Güzellik & Bakım Kol tüyleri manken gibi güzelliği gölgede bırakır mı? GolgiAygırı Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ah istenmeyen tüyler ah çoğu kişinin başının belası :) Tüyler bir yana kol tüyleri ayrıca itici olarak görülüyor. Sizce kol tüyleri manken gibi güzelliği söndürür müü? Kol tüyleri manken gibi güzelliği gölgede bırakır mı? Cevapla Güzellik Soruları Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
seytaninsusmayansesi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Tüy degıl kıl benim hoşuma gıtmıyo alıyorum esmer kızlar almayınca daha kötü duruyor 2 0 Yorumla
Brigittee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bırakır ya çok aşırı ince ve sarı olması lazım ama belirginse olmaz 0 0 Yorumla
celik_html Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Şahsen bir bayan için önemli ne kadar güzel olursa olsun kıl görünce soğuyorum 0 0 Yorumla
bahtsızbedevibusra Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sonuç olarak bir almaya bakar o yüzden fazla şey yapmamak lazım böyle kılı tüyü 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben alıyorum mesela keşke almak istemese :/ çok acıyor kol 0 0 Yorumla
PandikParmağı Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl bırakır dikkat edilmesi gereken bir durum kadında bence 😉 1 0 Yorumla
Cloudyboy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Sende tüy yokki harika resimde.. aslan burcusun çok severim gür saçlı olurlar... yükselenin ne 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Umrumda değil kolumu da alamam artık sjs 2 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Bırakır tabi görüntüyü bozar 3 0 Yorumla
Ggecce Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Ya çok siyah ve kalın değilse göze batmıyo bence 1 0 Yorumla
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Fazlaysa evet. ama degilse gerek yok almaya. 1 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bırakır hiç hoş değil 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayir onemli bile degil. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Şeftali tüyü gibiyse itici değil :D 0 0 Yorumla
ksflbmdzgmj Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Rengi koyuysa ben beğenmiyorum hem cinslerimde 1 0 Yorumla
Hasandemirby Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Resmini at özelden yorum yaparım 0 1 Yorumla Linçgeldi +1 yıl Yavşamaya yer arama Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birakir 0 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 479 cevap paylaştı. Bırakır. 0 0 Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tüysüz olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tüy degıl kıl benim hoşuma gıtmıyo alıyorum esmer kızlar almayınca daha kötü duruyor
Bırakır ya çok aşırı ince ve sarı olması lazım ama belirginse olmaz
Şahsen bir bayan için önemli ne kadar güzel olursa olsun kıl görünce soğuyorum
Sonuç olarak bir almaya bakar o yüzden fazla şey yapmamak lazım böyle kılı tüyü
ben alıyorum mesela keşke almak istemese :/ çok acıyor kol
bırakır dikkat edilmesi gereken bir durum kadında bence 😉
Sende tüy yokki harika resimde.. aslan burcusun çok severim gür saçlı olurlar... yükselenin ne
Umrumda değil kolumu da alamam artık sjs
Bırakır tabi görüntüyü bozar
Taradıkdan sonra sorun yok
Ya çok siyah ve kalın değilse göze batmıyo bence
Sık ve gür ise güzelliği örter.
Fazlaysa evet. ama degilse gerek yok almaya.
Kıllar çok sık ise belki
Hayır takılmayın böyle şeylere
Tüy kadında itici bir durum
Bırakır hiç hoş değil
Hayir onemli bile degil.
Şeftali tüyü gibiyse itici değil :D
Rengi koyuysa ben beğenmiyorum hem cinslerimde
Çok az belli oluyorsa bence bırakmaz.
Resmini at özelden yorum yaparım
Yavşamaya yer arama
Bırakır bence ya tüylü olmaması lazı.
bırakır net