Varsa nedr
2 ay
Beyaz tenli olmanın kötü yanı var mı sizce?

Beyaz tenli olmak sorumluluğunu arttırır. Güneşten daha fazla etkilenirsin. Biraz güneşte kalsan cilt iltihaplanacak derecede yanar. Cilt daha hassastır. Herhangi bir darbe durumunda da esmer ciltlere göre daha çabuk deformasyona uğrar.
Cevap
31Cevap
Hayır tabi ki de yok hatta beyaz tenli olmak daha güzel gelmiştir bana her zaman.. tabi ki de bu ülkede çoğunlukla esmer olanlar beğenilir. ama ben beyaz teni daha güzel buluyorum kötü yanı da bazen çabuk etkilenir alerjilerden. mesela hemen kızarabilir. Güneş yanığı ve cilt kanseri riski daha yüksektir. Beyaz ten, güneş ışınlarına karşı daha hassastır. Bu nedenle, beyaz tenli insanlar güneş ışınlarına maruz kaldıklarında daha kolay güneş yanığı olurlar ve cilt kanseri geliştirme riski daha yüksektir. Cilt lekeleri ve çiller daha belirgin olabilir. Beyaz ten, cilt lekelerini ve çilleri daha belirgin hale getirebilir. Bazı kozmetikler ve cilt bakımı ürünleri beyaz tenli insanlarda daha belirgin olabilir. Örneğin, fondöten ve allık gibi kozmetikler beyaz tenli insanlarda daha açık renkli görünebilir.
Makyaj yoksa solgun görünür. Yansa tavuk gibi kızarır. Hassas olur hemen alerji vs olur
Sinirlenince çok çabuk belli oluyor ya da uyanınca pancar gibi oluyorlar çok tatlı ya
Sevinirken fazla kızarır ama severim kaymak gibi teni
yok çok güzel oluyor. sadece hızlı morarma oluyor.
Güneş iyi gelmez ve sevişirken çok iz kalır üstünde
Beyaz tenli isen en büyük düşmanları n güneş ve rüzgar birlikte.. cildin kıpkırmızı olur o zaman benim gibi buğday tenli olmayı çok istersin. aman dikkat edin.
var.. bir yere çarp.. hemen morarırsın.. güneşte cayır cayır yanarsın.🤷♂️
Güneş çabuk etkiler. Küçük bir sivilce iz leke anında belli olur. Küçük darbelerde çabuk morar ama olur.
Demin dedim sana kötü yanını ama sanada yakışıyor ☺
Dokunduğunda kıpkırmızı oluyor
Güneş görünce domatese dönmek.
Güneşe karşı daha hassas olur
Bence yoktur bende beyaz tenliyim 😄
Bence yok ama beyaz tende sivilce morluk daha net oluyor
Çok hoşuma gidiyor beyaz ten 🙂
Çabuk kızarıyosunuz bi o şikayetiniz var sanırım
Kolay iz çıkar ama en güzel yanı o sjsjsjs
Hassas cilde sahip oluyorlar
Azıcık bir güneş mahvediyor
En İyi Cevap