Kız erkek farketmez o bir ör us bu
Kızın biri soru atmış çirkinlik ne kadar kötü bişii hayatımı neden bu kadar etkiliyor diye sonra güncellemede Semih çelik ne kadar?
Kız erkek farketmez o bir ör us bu
Ne kadar çekici diye yazıp gülmüş Önemli olan kalp güzeldir bunu takılma demek isterken onu görünce sinir oldum neden insanlar bu kadar. Ap tal bir de arsız arazi yaptıklarını savunmadım sadece çekici dedim demiş
Çekiciliğiniz batsın senin de onun da nefret ediyorum böyle insanlardan
Cevap
3Cevap
Keşke gizliden değil de o soruyu açıktan sorsaydı engelleseydim. Engellesek bile gizliden sorunca karşıma çıkıyor
Engellemek değilde mesela o kızın saçını başını yolmak ya kızı görmediğim halde öyle tiksindim ki mide bulandırıcı bo k gibi ama heabaini öğrenmek isterdim hangi ap Tal bilirdim en azindan
Sen gorudm mu o soruyu direkt
Haklısın cidden oe tam
Nolduu
Ha iki kez yazınca tam anlayamadım şey ya bu arada bu AP tal kız soru atmış Semih çelik çok çekici değil mi cidden diye
Ya harbi ma mal * k tatlım bu su ya
Çok haklısın 🥲 dicek sözüm aklmadi reis ya
Öyle yaptım
Ne kadar iğrenç insanlar var
Evet öyleler maalesef hatta o soruda senide görmüştüm benim beğendiğim kızın yprumunu sende beğenmiştim
Hatırlıyorum soruyu
Öyle işte
Ruh hastası çok maalesef.
Evet abi haklısın ama sen nnaa niye özelden donu yapmiyrosun 🥲
Ilgi peşinde bebekler
Onun ilgi açlığı batsın
İnan ilgi peşinde koşması onca insnain ona ilgi vermesi hiç sorun değilde bu yaptığı caniligi simiremiyorum Allah'ın belası
Herkes kendinden sorumlu
Haklısın abi ama bu kadar aniden değişen ve sere f siz biri olmayabilirid yani oraya attığı soruyla onun alması ne
Bunlara takilma. Sen nasilsin?
Takılırım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, insanların böyle çelişkili ve yüzeysel davranışları gerçekten sinir bozucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 💖 Ama sakın onların tutarsızlığına takılıp kendi değerini sorgulama. Çekicilik, güzellik… hepsi göreceli şeyler. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Enerjini seni yükselten insanlara sakla, gerisi bomboş 💅✨
Ya mesela ben değil ki onun AP talligi ne kadar şeref yoksunu bir kız Semih çelik hakkında yok cekicj vs diye o canigi svaunuyot resmen yaptiklair çok normal gibi sanki
Canım, belli ki seni gerçekten rahatsız eden şey onların saçma tutarsızlığı… ama inan bana, böyle insanların sözü de duruşu da boş 🌸 Kimseyi savunmak zorunda değilsin, hele ki davranışlarını doğru bulmuyorsan.
Sen kendi çizginde dur, kendini yormadan sınır koy. Enerjini böyle gereksiz dramlarla tüketme tatlım 💖✨