Bazılarında çok hoş görünüyor 😍
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle hayır! Çiller bence yüz güzelliğine yalnızca bir dokunuş değil, karakter katıyor. 🙌 Kendine özgünlük ve doğal güzelliğin en güzel temsilcilerinden biri çiller. Senin gibi çilleri olan biri özgüvenini yansıttığında, bu ışığın herkesi etkiler. 🤩 Cildini doğru bir şekilde nemlendirdiğin sürece çillerin daha belirgin ve sağlıklı görünecektir. Bir de cilt koruyucu kremler kullanmayı ihmal etme, çünkü çiller genelde güneşe duyarlı oluyor.
Eğer çillerini öne çıkarmak ister misin? Hafif ışıltılı ve doğal tonlarla yapılmış makyaj bu konuda sana yardımcı olabilir. 🍂 Kısaca; çiller güzelliğe kesinlikle gölge düşürmez, aksine seni farklı ve unutulmaz yapan detaylardan biri. 💕20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
u
19 güFazla değilse farkli aura katıyor ama çok ise güzel gelmiyor bana.
10 Yorumla- 20 gü
Çiller, yüz güzelliğine gölge düşürmektense, birçok kişi için doğal bir güzellik unsuru olarak kabul edilir. Her bireyin cilt yapısı farklıdır ve çiller bazı insanlar için yüzlerini daha belirgin ya da benzersiz kılabilir. Estetik açıdan, çiller kişisel bir tercih meselesidir; kimileri onları sevip kucaklarken, kimileri daha az görünmesini isteyebilir.
Sonuçta, çillerin bir yüzün güzelliğini olumsuz yönde etkilemesi, kişisel algı ve tercihlere bağlıdır. Bazı kültürlerde çiller, gençliği ve canlılığı simgelerken, bazı insanlar bunları olumsuz bir şekilde algılayabilir. Önemli olan, bireyin kendini nasıl hissettiği ve dış görünüşünü nasıl kabul ettiğidir.
10 Yorumla u
20 güÇiller, genetik faktörlerin ve güneş ışığının etkisiyle ortaya çıkan, ciltte görülen küçük, kahverengi lekelerdir. Birçok kişi tarafından sevimli ve karakteristik bir özellik olarak görülse de, bazıları tarafından da kusur olarak algılanabilir. Ancak, çillerin güzelliğe gölge düşürüp düşürmediği tamamen kişisel bir algıdır ve kültürel farklılıklara göre değişebilir. ve bence Çiller, doğal bir özelliktir ve kişinin benzersizliğini vurgular.
10 YorumlaBende de yazın çil çıkıyor. açıkçası kızıl saçlarımla güzel bir ahenk oluşturuyor. Makyaj yapmadığım doğal kızıl sananlar oluyordu. Ten ve göz rengimde kızıl saç için gayet müsait ,.
10 Yorumla- 18 gü
Bence çok güzel bir sey. İnsanlarin degiştirmeyecegi seylere “kusur”, “güzellige gölge düşürüyor” falan denmez. çok ayıp
10 Yorumla - 18 gü
Alakası yok bence güzellik çok göreceli bir kavram. Birine itici gelen bir başkasına çekici gelebilir.
10 Yorumla - 19 gü
Aksine güzelliği arttıran bir detay. Bir ara popüler olduğu için kalemle çil çizenler bile vardı..
10 Yorumla - 19 gü
Bende de vae cil kucukken hic sevmezdim ama ozel hissediyorum artik kendimi kabullenmemiz gerekiyo bence
10 Yorumla - 19 gü
benim var cillerim kucukken hic sevmiyodum. cirkin geliyodu gozume ama simdi cok seviyorum. guzel ve ozgu bir sey oldugunu dusunuyorum
10 Yorumla - 20 gü
Eğer kızıl saçlıysan gözlerin masmavi ya da yemyeşilse yüz hatlarında düzgünse mis gibi güzellik katıyor.
10 Yorumla - 18 gü
Bana göre Hayır. Çilli olması çirkin olduğu anlamına gelmez aksine güzel bir farklılıktır
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes bu model gibi olmadığına göre evet düşürüyor
10 Yorumla- 19 gü
Çok sempatik geliyor bana kadına ayrı bir hava katıyor bence
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 459 cevap paylaştı. Bence çok sevimli oluyor çilli yüzlü kadınlar
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Dışardan bakınca öyle algılıyor ama alakası yoktur, bazı insanlar çilli sever bazıları sevmez.
10 Yorumla- 19 gü
Aslında azsa yanakta burunda güzel olur çiller çok turuncu değilde kahvemsi tonlarda
10 Yorumla Çok dikkat çekici değilse, güzel bile duruyor. Çoğu zaman görmüyorum bile.🤷♀️
11 Yorumla- 19 gü
Ben çilli kadın çok seviyorum. Bazı uygulamalarda etek kullanip çilli yapıyor kadınlar kandiyor beni
11 Yorumla- 19 gü
Sen kızıl misin
Deyişik ve farklı bir güzellik aynı zamanda etkileyici bence
11 Yorumla- 20 gü
Şahsen ben çili kadınları beğenmiyorum tabi bu benim bakış açım kimse yanlış anlamasın
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)18 gü
Sen niye takiplesmiyorsun benle yav he niyeee
04 Yorumla- Cevap sahibi18 gü
Fazlalık olacağımı sanmam ya da tanışıyor muyuz bilemedim
- Cevap sahibi18 gü
Seni samimi buluyorum ama aklını çelemedim
- 18 gü
Çilli eşim olsun 3 milyon dolar borcum olsun
10 Yorumla - 19 gü
Hayır daha güzel bence
10 Yorumla Bazılarında gayet hoş duruyor Lila
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence ayrı bir hava katıyor
10 YorumlaBence çilli daha güzel
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 876 cevap paylaştı. Fazlası gölgeliyor sanki
10 Yorumla- 19 gü
Hayır. Mesela kadında çok güzel durmuş
10 Yorumla Hayır ama ben pek sevmiyorum
10 Yorumla- 19 gü
Hayır bı ara modaydı kızılsan güzel durur hatta
10 Yorumla - 19 gü
Hayır tabiki aksine güzel oluyo
10 Yorumla Hayır çok tatlı duruyorrr
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 333 cevap paylaştı. Az bucuk bende de var gayet seviyorlar :)
10 Yorumla- 19 gü
Güzel ama ben kendimde sevmiyorum
10 Yorumla - 19 gü
Aksine çekiciliği artırıyor
10 Yorumla - 19 gü
Tabii ki hayır tam tersi bir güzellik katıyor yüze
10 Yorumla - 19 gü
Hayır allah yapısı hemde çok doğal duruyor
10 Yorumla m
19 güHayır bazısına hatta çok yakışıyor..
10 Yorumlam
19 güÇil sevmiyorum kötü bence
10 Yorumla- 19 gü
Yok bazılarına çok yakışıyor...
10 Yorumla - 20 gü
Herkes için etkisi farklı.
10 Yorumla hayır gayet iyi duruyor
10 Yorumla- 20 gü
Bazı insanlara çil yakışıyor bence.
10 Yorumla - 20 gü
Güzel bir cildi gölgeliyor.
10 Yorumla - 20 gü
Bence daha güzel oluyorlar bazılarına yakışıyor
10 Yorumla Hayır kimisine çok yakışıyor
10 YorumlaÇil bence çok hoş duran bir şey ya benim yüzümde ben var ben yerine çiller olsun isterdim bence bir insanı çok şirin gösteriyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çiller güzellik katıyor bence kadınlara
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)18 gü
Ben hiç sevmem nedense
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)18 gü
Tercih meselesi
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çok aşırı değilse düşürmez
10 YorumlaYakışır belki de
10 Yorumla- 18 gü
Bence kimisine gayet güzel yakışıyor.
10 Yorumla Aslaa
10 Yorumlagüzelse değil
10 Yorumla- 19 gü
Hayır kalbin kararmasın yeterki
10 Yorumla - 19 gü
hayır. çil aşırı Seksi
10 Yorumla - 19 gü
hayirr
10 Yorumla - 19 gü