Güzellik & Bakım Fazla yakışıklı, güzel olmak başa bela mı? ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Avantajlı gibi görünse de, sıkıntılı yanları da var.. 😎 Fazla yakışıklı, güzel olmak başa bela mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Neden bela olsun ki gadası 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. hayır tam tersi çok güzel bir şey 1 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Birisinin dış görünüşün için mi yoksa sen olduğun için mi beğeniyor bilemiyorsun. Evet başta banane diyebilirsiniz ama herkes gerçek sevgiyi arıyor. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet özellikle kadınlar için. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah'tan güzel degilimde sıkıntı yaşamıyorum 😂😂 1 0 Yorumla
SultanToraman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok iyi bilirim gerçekten başa bela 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. İradeye sahip çıkılıyorsa değil 1 0 Yorumla
Emreus Takip Et Xper 4 Yaş: 33 6 ay Çok kötü bir durum herkes ön yargı ile yaklaşıyor ne kadar iyi olursanız olun. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neden bela olsun ki gadası
hayır tam tersi çok güzel bir şey
Birisinin dış görünüşün için mi yoksa sen olduğun için mi beğeniyor bilemiyorsun. Evet başta banane diyebilirsiniz ama herkes gerçek sevgiyi arıyor.
Evet özellikle kadınlar için.
Allah'tan güzel degilimde sıkıntı yaşamıyorum 😂😂
Evet başlarına beladır öylelerinin.
Evet bazen bela olabiliyor
Çok iyi bilirim gerçekten başa bela
İradeye sahip çıkılıyorsa değil
Çok kötü bir durum herkes ön yargı ile yaklaşıyor ne kadar iyi olursanız olun.
Ne kadar bela olabilir ki onlara sormak lazım
çok iyi valla merhaba ben de
Herkes kaldıramaz.
Bence öyle
En büyük sıkıntı o zaten
Kesinlikle