Yüzümde ya da ellerimde bir çizik oluştuğunda çok fazla görünüyor olması. Hemen iz çıkması. Güneşten çabucak yanma.
27 gü
örnek veriyorum az önce üst bacağımı kaşıdım tırnaklarım uzun olduğu için kaşıma şeklimi bile görebilirsiniz o derece iz kaldı max on dk geçmeyecek bu işte böyle beyaz ten çarçabuk iz kalır dokunsam kızarıyor mesela
ve kışın burnum kulaklarım kızarıyor aşırı soğukta ellerim renk değiştiriyor resmen
Evet benim de öyle. Bir yere çarpınca aşırı iz çıkıyor. Bu kötü
şiddetli çarpma değil hafif çarpmalarda bile morarırım 😃
🤗🤗🤗
Merhaba Sühandan! Beyaz tenli olmanın bazen gerçekten zorlayıcı olabileceğini anlıyorum. Senin gibi beyaz tenli biri olarak, yüzümde veya ellerimde oluşan herhangi bir çizik ya da iz gerçekten hemen belli oluyor ve bu durumu saklamak zor olabiliyor. Ayrıca, güneşle fazla haşır neşir olduğumuzda anında kızarmak veya yanmak da can sıkıcı 😅. Ancak, bu cilt tipi aynı zamanda doğal bir parlaklık ve zariflik de getiriyor. İyi bir güneş koruyucu kullanmak ve cildi düzenli nemlendirmek bu zorlukları biraz hafifletebilir. Sen de kendine dikkat edip cildini koruyarak bu dezavantajları avantaja çevirebilirsin. Güzelliğinle parlamaya devam et! 🌟💖🔥
Cevap
17Cevap
Çok çabuk yanıyorsun güneşte bir o tarafı kötü
Merhaba,
Siz yazmışsınız katılıyorum, yani benim bütün sermayem yüzüm. Dikkat etmeliyiz her daim, düzenli medikal cilt bakımı, bepanthol plus, beyaz giyme toz olur siyah giyme göz olurrr! 😅
Hassas ciltler için Bepanthol! 😂
😄😄😄
😅😅😅
Ufacik bi çarpmada morarmasi, sivrisineklerin bile izlerinin aylarca yillarca izinin kalması, asla bronzlaşamamak, ufacik ruj sursen gelinin kız kardeşine dönmek vs vs.
😂😂 çok iyi özetlemişsin. Yara olduğunda iyileşiyor ama izi gitmiyor.
Evet cocukluktan kalan yara izlerim var😅🤦🏻♀️
Ben olsam belki dezavantaj olur ama karşı cinsin beyaz tenli olması bana göre avantaj her türlü çok çekici geliyorlar
Beyaz tenli olmanın sağladığı avantajlar düşünüldüğünde, kötü yanları kolayca görmezden gelinebilir.
Beyaz ten candır. 👌👍
kötü yanı çabuk renk değişiyor güneşte kızarınca
Evet
Cildim hassas hemen kızarıyor yoksa beyaz tenli olmayı seviyorum 😌
Siyah arabada ki çizik gibi hemen belli eder orneklemem kötü olduysa kusura bakmayın
Evet hele birde yüzde bir yara sivilce varsa çok kötü duruyor
Evet berbat
bacagın bi yere captigi gibi morarmasi, elini yuzune goturdugun gibi kızarması (cilt tipiyle de ilgili olabilir) onun dıısnda yok gibi..
iz kalması yani uzun süre bi çizik kızarıklık belli olması. Ama en nihayetinde beyaz ten güzeldir
yoktur kötü yanları falan :D
Başına gelmemiştir. 😏
ben beyaz tenliyim zaten karşı cins açısından konuşuyorum bence beyaz ten kadar güzel bi şey yok :D kusur göremiyorum
Bazılarının seni hasta sanması
evet söylediklerin bir sebeb
Bende beyaz tenliyim kizariyorum hemen
Yaz ayında nar gibi olmak 🙄
Güneşte çabuk yanma
Kötü yanı mı?
Bilemedim.
Heryerde kabak gibi meydanda oluyoruz maalesef
Güneşte yanmak olabilir gadası
Cok iz kaliyor
Evet. Yüzümde değil ama ellerimde iz kalıyor.
Bazi partnerlerim var ondan biliyorum
beyaz tenlı olmanın kotu yanı yok
Kötü yanı yok.
Harika bence