Ben beyaz tenli bir kızım nere gidersem gidiyim şans hep etrafimda esmerle oluyo hep bana laf ay beyazsin bilmem ne.. beyaz tenli oldugum icin yuzum solgun duruyo biraz makyaj yapinca hos oluyo tabide :D ruh gibisin dien bile oldu beyaz tenli olmak suçmu yani :D
Cevabın nedir?
Bende bir esmer tenli kız olarak cevap vereyim sana bu göreceli bir kavramdır kimseyi teniyle görünüşüyle kıyaslayamayız. Kimi zenci sever kimi buğday kimi beyaz bilemeyiz. Eski zamanlarda beyaz tenin bir bayan için asilliğin simgesi olduğu söylenir diye biliyorum. bir bayan için de artısı vardır her saç rengine gider utanınca yanaklarının kızardığı belli olur falan hoş bir özellik. Ama gel gelelim bana ben esmer olmayı seviyorum Allah kaşımı gözümü öyle güzel yaratmış ki o güzelliğe esmer ten yakışmış senin gibii güzele de beyaz ten. Takma derim canım tenler birbirini kıskanmaz çirkin kız güzel kızı kıskanır bu da demek ki kıskanılıyosun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılKendini begenmis bir insan degilim ama birisi cok guzel kiz derken ordan baska bir kizin ayy cok beyaz ama ruh gibi demesi sinirlendiriyo begenmiyorum de tamam ama tene gore elestiri almak sacma geliyo :)
Soran+1 yılSagol canm :)
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılİçindeki guzel olduktan sonra ne farkeder. Ne beyazlar var fıstık gibi konuşunca batıyor ne esmerler var fıstık gibi konuşunca batıyor.. (Beyazım nötr bir durum)
00 Yorumla
+1 yılBende beyaz tenliyim. Bazen avantaj. Dikkat çekici oluyor. Gözün dudakların kasın kirpigin daha belirgin öne cikiyor. Ancak güneşle temas ettiğinde cildin esmerlesmesi gerekirken tavuk gibi kizarman. Güneşlenmek istersen 50 faktöriyel güneş kremi. Bronzlasamszsin. aksine yanar kipkirmizi olur canin yanar. Derin çok nazik ve ince olur. Minicik bir darbede yaralanır. Ben elimi çok yaralarim.
00 Yorumla
Ben sahsen beyaz tenli bayanlara ilgi duyarim gayet te hos duruyolar hafiften bir makyaj ozmaman benim icin dunya durur yani... rahat ol oyle konusanlar seviyesiz kendini begwnmis ukala insanlardir sen bos ver takma onlari beyaz tenli olmanin tadini cikar
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen hafif makyaj sart :)
Soran+1 yılRenk geliyo hos duruyo :)
Soran+1 yılKoyu kahve :)
Soran+1 yılCirkin desinler ama tenime laf yapmasinlar :)
Soran+1 yılRica ederim :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
134Cevap
Bende beyaz tenliyim ama yüzüm yanaklarım falan pembesi yerler var yani solgun değilim
Beyaz tenin kötü yanları mutlaka var mesela ağda vs dne sonra kıpkırmızı bacaklara bir gün dolaşırsın
Mesela güneşe güneş koruyucumuz çıkamazsın
Mesela bir yere mini bir çarpmada o körlük ezik vs hemen cildinde ben buradayım der
Cildin her konuda hasassastır
Gibi ;)10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://hizliresim.com/WrXNmL ♥
senin gibi düşünmüyorum :)02 Yorumla
Soran+1 yılSaçımı kızıla boyasım tamamdr :D
- +1 yıl
beyaz tenli kizil sacli kizlar cok guzel be. ama olay dis gorunuste degil :D
Erkekler beyaz tenli sever. Bu ülkedeki esmer tenli hatunların çoğu solarium ürünü. Solarium'dan çıkmayıp, pascal nouma gibi kararıp kendilerini güzel zannediyorlar...
02 Yorumla
Soran+1 yılSonrada bize laf yapiyolar :)
Beyaz tenli olsam ne isterim diyenlerdenim... Dövme beyaz tende mükemmel duruyor, sırf bu yüzden istiyorum aslında kötü birşeyde değil ama takma bence.
18 Yorumla
Soran+1 yılSinirimi bozuyolar :)
Soran+1 yılEminmisin :D
Soran+1 yılDövmemi yaptirsam napsam :D
Soran+1 yılBoynuma bir tane :D
+1 yılHayır ya ben beyaz tenli olmayı çok Seviyprum tek sorun sivilce falan çıktığında bir metre uzaktan belli oluyor:( bence beya tenli olmak ayrıcalık öyle düşün ;)))
13 Yorumla
Soran+1 yılSivilce izi kötü :)
- +1 yıl
Çok şükür iz yokta çıkıyor yani dönem dönem bariz belli oluyor bu çok kötü :((
Soran+1 yılBnde var bir kac tane ne yazıkki sıktığım için surekli :-)
Beyaz tenli mi? En sevdiğim :)) diğer kızlara bakma onlar büyük göğüslülere bile laf söylerler. Hiç sevgilin olmadı mı ya da sana teklif eden?
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu hatta sirf beyaz tenli oldugum icin edende oldu ama kizlar elestiriyo
- +1 yıl
Kızların eleştirisi yüzünden çok büyük göğüslü olmayan kızların göğüslerimi küçülttürecem dediğini duydum. Diğer kızlar sevse de sevmese de eleştirir. Büyük göğüs sevmeyen erkek diye bir şey yok. Hatta kat kat severiz. Beyaz teni herkes sevmeyebilir ama kimi esmer sever kimi beyaz tenli severi. Ben beyaz tenli çok severim. Esmer o kadar sevmem. Hatta bazıları çok kara oluyor hiç sevmem. Zenci bir kadınla evlenirim ama öyle kara bir kadınla evlenmem herhalde ;) ama beyaz ten başka tabi rüyalarımı süsler
Soran+1 yılIstesem esmer olurum ama sevmiyorum koyu teni. Ben boyle seviyosam ve Allah boyle yaratmissa kimsenin laf demeye hakki yok
Beyaz tenle soluk beniz farkli seyler. Kan tahlili yaptirin. Anlattiginiza gore anemi var sanki sizde
04 Yorumla
Soran+1 yılKansizlık biraz var ama zaten beyaz tenliyim sac rengim falanda acik kahve kirpiklerde yuzumde renk yok o yuzden oyle diyolar :)
Soran+1 yılÇözüyorumda.. dogal halimlede ayy iyy beyaz oluyo :)
+1 yılBeyaz tenli kız hastasıyım çok güzel oluyo makyajla harika oluyo ama abartı olmayacak. Sade bir makyaj çok tatlılar...
01 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj yapiyorum zaten ama abarti degil oyle :)
Kıskanıyorlar valla. Bende aynı senin gibiyim abarta abarta çok beyazsın söyleyip duruyolar. Beyaz tenli olmak gayet güzel bence...
02 Yorumla
Soran+1 yılSanadami diyolar oyle sanki kötü biseymis gibi :)
Beyaz tenli severim ama makyajsız hiç hoş durmuyo makyajı abartınca da ruh gibi oluyosunuz herşeye canınız yanıyo kızarıyosunuz hiç sevmem güneşte gezemezsin kılların varsa daha çok belli olur köklerden aboovv o ne layn :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGöz kalemi rimel hafiften ruj on numara oluyo sus sen :D
Soran+1 yılEsmerlerde yapiyo o makyaji:D
+1 yılBeyaz tenli kızlar pürüssüz ve hoş olur. Ve haturlatayım KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MINDAR DER
26 Yorumla
Soran+1 yılBiktım ama yancakmışım pudra surup koyulasabilirmisim sacma sapan fikirler :D
- +1 yıl
Beyaz tenli bayanlar hep tercihim olmuştur. Bakımlı ve temiz olması. Zannediyorum sende öylesin ama ne kadar beyaz olduğunu merak ettim. Söylemeden edemeyeceğim
Soran+1 yılBildigin beyaz ten iste :)
- +1 yıl
Ankarada çok beyaz tenli kız yok sanırım sende ankarada değilsin
Soran+1 yılKaradeniz kiziyim ben :)
- +1 yıl
Bende az buçuk trabzonluyum ama Ankara da yaşıyorum
+1 yılS. Et kıskanıyorlar. Beyaz ten gibisi var mı ya. Ama çabuk kızarıp iz yapıyor açık yerlere dikkatli davranmak lazım. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbir gun yuruyus vardi yanmisim eve bir geldimki yuzum kipkirmizi boynumdan hep deri soyuluyodu :D
- +1 yıl
Beyaz olmanın kötü yanı o. Güneşte duramazsın dokunsalar iz yapar ama beyaz ten daha çekici oda bir gerçek
+1 yılben esmerim bana itici geliyor ama guzel bulan pekcok erkek var
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim esmerlere lafim yok ama bu kadar laf yemek sinirimi bozuyo :)
- +1 yıl
aynen bence de begenmiyosan begenme karsiim de ne oyle aptal aptal konusuyon demi :)
aynı dert bende de var yok ölü gibisin yok ruh gibisin makyajsız olmuyo be
01 Yorumla
Soran+1 yılAma hafif makyajlada süper oluyo :D
+1 yılseni Allah öyle yaratmış.. beyaz tenli kızlar dikkat çeker.. bazılarında gözleri iri oluyo.. ozaman daha dikkat çekiyolar.. yani bence daha hoş. :)
00 Yorumla
+1 yılsenı kıskanıyorlar :D
tecrubeyle sabıttr
esmer tenden ığrenen cok erkek tanıdım :D rahat ol01 Yorumla
Soran+1 yılSagol :)
+1 yılFarkli olan her zaman ya sevilir ya da boyle dislanmaya calisilir :) ben de beyaz tenliyim cok seviyorum boyle iyi :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz tenlileri severim ve ben de beyaz tenliyimdir. Hatta babam çok beyazsın biraz daha fazla güneşlen diyor. Fakat beyaz tenli olduğum için çok mutluyum.
00 Yorumla Ne güzel işte beyaz daha güzel bence , ama güneş yüzünden hemen leke oluyo
03 Yorumla
Soran+1 yılBnde sadece kizariklik oluyo oda geciyo uc dort gune :-)
Soran+1 yılTeşekkur ederim :)
Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Utanınca cok kızarıyoz ama öyle de eksi yönü var beyaz tenli olmanın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
+1 yılBeyaz tenli kızlar bana pişmaniyeyi andırıyor. Hiç bitmeyen pişmaniye paketi hayal et.
02 Yorumla
Soran+1 yılPismaniye sevmem ama :)
- +1 yıl
Nasıl sevmezsin çok güzel bir tadı var. Hayallerim yıkıldı :)
https://hizliresim.com/JEW7Xo
bir tuhafsınız :)03 Yorumla
Soran+1 yılBu güzeldi :)
Soran+1 yılSence hangisi ama :D
Beyaz tenli olmak güzel ama sadece beyaz ten pek dikkatimi çekmez açık kumral saçliysan o zaman 1 adım öndesin :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAçık kahve iste saclar :)
Soran+1 yılDogal :)
Soran+1 yılTeşekkurler :)
hemcinsiniz size olumsuz bir yorum yapıyorsa vardır bir güzelliğiniz
10 Yorumla
+1 yılya kıl sorunu var çok belli oluyo bende çok tiksiniyorum o yüzden uzak duruyorum ama oyle bir sorun yoksa ben beyaz esmer gozetmem guzel her renkte guzeldir :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYanimda esmer bir kiz var kollari uzun siyah kıllı ama cok guzelim her erkek bana bakar solgunsun sen dio :D
- +1 yıl
ona abazalar bakar sen oyle de :) ben prensipliyim bu konuda :):):)
Soran+1 yılUgrasamamki oyle islerle. Sorsan herkes ona bakiyo :)
- +1 yıl
boşver uraşma zamanı gelince hersey olur :)
Bikere en seksi sey.. kirmizi ruj beyz tene yakisir.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli kzlar güzeldir. Ama un gibi değilsin ya. O kadar da söylüyorlarsa seni kıskanmalarındandır.
00 Yorumla
+1 yılKötü birşey diyemem ama ben beyaz tenli olmak istemezdim. Bazilarinada beyazlık çok yakışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArastirmalar erkeklerin esmer kadınları daha fazla begendigini soylese de hepsinin beyazlara dibi dusuyor :D bence esmerleri begenmeleri de politik bir yaklasim. Koskoca turkiyede kac tane bembeyaz kiz var ki :D
00 Yorumla
+1 yılhayır tabii ki beyaz ten daha güzel ve istediğin zaman esmer de olabilirsin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEsmer olmayiz zaten :D
+1 yılÇok beyazsın sen sanırım o sebeple öyle diyorlar sana ama beyaz ten candır ya takma kafana o yüzden.
00 Yorumla
+1 yılAksine bence bende beyaz tenliyim ve gayet mutluyum esmerligi sevmem pek bana yakismazdi :D
00 Yorumlaşimdi sarışşının adı esmerin tadı demişler ne diye demişler anlamış değilim. beyaz daha hoş ya
02 Yorumla
Soran+1 yılO laf sacma kesin esmer biri demistir :D
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Z1n1Q3.jpg
Suç değil tabikii )))10 Yorumla
+1 yılbende beyazim bunlarda kizlar https://hizliresim.com/3ROXb5
00 Yorumla
+1 yılTürkiye geneline bakılınca avantaj bilr. Az olan çok rağbet görür.
00 YorumlaAyni kaderi paylaşıyoruz bacım yanlız olmadığıma sevindim :D
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBende beyaz tenliyim ama yanaklarım kırmızı, dolayısıyla bence beyazlık candır. Her ne kadar kızarmak büyük sorun olsada -.-
00 Yorumla
+1 yılbeyaz ten iyidir ama yanınca çok sıkıntı olur sizde ya ALLAHtan buğday tenliyim ne zenci gibi yanarım ne kızarırım o yüzden iyi :)
10 YorumlaBeyaz tenli olmak ayricaliktir bence hatta beyaz tenlilerden cok hoslanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılBnde :D
+1 yılSen hic güneş görmedin mi? sorusuna muhatap olmak can sıkıcı.. Yoksa sorun yok :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGüneş görüyoruzda kızariyoruz sadece :D
- +1 yıl
Ben kızarmıyorum bile :)
Yoo tabi kötü değil ama bir ortamda esmer varsa gözler onda olur :))
04 Yorumla- +1 yıl
Yoo :D
Soran+1 yılBncede yoo :D
+1 yılbeyaz tenli olucaksın gözlerde siyah sa tamamdır :)
014 Yorumla
Soran+1 yılKoyu kahve :)
- +1 yıl
:) kendinle barısık ol yeter hem kalbinin temizliği beyazlığı saflığı yüzüne yansımıştır ki beyz boşver beyaz tenliler daha hoştur bence. :) şanlısın
Soran+1 yılMakyaj yapmak lazım ama :)
- +1 yıl
yaparsın ama tenin zaten beyaz ve hoş bence doğal daha güzel olmazmı :) kaşlarına külem çekersin biraz sürme gözlerin daha güzel görünür
Soran+1 yılGöz kalemi sürünce ayri bir insan oluyorum zaten rimel falan :D
- +1 yıl
ayşrı bir insan derken çok hoş mu oluyor eminim öyledirde. kendinin bile çok hoşuna gidiyor sanırım :) o yüzden dedim ya beyaz tene siyah göz süper diye :)
Soran+1 yılHoş oluyo öyle diolar :)
- +1 yıl
şanlısın işte herkes istesede beyaz tenli olamıyor. kalbinde insanllah yüzün gibi güzeldir.
Soran+1 yılIyi biriyimdr :D
- +1 yıl
iyi okul iş felan varmı. istersen ekle konusmak istersen arkadas
Soran+1 yılYaşlarımız uyusmuyo :D
- +1 yıl
hımm. aynı yaş olmak gerek sanırım yaşınızı bilmiyorum ama önemli olan yaşdan ziyade anlaşmak. ha sonuçta sevgili olmuyoz arkadas belki abi kardeş bilmem karar sizin
Soran+1 yılAbi kardeş ilişkisinin bu sitede kurulacagina pek inanmiyorum :)
- +1 yıl
bakış açısı bir sey diyemem sorun değil beyaz tenli kız :)
+1 yılKötü bişey. Bende beyaz tenliyim hatta arkadaşlar beyaz zenci diye hitap ediyor o derece. Denize gidip saat akşam 5'e kadar güneşe çıkamıyorum lanet olsun beyazlara.
00 Yorumla
+1 yılBende beyaz tenliyim eksi yonu utaninca kizarmak okadar
00 YorumlaBeyaz tenli kızlar sinirlenince cok korkunç oluyorlar Buğday ten daha iyi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konu burada bin defa konuşuldu, defalarca kez söyledik size, ''erkekler beyaz tenli hatunlara bayılırlar''
02 Yorumla
Soran+1 yılEsmer seven erkekler :D?
Cevap sahibi+1 yıl%90 erkek beyaz tenli kadın sever, bunu unutma
ay lav yu nefes alan girls, white black ten no problem kiss yu
00 Yorumla
+1 yıl:) rus kizlara gelince sknti yok tabi :) tenlerine bakarsansoguk kusktn gliyorlr
01 Yorumla- +1 yıl
:) turk kzlarini savunuyoruZ.- leniyoruz.- leyen rus mu ki :)
ben de beyaz tenlıyım. dedıgın gıbı makyaj yapınca hos duruyor. bu beyaz ten olayını dezavantaj goruyordum ama buraya bakarsak seven de varmıs.
00 Yorumlaen büyük sıkıntıyı plajda çekersin mayo izi çıkar amele yanığı olursun. çıkaracaksın mayonu ki iz kalmasın..
00 Yorumla
+1 yılDenize gidemiyorum hemen amele yanığı oluyor komik duruma düşüyoruz ayrıyeten denize gidince de komple mahvoluyorum
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli olmak her zaman avantajlıdır ama bazıları var ki tam çiğ beyaz onlar hoş durmuyor gerçekten ruh gibi dedikleri kadar var..
00 Yorumla
+1 yılTurkiye ve diger ortadogu ulkelerinde ayricaliktir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenki :)
- +1 yıl
Cunku cogunluk esmerdir. Goze farkli gelir :)
Soran+1 yılHeP etrafimdakiler esmer ya da pudrayi basip beyazlar :D
+1 yılbenim tercihim hep beyaz tenli kızlardır daha çekici görünüyorlar.. =)
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha cok ruh gibi gorunuyomusuz :D
- +1 yıl
saçmalık...=)
+1 yılŞimdi ooe sorunca bende bilemedim bak :D ama her tenin kendine has bir güzelliği olduğunu düşünüyorum ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvücudun lekeli değil pürüzsüzse tüm esmerler b*k yesin en iyisi sensin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılPürüzsüz sayilir :D
Cevap sahibi+1 yıltamam en birinci sensin hatta hepimizin ilk tercihi de sensin :D
+1 yılHayır bembeyaz bir tenim var ve gayet memnunum bu durumdan bence güzel bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam aksıne güzel bişey, bembeyaz parlak, hemde her yeerrrrrrrr :D tatlı ve seksi olurlar, hele bide makyajı cuukkkk yaparsan var yaa, tadından yenmezsın valla :D
00 Yorumla
+1 yılPorselen gibi olur kadın dediğin bembeyaz tam benim tarzım soğuk kadınları severim :)
00 Yorumla- Devamını Gör (144)
Devamını Gör(189)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem