hiçbir kadın beni sevmeyecek.
başkaları için sıradan olan şeyler benim için hayal olacak
muhtemelen hiçbir beni seven birinin sıcaklığını bulamayacağım..
istediğiniz bir şey her ne olursa olsun, onu elde etmek için kıçınızı yırtmak zorunda kalacağım ve yine olmayacak çünkü ben TİPSİZİM birde ağırbaşlıyım size göre sıkıcı yani. Tamam ben sevilmeyi haketmiyorum ama çok görüyorum adam resmen namus*uz sevgilisi/eşi varken başka kadınlara yürüyor. ya da evlenmeden her haltı yiyip kızı kandırıp evleniyor ya da her kıza yavşıyor, sevgi yok. Böyle adı karaktersiz bile seviliyor. Bunlar kada bile değilim... bıktım artık üzülmekten, çirkin olmaktan. Her insan gibi benimde kalbim var. Hayattan koptum, yaşama sevincim 0.. bazen ölsem diye düşünüyorum resmen. Gençliğim bitti bir başıma, gözlerim yaşarıyor. Onurum için yaşadım hayat boyu ve bu benim için çok onur kırıcı... ama allahın canı bu benim değil, keşke alsada gebersem gitsem. Durgun biri oldum iyice. Öylesinr yaşıyorum. Gayet bakımlıyım ve fitim. Resim attıklarım oldu. İnsanlar çirkin deyince bakımsız veya kötü fizikli sanıyorlar. Benim için çirkin > kızların yüzüme bakım hoşlanmaması. Ben hep üzülmeye mi geldim bu hayata?
başkaları için sıradan olan şeyler benim için hayal olacak
muhtemelen hiçbir beni seven birinin sıcaklığını bulamayacağım..
istediğiniz bir şey her ne olursa olsun, onu elde etmek için kıçınızı yırtmak zorunda kalacağım ve yine olmayacak çünkü ben TİPSİZİM birde ağırbaşlıyım size göre sıkıcı yani. Tamam ben sevilmeyi haketmiyorum ama çok görüyorum adam resmen namus*uz sevgilisi/eşi varken başka kadınlara yürüyor. ya da evlenmeden her haltı yiyip kızı kandırıp evleniyor ya da her kıza yavşıyor, sevgi yok. Böyle adı karaktersiz bile seviliyor. Bunlar kada bile değilim... bıktım artık üzülmekten, çirkin olmaktan. Her insan gibi benimde kalbim var. Hayattan koptum, yaşama sevincim 0.. bazen ölsem diye düşünüyorum resmen. Gençliğim bitti bir başıma, gözlerim yaşarıyor. Onurum için yaşadım hayat boyu ve bu benim için çok onur kırıcı... ama allahın canı bu benim değil, keşke alsada gebersem gitsem. Durgun biri oldum iyice. Öylesinr yaşıyorum. Gayet bakımlıyım ve fitim. Resim attıklarım oldu. İnsanlar çirkin deyince bakımsız veya kötü fizikli sanıyorlar. Benim için çirkin > kızların yüzüme bakım hoşlanmaması. Ben hep üzülmeye mi geldim bu hayata?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeşim ölme fikrini kafandan at ailene şöyle. gorucu usulü bul
Ailem ile görüşmüyorum
Hmm senin hayatını bilmeden tam olarak yorum yapamam gün içi neler yapıyorsun
İşim gücüm gayet iyi hocam. Sende biliyorsun ki beğenmedikleri zaman bu iş olmuyor
Yoo artık beğendikleri değil güvendikleri erkek arıyorlar
Öyle olsa beni çoğu beğenmesi gerekirdi. Beğendiği erkeklere güvenmek isterler
Teklif ettin mi kaç kişiye
Şansımı denedim elbette. Ama olmadı
Neden kabul etmediklerini sorsaydin
Öyle sorulmaz ama ana sebep belli beğenmiyorlar
Çünkü fiziğim iyi işim söylenmez ama gelieim vs iyi (çevremde öyle)
Sormadan olmaz soracaksın ki ona göre kendine çeki düzen vercen elbet sende birşeyler vardır kabul etmemisler
Beğenmiyorlar diye kaç kez söylemem gerek?
Neyini begenmiyorlar tipini mi karekterini mi
Tipi tabiiki, karakterim çok iyi zaten
Öyle de
?
Tipimi begenmiyorlar de begenmiyorlar deyince karekter de giriyor
Tip yani yüzüm iyi değil ondan dolayı rededildim hep
Peki değişiklikler yapmayı dene
Ne gibi
Tipini işte mesela sakal gibi saç uzatinca insanlar yakışıklı olur
Büyük bir şehirde yaşıyorum ve en iyi kuafore gidiyorum. Dedim ya bakımlıyım diyr
Tam bakimli değilsin kanka ufak dokunuşlarla çok iyi biri olursun
Yani?
Ne yani
Ne ufak dokunusu diyorum
Yapılacak herseyi yapıyorum zaten
Tipini görmeden birşey diyemem tam olarak
Gerek yok, görenler beğenmiyor zaten
Yürü git
Üzülmeye geldin evet.
Peki