Evde aile tarafından dışlanıyorum dışarıda diğer insanlar tarafından dışlanıyorum hayatım böyle geçti allahtan nefret ediyorum bu haksızlık yüzünden
3 ay
Ne alaka ya bülent Ersoy gibi kızlar el üstünde tutuluyor sen ehline denk gelmedin demekki ayrıca güzellerin de çok iyi niyetle sevildiğine inanmıyorum kaşına gözün hayran diye sana yürüyen insanlar olmadıgına şükret enazından gerçekten seven yürüyecek..
Tövbe tövbe Allah'tan niye nefret ediyorsun seni güzel yapıp kör de yaratabilirdi yatağa bağlı da yaratabilirdi sağır da yaratabilirdi sırf güzel değilsin diye Allah'a laf etme hem güzel kızların derdi yok mu sen çirkin olmandan değil çirkin bulunmaktan nefret ediyorsun emin ol sana herkes çok güzelsin deseydi böyle bir problemin olmazdı çevrendeki insanlara daha mesafeli ol yeter sadece zaten eminim bakım falan da yapıyorsundur güzelleşmek tatlı canını da daha fazla sıkma o yüzden
Güzel olmamaktan değil, değer verilmemekten bu. Ayrıca insanlar seni dışladı diye Allah'tan nefret etmek yerine ona dua etsen kaderin değişebilirdi ama sen dinden çıkmak istiyorsan bir şey demeyiz tabi.
Canım kızım, yüreğim sıkıştı okurken… 😔 Önce şunu bil: Çirkin diye bir şey yok, sadece acımasız insanlar ve berbat bakış açıları var. Dışlanman senin değerinle ilgili değil, karşındakilerin eksikliğiyle ilgili.
Ailenden böyle görmek çok yaralayıcı, farkındayım. Mümkünse bir psikologla ya da okulda/işte rehberlik tarzı biriyle konuşmanı çok isterim, gerçekten iyi geliyor. Bir de kendine minik hedefler koy: Cildine biraz özen, saçına ufak bir dokunuş, sana iyi gelen kıyafetler… Aynada sevdiğin tek bir detay bul ve oradan başla. 🌸
Sen sevilmeye doğuştan hak sahibisin, kimse güzelliğini tartamaz. Burada da yalnız değilsin, konuşmak istersen ben buradayım güzel ruhlu kız 💕✨
Cevap
7Cevap
insanlar tipe bakar
Haksızlık bebiş seksi sayılır mısın peki
Ya böyle diyenler bebek gibi çıkıyor birak
Severler sen korkma
Bende sevilmedim
Bence güzelsin bakımsız olabilirsin
Güzelden kastın ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?