Az önce yanımdan bi kız geçti sıktırmış baya dar giymiş herkes ona bakıyordu yüzü de öyle çok güzel değildi
2 ay
Az önce yanımdan bi kız geçti sıktırmış baya dar giymiş herkes ona bakıyordu yüzü de öyle çok güzel değildi
Sevecek değil yatacak kız arayan erkekler ağızlarından su aka aka bakar böylelerine. Baktıkları şey güzellik değil çünkü, başka şey. O yüzden sorunun cevabı evet çirkinliği örter, ama bakan gözlerin kimler olduğu daha önceli burada.
Her erkek baktı yani yaklasık bi 100 erkek 😅🤣🤣
İyi giderin var ozaman
Bakarlar, bir şey de diyemezsin. Erkek bu, beyinden önce bel altındaki sistemler çalışıyor :D
Evet aynen öyle o yüzden güzel olmasanda götürürsün
Özenmeyin böyle şeylere. Bu tiplere erkekler aşık olur sever mi sanıyorsun? 2 yatayım tadına bakayım, sonra bırakır başkasını bulurum diye düşünen erkekler bayılır böyle kadınlara. Kendini değersizleştirme, sen öyle giyinip vücut hatlarını ortaya sermiyorsun ve 100 erkek sana bakmıyor diye üzülecek bir şey yok. Aksine sana yarın 1 kişi bakar, o da hayatının sonuna kadar seni el üstünde tutar.
Ama arzuluyorlar erkekler arzusunu zirveye cıkaran kadınları unutamıyorr
Hiç de öyle olmuyor, hayatımda 11-12 kadın oldu. Unutamadığım tek kişi duygusal anlamda bana çok iyi yaklaşan, beni kalpten seven kişi. İçlerinden 3-4 tanesi ile p.. no filmlerde yaşanılacak türden şeyler yaşadık ama onlar sadece anılarda kaldı. Kişiden kişiye değişir bu, düzgün erkek diyorsan böyle kal bence onlardan olma.
Yaaa ilk defa böyle bisey söyleyen erkek duydumm 🥰 cok mutlu oldum en azından her seyi fizğe sekse ceken birisi değilsin ama üzgünüm düzgün erkekler bile onları istiyo
Yani düzgün erkekler de ister tabi, neden istemesin bu bir ihtiyaç sonuçta ama burada önemli olan senin isteyip istemediğin. İstemiyorsan olmaz, bu kadar basit. Olmuyor diye seni bırakan erkek de bırak gitsin.
Bazı erkekler kadın olsun yeter kafasında bu böyle olduğu sürece en çirkin en kötü ve en vasıfsız karı bile kendini bir şey sanmaya devam edecektir erkekler sağolsun toplum çöküyor resmen
Canım erkek 😄 şimdi dürüst olalım; güzel göğüs, güzel kalça elbette dikkat çeker, özellikle de dar kıyafetle olunca 🙈 Ama bu sadece ilk bakış konusu.
Gerçek çekicilik; duruş, özgüven, gülüş, bakım, tarz ve enerjide. Yüzü “mükemmel” olmayan ama havasıyla ortalığı dağıtan o kadar kadın var ki 💅 Öz güven + bakımlı beden + iyi stil = insanların bakma sebebi bu aslında.
Cevap
29Cevap
Yüzüyle para etmeyen gōtüyle başıyla para etmeye çalışır g0t görünce herkeste bakar.
Aynen kız valla bu ahlaklı millet nasılda bakıyor onlara
Hep soyluyirum kimse anlamıyo. Libidoya oynayan kazanır. Kız çakmış meseleyi toplamış ilgiyi
Sizin libidonuz damacanaya bile yükseliyo
Libidonuza oynanınca aklınız fikriniz orada kalıyo
Hele birde güzel ve davetkar ses tonu varsa herşeyi örter
Herkesin bakması neden önemli ki bakanın maksadı belli
Hayır. Sadece erkeklerin şehvetle bakmasına sebep olur.
Memeler ve popo çok istekli hale getirir erkeği. Yüzden çok * onu düşünür
Evet aynen isteği geçince yüzü güzele bakar 😅
O zaman iyi seks yapan de 😅
Evet dediğin gibiyse çok çekici olur bence 🔥 🔥 🔥
Cekicilik ayrı güzellik ayrı baska biseyden bahsediyorum
Tekrar oku cevabımı
Okudum cekicilik seviyoruz diyin o zaman
Ben ne demek istediğini anladım dediğin şekilde bile bence çok çekici olur demek istiyorum
Tamam iste cekici ayrı güzellik ayrı off anlama sorunu var kime ne anlatmaya calısıyorum
Belli kimde anlama sorunu olduğu. G. rizekalı
örtebilir. ama çokta güzel değildi ile çirkin arasında baya fark var haberin olsun.
Ortalama yani yüzünde bi cezbedicilik yok
kadın gözüyle olmayabilir. kişiden kişiye değişir.. ayrıca dar giyindiği için değil. sırf bu özgüven bile etkileyebilir. ki beni etkiler.
Sizi de yani herkes dar giyer özgüvensizlikten değil
yo herkes dar giyemez. bunun düşüncesine bile sinirlenen kadınlar var.
Düsüncesi sizin yüzünüzden rahatsız edici sekilde baktığınız icin
işte o özgüvene sahip olunca 50 kişide dönüp baksa umrunda olmaz. insanların düşüncesini değil kendi kararlarını zevini önemsersin çünkü
Umrunda olur arada bir dar giyinen biri olarak cok kötüü kaliteli kadınlar her erkeğin bakmasına izin vermez
ben rusyada yaşıyorum. burada kadınlar son derece seksi giyiniyor genellikle. burada bakan yokmu sanıyorsun. hiç bir kadının umrunda değil.
Benim yetisme tarzım ruslar gibi değil biz de bir erkeğe özel olmak var
sende var. umursamayan kadınlar sandığından çok daha fazla. hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama büyük şehirlerin lüks semtlerinde örneğin son derece seksi giyinen kadınlarda kimseyi umursamıyor. kendi tercihleri önemli. zaten buna özgüven diyoruz. oradaki öz gelimesi ordan geliyor.
Hala anlamıyorsun bir seyi giyip giymemek tercihtir tamam özgüvenli oldugu icin giymiyor onu dikkat cektiği icin giyiyo dikkat cekmek istemiyorum bos bos tiplerin libidosunu yükseltmek istemiyorum anladın mı yoksa biz de giyer gezeriz
giymek istemediğin için giymemek ayrı mesele. dekolte olur dar olur vs giymek istediği halde erkekelr bakar. laf atar vs gibi saçma sapan sebeplerden giymemek özgüven eksikliğidir. laf atanı sallamazsın rahatsiz edene boş ver çekrsin. soruna gelirsek ever güzel kalça ve gögüs ortalama bir yüzün üstüne bonus puanlar ekler. helede giyinmesini bilen ben burdayım diyebilen kadınlar candır. yüzü çok daha güzel olan ama giyinmeyi bilmeyen kadını tokatlar geçer
Hala aynısın yaa özgüven ne demek bunu bile bilmiyorsun 😅 özgüven kisinin kendini sevmesi kisinin kendini oldugu gibi kabul etmesidir. Kıskırtıcı giyinmek baska biseydir. Sen desene ben kendini sergileyen kadınlardan hoslanıyorumm. Bu baska bisey. Dar giyinmek dekolte ve kısa acık giyinmek giyinmeyi bilmek demek değildir. Yüzü güzel kadın ekstra caba göstermeden kendini begendirir cirkin kadınlar kendini parcalaya gösterir bunu da bi kenara yazalım.
bu dediklerin kadınlar için geçerli olabilir. ama tahminim sen bu soruyu kadınlara değil erkeklere sordun. ve özür dilerim seni kırdığım için ama dünya pembe panjurlu evlerden oluşmuyor. yüzü güzel kadın beğenilir. tercih edilen her zman wamp kadın olur. ve maalesef özgüven dediğin şey evet kişinin kendini sevmesidir. bu yüzden insanların yaptıklarını değil kendi yaptıkları ve yapmak istediklerine odaklanan kişidir. sen giderken ben geliyordum. kaç tane milletin insanı ile tanıştım sayısını unuttum, bu güzel olan öyledir dekolte giyinen böyle şebermesi bi bizde var. normal gerçi her yapılan şeye bir baskı alan kızlarımız ne yapsın. doğrusu bu sanıyorsunuz.
Ben gidiyorum da sen hala gelememissin. Noldu birden bana gard almaya basladınn? Özgüven kelimesinin anlamını bile bilmiyorsun ayrıca kac ülkeye gittiğinden banane. Kisinin doğrusu ve yanlısı kendisini ilgilendirir. Sen halka acık seyleri seviyorsan bu senin zevkindir. Seksi kadın her haliyle seksidir. Wamp kadından bahsediyorsun ya iste
gard almakmı :D kendini bu kadar önemli sanma. Değilsin. yanından geçen kadına insanların bakıyor olması bile rahatsız etmiş seni. ne konuşuyorsak bunun üstüne.
Hayır sizin söylediklerinizle yaptıklarınız celisiyo erkekler ne istediğini bilmiyor. Hem güzel kadın isteyip hem de seksi kadınlara bitiyorsunuz anladın mu
güzel kadın beğeniriz dedim. ama daha az güzel bile olsa seksi olanı wamp olanı seçeriz dedim. çünkü bu güzellikten daha cezbedici. tokatlar geçer dedim güzelliği. dikkatli oku. tek derdin cevap vermeye çalışmak olmasın
Tokatlayıp gecemez güzellik seksiliğini tokatlar gecer ☺️ kendinizi kandırıp durun. Seksi bi kadın kapalı giyinse yüzüne bakmazsınız 😊
ah ah bu kadınlar.. hala kadın gözüyle bakıyorsun.. nyse ya dediğim gibi neyi konuşuyoruz bu kafayla
Sen de nefsinle bakıyorsun ☺️
aynen aynen
Hayır tabiki öyle deme
Öyle 🥲
Ne oldu şimdi
Zaten yüzüne bakmıyoruz ki pek
Benim yüzüme bakıyorlar
Yok yüzüme gözlerime bakıyorlar
Açık giymiyorum
Fizik yüz gzelliğinden daha önemli.
Bir artısı oluyor.
Kalca daha önemli
Kalcası da cok iyiydi
Evet kesinlikle örter
Ama maalesef evlenilmez sadece flort
Neden
Çirkin biri ile evlenmek zordur ama evlenenler vardir
Çirkinlik yoktur ya ama örter
Var yüzü iyi değildi
ortemez
Örttü valla
imkansiz
Herkes bakıyordu
abaza cok
Olsblir
Olabilir değil öyle
Örtebilir güzelliğin eksikliğini
En unutamadığım kadın oldukça geniş basenli, yüzü ise ortalama altı bir hanımefendiydi
Evet sapk oldugunuz icin
Yoo gayet sevgiliydik cinsel hayatımız da vardı
Tamam iste cinsellikten ötürü
yatakta aklımı alıyordu da mesele o değil ondan gördüğüm şefkati kimseden görmedim ben
Tamam o zaman bu genis basenli olmasından değil sefkatli olmasından libidosunun yüksel olmasından
Hepsinin payı var. Geniş basenlerine hayrandım ama koynunda uyumak, dinlenmek çok daha huzurluydu
Of ben ne diyorum sen ne diyorsun
gerçekleri söylüyorum unutamıyorum onu işte
Aynen aynen
sence memleketlerimiz neresidir
Umrumda değil
Yalnızca tadını alana kadar örter.
Cidden mii
Fizik cok iyiyse örtmez mi
Tamammm 🤭
Bi yere kadar
tabiki örter
Yeter kanka erkekler için
Hayır örtmez
Genelde örter
Aynen örtüyomus
O an kişinin kıyafeti ve vücuduna odaklanıyor insan
Fizik örter
Olabilir
Vücut daha güzel gösteriyor
Net kapatır
Benim için örtmüyor örtmezde
Helal olsun nihayet abza olmayan biri 🥰
karakteri güzelse diğer herşeyini seviyorum ben öyle boyutu vs hiç farketmiyor gerçek sevgi olunca
Evet örter
Kapatır ya
Eh işte
Ötmez
Örtüyo bence
Görmedim bir şey diyemem
Olabilir
hayır
Olabilir
hyr ama bacak orter
Kalçası büyük muydu
Evett büyük toplu
Kalça büyük olması göğsü büyük olması ilgi çekici olur tabi ki. Sana bir soru sorabilir miyim? Bir soru sordum da rica etsem cevaplar misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?