Sanırım son zamanlarda böyle saçma bir algı oluşmuş, esmer olmak gerçekten büyük bir ayrıcalık ve şans. Beyaz tenli olmak kadar nalet bir şey yok, güneş en büyük düşmanımız!
İnanılmaz derecede beyaz tenliyim hastalıklı gibi ama bu bir ayrıcalık değil mesela en ufak bir yere Çarpıyorsun hemen kırmızı oluyor sanki dayak yemiş gibi denize gidiyorsun herkes mesela Broz yaşıyor sen aynı ıstakoz gibi oluyorsun kötü bir şey
Üstünlük/ayrıcalık diye yarışa sokmanıza gerek yok. Vembryazım ve çok hosuma gidiyo böyle olmak. Iyi ki böyleyim. Ama bazı esmerler de çok güzel. Kısacası değişkenlik gösterir ve ne beyaz ne esmer birbirine karşı üstün değildir. Elimizde olmayan ozelliklerimizle yarış içine girmeyelim.
Kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz. Dezavantajlarını ortaya atmaya gerek yok. Hiçbir renk diğer renklerden üstün değildir. Esmer esmerliği ile, beyaz tenli beyaz hali ile güzeldir. Bunun renkle bir ilgisi yok. Az daha geniş açıdan bakın
Dezavantajlarını ortaya atma gibi bir çabak yok kendi şikayetlerimi dile getirdim. Elimizde olmayan ozelliklerimizle kıyaslamaya girme gibi bir düşüncede değilim.
ilkbaharda güneş görünce az bronzlaşıyorum hemen yaz sonuna kadar esmer kalıyorum. Sonbahardan kış sonuna kadar beyaz kalıyorum. Ne esmerim diyebiliyorum ne beyazım, tam tersi olsun isterdim, güneşte parlamayı merak ediyorum. 😲
Değildir. Fakat Türkiye de ekstra bir tercih seviyesi. Bilimsel bazı çalışmalar da kadınlar da beyaz tenin yüksek oranda tercih sebebi olduğunu gösteriyor. Ama ayrıcalık mı? Asla değil.
bence tez avantaj ozellikle gunes oldugu zamanlarda yaniklar daha fazla oluyor her makyaji kaldirmiyor bir yerden darbe geldigi zaman hemen belli oluyor bence hassas cilde sahip olmak cok zor
Levi Jeon🎀🥀🌹🇰🇷: Bende bayağı açık tenli olmak isterdim fakat olmuyor yapamıyorum ben ise buday tenliyim benim eşim hisirstian yani güney koreli ben ise müslüman ve türküm fakat bir vampir kadar etkileyici güzellikte olmak isterdim.