arkadaşlar;
Güzel olmak başa bela mıdır..
ne düşünüyorsunuz?
Güzel olmak başa bela mıdır..
ne düşünüyorsunuz?
güzel olmak sürekli iltifat almak tekliflerin çok olması yolda geçenlerin dönüp tekrar tekrar bakması demek.. istemediğin her erkeğin sıkıcı ısrarlarından bıkmak demek..sürekli nazar değmesi başına gelmeyen kalmaması demek..yolda rahat yürüyememek demek..mutluluğun senden uzak olması demek...sürekli sana fake sin diyen ve inanmayan bir facebook kitlesinin bulunması demek...aman sende güzelmisin sanki diyen kıskanç çevrenin alaycı bakışları demek...evleneceğin kişinin sürekli sana yakışmadığını söyleyen bir çevre demek..(yakışanı nerden bulacaksak:)) ..)
güzel olmak allahın bize bir armaganıdır.güzel olmanın çok iyi tarafları var elbet birde dışardaki abaza adamların iğrenç bakışları olmasa daha güzel olacak...en önemlisi güzel olmakla bitmiyor.karakteri dürüstlüğü kişiliği huyu güzel olsun. insanın.başa bela olmak gibi birşey asla olamaz.ama allaha şükürler olsun.huyum güzel ben güzelim teşekür edrim allahıma beni dünyaya getirdiği için şükürler olsun.demeyi bilemek gerekiyor bazen.demii
beladan cok avantajli olsa da bazen basa bela. yakisikli değilim aslinda, ancak garip bir sempatikligim var bu da kadinlar arasinda sevilen, hemcinslerim arasinda ise kil olunan adam sayilmama neden oldu. bunun disinda, insanlar ne kadar basarili olsan da, tip ile kazandigini sanip bilmeden sacmalayabiliyor. sen ne bileceksin ki cirkinlik nedir diyene bile rastladim.
Monica Belluci'nin Malena filmini soruya örnek olarak verebilirim.
Cevap
3Cevap
Evet bela... Durmadan seni evlendirmeye calisiolar toplumda cok görülüyosun göze batiosun kocalarini elinden alcaklarini saniolar.. Herkes sana tehlikeli gözüyle bakio... Sonra piskopatlar pesinden eksik olmuyo... Küfür edesim var... :/
Yoo basa bela oldugunu düsünmüyorum, insanin karakterine ve bilincine bagli olan birsey.. akilli ol, basina bela gelmez :)
Benim fikrim böyle herkesin düşüncesini almaktır soruyu soran kisinin amacı .. Sen düşüncelerimi yargilayamazsin
Yararlı taraflarıda var zararlı taraflarıda kanımca...
guzelligi akılcı bir sekilde kullandıktan sonra bela degil fayda getirir
Kadin olmak basa bela zaten, bir de güzel olursa vay onun haline.
Kadınlar seni pek sevmez. Flörtöz bir yapın da varsa erkek arkadaşlarıyla asla ve asla tanıştırmaz :)).
Lisede kaçırıyorlardı çocukları yaaa :)).
güzellik göreceli bir kavram.karşındakini nasıl görmek istediğine bağlı o yüzden bela değil.
hiç güzel olmadım bilmiyorum :D
:D:D
Her zaman beladır Türkiye'mizde
Lehine kullanmak kişinin kendi elindedir ...
Allah çirkin bahtı versin:)
tövbe de :DD
ya çirkinlerin şansı olur.güzeller genelde üzülür ya öyle derler:D
Bilmem güzellere sormak lazım
bela oldugunu düsünmüyorum..
Duruma göre değişiyor.
Bela tarafını görmedim.
değil
bende değildir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar