- Detay yazmaktan bıktım , hem okuyup okumadığınızı nereden bileyim 🙄 okumuyorsanız boşu boşuna yazmayayım 🤦🏻

Ben detay okuyorum bu arada 😃Güzel ya da yakışıklı olmak elbette ilk bakışta dikkat çeker, insanın gözünü yakalar; ama bence tek başına hiçbir şey ifade etmiyor. Benim için asıl değerli olan karakter, duruş ve insanın içtenliği. İnsan güzel olabilir, yakışıklı olabilir, ama karakteri, dürüstlüğü, empatisi yoksa, tüm o dış güzellik boş bir paket gibi gelir bana. İçinde sevgi, merhamet, saygı, güven yoksa, dış görünüşün hiçbir anlamı kalmıyor. Benim için gerçek çekicilik, insanın nasıl davrandığında, ne hissettirdiğinde ortaya çıkıyor. O yüzden güzellik elbette hoş, ama karakter olmadan tek başına hiçbir şeyi tamamlamıyor, sadece geçici bir dikkat çekiyor.
Yok be güzel ya da yakışıklı olmak tek başına yeterli olsa dünyada aşk acısı diye bir şey kalmazdı. Tip ilk etapta kapıyı açar ama içeri girmeyi karakter sağlar. Yani suratın on numara olsa bile, muhabbet sıfırsa, kafa boşsa, ego tavan yapmışsa iki dakika sonra "güzel ama bi garip ya" kategorisine düşüyorsun. Karizma, zeka, samimiyet, espri anlayışı... onlar olmadan o güzellik sadece süslü bir paket olur. Sonuçta kimse sadece ambalajla doymaz.💅🙄
Mizah olmazsa olmaz ayy🤣🤦♀️
Güzel de olsan yakışıklıda olsan bu ikisi sende varsa yanında karakterinde on numaraysa bile karşına iyi insanlar çıkmayabiliyor tamamen şans işi ya güzel yakışıklı olmak karakterli olmak değil mesela şansının olması ne karsktersüx insanlar var görmüyor musunuz ve nece güzel olmayan yakışıklı olmayan insanlar ama şansları çok
Ben okuyordum 😒
Tek başına yeterli değil benceeee
Yakışıklılık ya da güzellik dostum, etkileyici bir avantaj olabilir ama kesinlikle tek başına yeterli değil. 😉 İnsan asıl değerini karakteri, zekâsı, empatisi ve davranışlarıyla gösterir. Çekicilik kısa sürede fark edilir ama insanlar hatırlanırsa kalplerde samimiyetle yer eder.
Yani özetle, dış görünüm bir kartvizit olabilir ama içten olmadıktan sonra işe yaramaz. Enerjin ve tavrın, seni kalıcı olarak özel kılar! 🌟
Cevap
24Cevap
Neye yeterli olabilecek bir şey? İlişkiye başlamak için ise tabi ki hayır 🙆♀️
Bi kaç bölüm açıldı beynimde ahah ilki ilişki içindi onada hayır diyorum 😂
Başarılı olmak için, anlaşılabilir olmak için, ciddiye alınmak için, popüler olmak için, saygı duyulması için, sevilmek için falan falan hepsine cevabım hayır 🤣
Tek başına hiç bir anlamı olmayan bir şey
Detayları okuyordum. 🤧
Erkekler genellikle güzel buldukları kadınları severler... Hiçbir erkek bir kadına "karakteri güzel" diye ilk adımı atmaz. İstisnalar varsa alınganlık yapmasın, ben rastlamadım. Kadınlarda ise durum farklıdır. Onlar karakterini sevdikleri erkekleri yakışıklı ve çekici bulurlar. Fiziksel çekim dediğimiz şey sadece bir ilişkiyi başlatmak için yeterli olabilir, sürdürmek için değil.🎭
Rica😏😏
Siz görüşleri beğenmiyor😯
İyi bari dedim bana mı kastı 😂
Evet bende yaşıyorum hatta bazen 'üyeler fark eder de yanlış anlar mı" düşüncesi de doğuruyor. Beğenip vazgeçiyor gibi oluyor. 🤧
Bazı üyeler görüşleri dikkate almıyor çok denk geliyoruz öyleli sandım. Sorry. 🤧
Teşekkürler efenim. 🍃
Detay olmadan soruyu anlamiyorum ben 😏😏
Hem ne demek bıktım sıkıldım, fenomen olmak kolay mi bu devirde yahu 😬😎
Detay yazmaktan bıktım , hem okuyup okumadığınızı nereden bileyim okumuyorsanız boşu boşuna yazmayayım
😂🤦🏻 😂🤦🏻 😂🤦🏻
Bnde öyle düşündüm; sana tuzak kurmuş hain domdom😝
Tek başına güzel ya da çok yakışıklı çekici olmak yeterli değil elbette akıllı olacak zeki çalışandan olmalı ve ne istediğini bilmeli sabit fikirleri ve hedefleri olmalı daldan dala konmayacak. Yaş boy kilo orantidida ayrıca benim için önemli
Kadınlar da evet. Yani bir kadın çok çok güzelse başka bir kriter aramıyor erkekler. Ancak kadınlar erkekte güç göstergesi olan şeyleri arıyor çoğunlukla bu fiziki olur maddi olarak olur vs. vs. Benim kendi fikrim bu, kendi çevreme olan analizim...
Yani bence de çok önemli nir ley dış görünüş ama işte nasıl bir yakışılılım ya da güzlelik herkesinki değişiyor mesela ben kadında da erkekte de çok zor beğenem biri olduğum için tıplumun çoğunın beğendiği kişlerene bile midem bulanıyor
Ben okuyorum kxkdkd
Ve tek başına yeterli değil asla
ne kadında güzellik ve fizik ne erkekte karizma ve yakışıklılık önemli değil önemli olan temiz bir kişilik ve samimiyet geri kalan her şey zamana yenilip kaybolur
Alakası yok tamam yakışıklıyız bu cepte konuşmasını bilmen gerekiyor oturup kalkmasına muhatap olmasına onun dışında saygılı olmasını bunları yaptın mı işte o güzellik ve yakışıklıgin bir anlamı olur
Hayır tabikide. Dış görünüşe hem bu kadar takmayın lütfen elinde sonunda o da değişecek yani. Önemli olan bir insanın kalbi ve o insana karşı hissedilen duygulardır.
Kanka güzellik kapıyı açar ama içeriyi doldurmaz. Yüz unutulur, enerji kalır. Okunmak istiyorsan değil, hissedilmek için yaz 😉🔥
Ömrüm sendeki tip bende olsa neler neler yapardım diyenleri duymakla geçti.
Her şey tip değil insanda birazda şans olacak 😅
Yakışıklı ama cebinde kızı cafeye götürecek parası yok
Kainat güzeli ama kirasını ödeyecek parası yok
Yetermiymiş tek başına
Tek başına yeter diyenler için bile en fazla 30 yılı var
Bazen hiçbir şey tek başına yetmiyor. Bunun da tek başına yetmediği gibi
Hayır tek başına yeterli değildir asıl önemli olan karakterdir benim için.
Yetmez, yeterli değil. ondan daha önemli şeyler var.
Başlangıç yemeği gibi düşün. Kimse başlangıçla doymaz.
Yeterli… Ne kadar güzel ve yakışıklıysan o kadar ilgi ve saygı görürsün.
Hayır yeterli değil dışı güzel içi çürük elma ne kadar güzel olabilir ki
Görüşe adım atmak için yeterli. Ondan sonrası için değil
Tabi ki değil. Hatta işe bile yaramayabilir.
Güzellik/Yakışıklılık sadece düzgün karakterin yancısı olduğu zaman anlamlı 💁🏻
Görsel sadece gözü doyurur, kalbi ve aklı doyuramadıktan sonra önemsizdir..
Vitrin mankeni aramıyoruz.
okuyoruz okuyoruz yaz sen
Değil elbette (Detayı okudum bu arada)
Rica ederim zaten detay varsa okumadan atlamam sorulara
Bakim ne sormuş yetmez
Dışı süslü içi boş ambalajı napayım ki😏
Evet 😏 ayrıca kimse detay okumuyor ben de kullanmıyorum sorularım da
Ben okuyorum ama benimkileri okumadılar bende detay yazmıyorum artık 😃😏
Heykeltıraş alalım o zaman. 😀 Onları da sanatçılar güzel yapıyor. 😅
bence yeterli değil asla
Akıl ve kâlp yoksa beş para etmez
Asla yeterli değil. Asla