Güzellik & Bakım Kıl tüy güzelliğe engel midir? Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor LazerKızlar/Erkekler kıl tüy güzelliğe engel değil diyen biri yalan mı söylüyor. Kıl tüy güzelliğe engel midir? Cevapla Erkek Soruları Engel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çekicilik kattığını kim iddia edebilir? Engeldir. O şekilde olana kadar lazerle mis gibi oluyorsun. Şu kıl, tüy mevzuları bile tiksindirici kaldı ki çekicilik bekliyorlar. 🙄 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çiçekler tüysüz olmalı 1 0 Yorumla
GAƳGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hayır değildim farketmez kıllı erkek te severim 😂 0 0 Yorumla
sewwql Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Açıkçası evet. Çünkü çirkin gördüğümüz birinin kaşlarını yaptığımızda çok büyük farklılık olabiliyor. Tabii ki tercih meselesi kimseyi asla yargılamam ama kızlara bıyığın yakıştığını sanmıyorum. 0 1 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl 😂😅🤣🤣🤣🤣🤣👍 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Engeldir. Fazla kıllı erkek bile itici. 🤔 2 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Tüy ciltte güzel görünmüyor bence 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çekicilik kattığını kim iddia edebilir?
Engeldir. O şekilde olana kadar lazerle mis gibi oluyorsun. Şu kıl, tüy mevzuları bile tiksindirici kaldı ki çekicilik bekliyorlar. 🙄
Çiçekler tüysüz olmalı
Hayır değildim farketmez kıllı erkek te severim 😂
Açıkçası evet. Çünkü çirkin gördüğümüz birinin kaşlarını yaptığımızda çok büyük farklılık olabiliyor. Tabii ki tercih meselesi kimseyi asla yargılamam ama kızlara bıyığın yakıştığını sanmıyorum.
😂😅🤣🤣🤣🤣🤣👍
Evet, engeldir
Engeldir. Fazla kıllı erkek bile itici. 🤔
Tüy ciltte güzel görünmüyor bence 😊
Engelemezde çekicide durmaz
Engeldir maalesef
alınmalıdır bende alıyorum
Engeldir