Biriyle tanıştım 33 yaşında bende 27 yaşımdayım mesleği güzel evi var maddi durumu iyi efendi kibar düzgün konuşuyor saygılı da biri 2 gündür konuşuyoruz kuzenimin eşinin arkadaşı çok yakışıklı değil 188 boyunda zayıf biri yüzü de öyle yakışıklı değil fena değil sizce tip önemli mi arkadaşım idare eder dedi ve yaşını gösteriyor dedi ama yakışıklı değil sorun mu bu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kızlar tipe bakar evet
Bak yakışıklılık ve güzellik ileride kalmayacak sen düşün bak bı kalbine bak adamın kalbi nasıl konuşmalarına bak belki hislerin olucak bı dene bakalım hayırlısı
Haklısın yaşı geçtikçe yaşlanınca herkes çirkin olacak
Ne yaptın
sence sorun mu adamı sen gördün kafana yattımı içine sindimi yanına yakıştımı muhtemelen aklının bir köşesinden de evi falan var işi var idare ederim geçiyor sanki
Ya bacım şöyle bi 7-8 sene sonra dıştan perte çıkacaksın zaten neyin tipini arıyorsun sen kimsin 🤣🤣
Dış görünüşe baksaydi herkes çoğu insan evlenemezdi zaten kişiliğine bak ordan yürü
Kişiliği iyi kibar biri
Daha 2 günde belli olmaz o benimle de konuşsan beni evliya falan zannedersin konuşurken ama portakalı soymadan içinden ne çıkacak belli olmaz zamanla olucak şeyler
Haklısın tanımak gerekiyor ama yanıma yakışsın istiyorum
Ah be küçüğüm ben adliye çalıştım bir dönem ne Ezeller Eyşanlar gördüm sanki birbirleri için yaratılmış gibi yakışan çiftleri hepsi boşaniyordu ya adam aldatmış ya da kadın birileri birilerini yoldan çıkarıyor hep çirkin erkek iyidir sadık olur istese de zampara olamaz 🙂
Haklısın
Evlenirsen erkek çocuğun olursa ismini Bulut koy
Neden
Ben koymak istiyodum ama erkek olmadı kız oldu her yeni evlenen ya da evlenmek üzere olan ya da evlenme ihtimali olan herkese söylüyorum 🙂
Koyarım senin eşin güzel mi
Ben 10 sene önce boşandım ya 🙂
Neden boşandın
Geçmiş zaman bende hatırlamıyorum tek bildiğim olmamam gereken bir yerde olmuştum öyle birseydi
şu an evli misin
Yok evli değilim
Yakisikli olmadigini soyluyorsun kime gore neye gore? Kendinin guzel oldugunu soyluyorsun kime gore neye gore? Bence kizlar rus kizlarina benzemeli benzemiyorsa guzel degildir
Daha fazla bekleme bence bu kadar oluyor demek her şey dört dörtlük olmak zorunda değil
Senin için sorun mu değil mi buna karar ver. Kimin ne dediğine bakma
Yanıma yakışmısın isterim ama karakteri de iyi işi de iyi
Senin başta kafana oturmamış sırf iyi biri diye çevre baskısı görüyorsun. Dış görünüşe önem veren bir tipsin iyi düşün taşın
Hiç yakışıklı da bana gelmedi hep bu tarz
Tamam evlen o zaman
Hemen evlenilmez ki önce tanımam gerekiyor yakışıklı olunca maddiyat olmuyor idare eder birinde de maddi durumu iyi oluyor ikisi de olsa keşke
Neye benziyor öyle bi anlattın ki
33 yaşında 188 boyun da zayıf biri güzleri renkli saçları sarı gibi ama yüz şekli yakışıklı değil
Sen degecek bir kadınmısın hem ğaralı olacak hem yakısıklı ne mezunusun veya ne meslegin var ve ne kadar guzelliğin var? Böyle kadınlarda nefret edıyorum
Üniversite mezunuyum güzel biriyim evim de var
Kültürlü birisi olsaydın böyle olmazdın sanırım evinde miras kaldı deden de köyde kültürlü bir insan a benzemiyorsun boş okuyorsun sanırım okudugun bölümde ilahiyat
Yanlış düşünüyorsun evi babam aldı Büyükşehir de yaşıyorum ilahiyat okumadım çocuk gelişimi mezunuyum
Belli zaten dandik üni olan sanmıyorum evin olduguna da böyle kültürsüz daima egolu olur ve güzel oldugunuda düşünmüyorum eminim net olarak.
2 tane evim var ailemin maddi durumu iyi dandik diyorsun da sen ne mezunusun ki gelmiş bölümü mü küçümsüyorsun güzelim ben kendimi beğeniyorum gerisi önemli değil
Asıl çirkin olsan sensin ki bu laflar zoruna gidiyor eminim ki sürekli kızlar tarafından beğenilmeyen birisin bunun da acısını benden çıkartmaya çalışma tanımadan da beni yargılama
Bilgisayar mühendisliği okuyorum hala son yılım yıldız teknik üniversitesinde ve ailem beni alakadar etmiyor e ticaret sitem var satıs yapıyorum İstanbul avcılar firuzköyde 1+1 evim var ve arabam var audi a3 2015 eski ama iş görüyor cok eskide sayılmaz evim küçük evet gucum o kadar yetti 25 yasındayım senın gıbı kızlardan bıktım ben paracı ve tıpe bakan evet tıpım iyisir yatakta gecırıyorum senın gıbılerını ama eminim buna kalbi temiz bir insana hayatımı adayacagım. Yeterki sizin gibileri yataklarda çürüsün
Tanımadan beni yargılayıp kalbimi kırıyorsun çok şükür kimseyle bir ilişkiye girmedim öyle rahatta bir kız değilim benimde kendimce bir birikimim var ama senin burada beni küçümsemeye hakkın yok dış görünüşe çoğu insan bakıyor dışını beğenmediklerinin içine kalbinin güzelliğine bakmıyorlar bana karşı haksızlık yapıyorsun ve tanımdan herkesi aynı görüyorsun ona bakarsan çoğu erkek yatacağı bir kız arıyor düzgün insanlar umrunda olmuyor sonra kullanıp atıyorlar sadece dış görünüşün güzel olmasını istedim diye benim kalbimi kırdın
Ben bu düşüncede olanın kalbininde olduguna inanmıyorum
Kimsenin kalbini içini bilmezsin ben neler yaşadım ne haksızlığa uğradım bilemezsin maddi durumu yoktu sorun etmedim saçları dökülmüştü yakışıklı değildi kalbinin güzelliğinin baktım yalan çıktı benim çenemi sıktı nasıl birine güveneyim seveyim ben hep öyle oldum hiçbir şeye bakmadım üzüldüm şimdi bakayım belki gerçekten güzel olur
Bunu derken bile yalan söylüyorsun hissediyorum imkansız senin gibi düşünen bir kadının bu u yapması
Size benim gibileri lazım da işte :) uzun boylu arabası var evi var yakısıklı ama zevkine düşkün atıp kullanacak onu istiyorsunuz ve ondan anlıyorsunuz
Yemin ederim ki yaşadım neden yalan söyleyeyim elime ne geçecek ki seni tanımıyorum mesajı cevaplamam uzatmam ama beni yargılarken yaşadıklarımı düşün
Sırf altta kalmamak için olabilir bazı insanlar böyle ozellikle senin gibi egolu olanlar
Çok şükür öyle bir insan değilim altta kalsam ne olacak ki ikimiz de gizliyiz elime ne geçecek yaşadıklarım yüzünden 5 gün yemek yemedim sevdiğine inandığım erkek benim çenemi sıktı yüzüğü sattırdı ya o kadar zoruma gitti ki sevip değer verdim 1 yıldır kimseyle konuşmadım böyle davranmaya karar verdim
Önğne gelenle yat hadi ordan
Ölümlü dünya anı yaşa tipe paraya bakma keyfıne bak
Bir dost sözü
Lütfen rica ediyorum
Ben sana nasıl yazacagım
Tamam
Actım
Sana sorun değilse boş ver baskasini
Ama yanına yakışmasını isterim
Oda senin sorunun
tabiki önemli dış görünüş te
Tutturmuşsunuz yakışıklılık
Ama yakışıklı olsa daha güzel olur
Doğru yakışıklı olsa, karaktere bakma sadece tipe bak sonra salya sümük ağla öldüm bittim de kendini oedan buraya at zırla sonu bu şair demiş ya kadınlar iyi erkekleri istemez kötü olanı şeçer aşık olur iyi olanlarla derdini anlatır devam ke en uyisini sen bilirsin 🙃
Karakteri de iyi olsun işi de iyi olsun
Hmmmm, hayırdır ticaretmi yapcan
Yok ya
Ya ne
Mantık evliliği yükleniyor
Saçmamı peki
Kadın Doğasına uygun
zevkine göre