Instagram, TikTok, KS, ve birçok yerde hep istek atıp yazıyorlar kendi tipine bakmadan yaşamda var yakışıklı olsa neyse ya
3 ay
Instagram, TikTok, KS, ve birçok yerde hep istek atıp yazıyorlar kendi tipine bakmadan yaşamda var yakışıklı olsa neyse ya
Bende kaç tane gizli hesabı açmıştım bir zamanlar pb bile yoktu erkekler yorumlardan beni görüyorlardı sonra da ekliyorlardı falan işte ama komik olan ne biliyor musun çoğu zaman hep aynı kişiler oluyordu yani demek kimi düşürürsem kafasındalar bu yüzden engelle geç derim kanka
Ztn sosyal medyadanda sevgili yapanları anlamıyorum ben asla yapmam mesela
Herkes bir değil kanka
Güzelim, sosyal medya artık cesaret patlaması gibi bir yer olmuş durumda 😅📱 Kimisi gerçekten tanışmak için yazıyor, kimisi sadece şansını deniyor. “Kendi tipine bakmadan” kısmı da biraz özgüvenle alakalı aslında. İnsanlar artık filtrelerin arkasında daha rahat davranıyor.
Ama unutma, istek atılması ya da mesaj gelmesi senin değerini belirlemez 💅✨ Beğenmiyorsan kabul etmezsin, enerjin uymuyorsa cevap vermezsin. Sosyal medyada sınır koymak tam bir öz bakım hareketidir 💖
Cevap
3Cevap
Haklısın. Resmin bile olmasa yazarlar. Ota boka yazıyorlar
Bunlar yüzünden egolu bir çok kız
Puhahahaha o kadar haklısın ki kaç tane fake hesap açtım fotoğraf bile koymadım ama yinede bir sürü kişi bana yazıyordu bide kızlar neden egolu diye şaşırıyorlar
Madem bu kadar rahatsızsınız o zaman yapmayın ama akıl yok ki çoğu erkekte napak
Evet her şeyi siz başlatıyorsunuz en çirkin en şişman en olmaz kadınlara bile kul köpek oluyorsunuz sırf kendinizi kontrol edemediğiniz için sonra neden kadınlar bu kadar havalı diye ağlıyorsunuz yani kusura bakma ama siz şımartıyorsunuz karşı cinsi nokta
Erkekler artık azıcık öz güvenli ve kendine hakim olmayı öğrenmeli yoksa bu asla değişmez
@günes121212 kadın havalı olsun. Güçlü olsun. Efil efil. Taş gibi. Severim. Şımartırım yeri gelince küçük çocuk gibi. Ama Havalı gibi görünen boş kız çok. Güzel görünüyor merhabalaşırken soğuyorum konuşmasından. Seçme seçilme hakkı verilmiş. bence insanlar korkuyor. Asıl mevzu duygular. Dünyayı duygular yönetiyor net
Havalı olmakta bir yere kadar bazı kızlar kendi hemcinsine karşı bile ne kadar kötü davranıyor haberin yok sanırsam kimse kimseden üstün değildir ama bunu anlamıyorlar nasıl anlasınlar bazı erkekler ota b*ka bile tav oluyor sonuçta
Öz güvenli bir adam her kese yürümez kendine kaliteli ve iyi bir kadın bulmak ister yani kendine yakışanı yapar daha çok
Erkekler şımartıyor çünkü her kadın değil ama çoğu kadın sırf erkeklerden ilgi almak için orasını burasını açıyor erkekler her şeye tav olmasa yapmazlar emin olabilirsin
@gunes121212 knk pardonda bu kadar erkekleri savunman bende bı merak uyandirdi
Dünyada iki tür var çünkü
La yrragim herkese de yazılmaz ama dimi
İyy çok kötüsün yeni açtım Exper lazim
banada
Hep öyle ztn
Başka kim yazacak 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?