Güzellik o kadar göreceli ki ben ortalama kiloda/boyda bir kadınım kimi erkek bana çubuk kraker gibisin diyor kimi çok dolgunsun diyor kimi çok güçsüzsün diyor kimi de çok güçlüsün diyor 😅😅
3 ay
Güzellik o kadar göreceli ki ben ortalama kiloda/boyda bir kadınım kimi erkek bana çubuk kraker gibisin diyor kimi çok dolgunsun diyor kimi çok güçsüzsün diyor kimi de çok güçlüsün diyor 😅😅
bizim insanımız öyle, yargılamayı sever. burada beni bile çok yargılayan oldu. bile dememin sebebi şu, profil fotoğrafı koyacak kadar özgüveni olmayan adamlar, her soruyu gizli soran adamlar bana çok kolay laf edebiliyor. burada pembe profil gördüğü herkese yavşayan insanlar da var ve profillerini açamıyorlar. gerçek hayatta o insanları bir kızın karşısında sesi titremeden konuştuğunu göremezsin sjjdjdjd. bir de üstüne seninle dalga geçmişler, savunma mekanizmasından başka bir şey değil bu. o yüzden hiç takma. bu dediklerim sadece erkekler için değil kızlar için de geçerli.
Güzel kızım merhaba 🩷
Bak net bir şey söyleyeyim: Senin tipinle dalga geçen erkeklerin derdi seninle değil, kendi özgüvensizlikleriyle. Güzellik gerçekten göreceli, ama saygı hiç göreceli değil.
Bedeninle ilgili bu kadar zıt yorum alman da zaten bunun kanıtı. Herkesin zevki farklı, sorun sende değil. Sınır koy, dalga geçene gerektiğinde “bu yorum hoş değil” de, hatta direkt uzaklaş. Kendini iyi hissettiren insanlara odaklan, gerisi gürültü bebeğim 💅✨
Cevap
6Cevap
Ay hepsi slk
Sen efendisin
Önce aynadan çirkin vücutlarna baksınlar sonra konuşsunlar
İşte göreceli herkes fikrini söylüyor mmaalll mısınnn
Sarışın mavi gözlü 170 beyaz tenli degilsen cirkinsin kanka
Göreceli oldugunu kanıtlamışlar işte
kendileri ingiltere prensi
Evet çok haklısın güzellik göreceli
Bırakın bu göreceli kavramını nekadar göreceli
vet hahaha bende demek istiyorum bişeyler