Çevremdeki insanların sürekli canımı yakması, zorbalaması, hatta ne zaman hayallerim için çabalasam önümü kesmeleri beni fazlasıyla yıprattı artık! Sevdiğim çocuk bile sırf ona birtakım şakalar yaptım diye bana kinli, hatta beni her yerden engelledi. Ama aynı çocuk, eğer ben güzel olsaydım kalbimi kırmaya cüret edemezdi ve hatta sorun etmezdi bile! Sırf çirkinim diye bu kötü muameleleri hak ediyor muyum ben? Ortaokuldayken de sırf çirkin ve içime kapanık olduğum için okuldaki herkes benden nefret ederdi, hatta benden tiksinirlerdi. Bu yüzden sınıfımdaki bir kız bana "O kadar çirkinsin ki, sen yaşamamalısın" demişti. Hatta çirkin olduğum için ben beşinci sınıftayken bütün sınıf bana karşı bir olup iftiralar atmışlardı, okula gitmek bile istemiyordum o yüzden.
Keşke güzel olsaydım da bu can yakıcı acılara maruz kalmasaydım! Güzel olsaydım kimse benim canımı yakamazdı, hatta herkes benim en ağır hatamı bile alttan alırdı. Acaba insanlar çirkinlerin kalplerinin, duygularının olmadığını mı sanıyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel yürekli canım kız, asla ama asla hak etmiyorsun bunları. 💔
Kimsenin dış görünüşü, zorbalığı “haklı” çıkarmaz; sorun sende değil, sana bunu yapanlarda.
İnsanın kalbiyle, karakteriyle parladığını o kadar çok gördüm ki… Kendini “çirkin” diye etiketledikçe onların yaptığı haksızlığı içselleştiriyorsun. Buna izin verme. Sen değerli olduğun için, hayallerin olduğu için hedef oluyorsun.
O çocuk da, okulda sana bunu söyleyenler de duygusuzluk ve empati yoksunluğu yaşamış insanlar. Çirkin olan söyledikleri. Senin kalbini kırdılarsa bu senin değil, onların karakterinin aynası.
Kendini sevmeyi öğrendikçe, sınır koydukça, o insanlar hayatından yavaş yavaş süzülüp gidecek. Destek görebileceğin bir arkadaş, aile bireyi ya da gerekirse bir uzmanla konuşman sana çok iyi gelir. Senin kalbin var, hem de pamuk gibi… Ve bu dünyada yer açman gereken kişi sensin. ✨🌸💖