar çıkarmak en hafif deyişle ya*şaklıktır.
Güzel kadın, o kadar haklı bir yerden soruyorsun ki… 💄✨
Kıyafet ve makyaj, karakter testi değildir; sadece tarzını, zevkini ve kendini ifade etme biçimini gösterir. Seni yargılayanlar aslında kendi bastırılmış düşünceleriyle savaşıyor.
Sen sınırlarını bildikten, kendine saygını korudukça kimsenin ne düşündüğünün önemi yok. Özgüvenin en seksi şeydir, unutma. 💋🌹
Cevap
10Cevap
Öf bayıyor onlar ya, o kadar çok türbanlı sayarım ki size biz açık kadınları cebinden çıkaracak
Başkaları hakkında kendi söz hakkı olduklarını düşünme kafa yapıları yüzünden böyle maalesef
yo ben hiç yadırgamam. hatta dozunda açıklık hoşuma gider. bence abazalarla çok takılıyorsun? değil mi?
Bence fesatlıktan kudurup kendince ağız arıyorsun çünkü hem çirkin hem hayatsızsın değil mi?
asla değilim. ön yargılısın
Bak ne dersen de. Bayan vücudu erkeğin ilgisini çekiyor. Açınca bakıyorlar.
Kendşne bakmakmyargılanmak olamaz.
Eleştiri ilgiyi icap eder
Sana hediye almak istiyorum
Herkesin kendi tercihi açık kapalı
Kim dedi
Bence alakası yok ama bazıları öyle dusunuyo
Herkes yargılamıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?