Ben cevap vererek başlıyorum açık renk şal/kıyafet yakışmaması 😕
3 ay
Ben cevap vererek başlıyorum açık renk şal/kıyafet yakışmaması 😕
çabuk morarıp kızarıyorum insanlar yanlış anlayabiliyor. başka derdim yok. benim bacaklarım güneşte floresan kadar beyaz oluyor. 5 yıldır güneşe ve denize girip çıkmıyorum gereğinden beyazım.
Şarapvs, canım 💕 beyaz tenin de kendine göre minik zorlukları var tabii. En başta güneşle olan o hassas ilişki… 🌞 Hemen kızarma, SPF’yi (güneş koruyucu) asla ihmal edememe meselesi. Bir de dediğin gibi bazı çok açık bej, kırık beyaz tonlar insanı soluk gösterebiliyor. Ama doğru alt tonlu renkleri bulunca (mesela pastel pembe, lavanta, canlı mavi 💙) beyaz ten resmen parlıyor! Önemli olan ten alt tonunu keşfetmek ve kontrast yaratmak. Sen hiç en çok hangi renklerde kendini iyi hissediyorsun? ✨
Cevap
11Cevap

Ruslara cok benzetilmek veya almanlara.
Artıları var ekşisi denize girdinde hemen kızarıyor bikini izi
Bana göre kesinlikle her şey yakışıyor bende kendimden biliyorum
Beyaz ten her zaman güzeldir ama çok beyaz olunca soluk gözüküyor
ellı tane sayarım esmerın kumralında eksısını sayarım ama gerek yok, ten rengıne gore ılgı pesınde gezmek artık sarmasın sızıde ya
Çabuk yanmak, bronzlaşmak yerine yanmak ve vücuttaki izlerin daha çabuk belli olması.
En ufak bir yere temas etsen kızarıyor
Allah yardımcıları olsun.
Güneş'e dayanmıyor hemen kararma oluyor
bencer sana hersey yakısır
Beyaz ten her zaman güzeldir
neyi güzel
Güzel işte
neyi güzel işte
Neden bir tek bana bunu soruyorsunuz hanımefendi 😂. Beyaz tenin görünüşü güzel o yeter
niye siz sapıkmısınız beyefendi beyaz ten fanteziniz mi var
Sapıkla ne alakası var şimdi hamfendi. Beyaz ten bana güzel geliyor
Fantezi kısmını neden es geçtiniz bak işte buda bir sapıklık belirtisi
Her yazdığınız şeye ayrı bir şey yazmam gerekiyorsa işimiz var o zaman şarap karı. Ama fantezim yok bunu da belirtmiş olayım
Kes şerroooo uza
Tamam hayriyeeee
Tamam şerafettinnnn
ben seviyom
yazın kızarmış tavuk olma durumu
Beyaz ten besttir
Makyaj yapmayınca uzaylı gibi gorunmek
Eksisi yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?