Erkek yakışıklı oldu mu öpüştük mü havalara uçuyorum yakışıklı olmayan da böyle olmuyor. Yakışıklıya aşık oluyorum? Ne diyorsunuz? Elimde değil ama
2 ay
Sende haklısın ne diyelim. İyi öpüşmeler sana. Bi gün içinde istemsizce sebebi olmadığını düşündüğün bir anda ağlama tutacak seni. O zaman tekrar yazarsın buraya.
Bu yakışıklı erkek varken de yokken de tutuyor
Kendine yazık ediyorsun.
Erkekler de güzelliğe bakıyor yalnız? Ne varmış bunda) beğenmediğimiz erkekle olmak da kendine yazık ermek
Hayatının merkezine birini kalıcı olarak alamıyorsan, hem bedenine hem duygularına hem de ahiretine yazık ediyorsundur. Hayat senin hayatın. Bu zevkin sefanın da bir sonu var elbet. Güzelliğinin de bir geçiciliği var. Yaş aldıkça erkekler tarafından beğenilmediğin zaman ne yapacaksın?
Herhalde sen sonsuza kadar beğenilecek kalacaksın? Ya da herkes sonsuza kadar beğenilecek ben beğenilmeyeceğim bir tek? Hadi böyle düşüncelerle ancak kendi dişine göre olanları zehirlersin.
Bir gün yaşadığın hayatından pişman olacaksın.
Pişman olmayan hiçbir insan yoktur.
Güzel kız, inan bana yalnız değilsin 😌💋 Fiziksel çekim çok normal, hele yakışıklıysa kalbinin hızlanması çok anlaşılır bir şey. Ama sadece yakışıklılığa odaklanırsan, karakteri görmezden gelme riskin var.
Kendine şunu sor: “Yakışıklı ama ilgisiz mi, yoksa normal tip ama bana gerçekten iyi mi geliyor?” Uzun vadede seni mutlu edecek olan, ikisinin dengesi olur canım 💕✨
Cevap
5Cevap
haşlanmış yumurtaya kimyon dökün ve yiyin. sonrada osurun, o koku ciğerlerinizi açar...🎀🎀
Açıktan yaz ki
Bulsun seni yakışıklılar
Ama sonra millete laf atmayın..
Çok normal bir durum bu
Ne diyebiliriz ki
Önüne gelenle yapıyorsun nasıl önemlş
Ondan sonra da erkeğe sapık derler
Peki sen guzel misin
Allah’a şükür evet
Bana denk gelmezmisin sen :)
Sen yakışıklı mısın?
Evet