Insanların tercihlerine göre değişir. Senin için ayricaliktir benim için değil. Güneşte tavuk gibi kızarmak, hep hassas olmaya mahkûm olmak, güneş kremlerine bir sürü para vermek zorunda olmak, denize gidince yoğurtlanmak filan nesi ayrıcalık ki bunların djdj ayrıcalık olduğu için mi solaryumlar var, bronzlastiricilar var
@narinbirbey Soru da ayrıcalık sayılır mı diye sormuş ben de beyaz tenli olmayı sevdiğim için sayılABİLir yazdım. Senin gibi kuduruklar atlamasın diye biraz mutevazi oluyum demiştim ama olmuyorum o zaman. Evet beyaz tenli olmak ayrıcalık ve çok güzel :)
Yani avantaj sağlayacak bir durum ya da değil demek çok doğru olmaz. Sonuçta kişisel bir beğeni ya da kişisel bir zevk olduğu için... Genel bir yorum doğru olmayacaktır. Bana kalırsa avantaj. Ama herkes böyle düşünmeyecektir :)
Beyaz tenli birisi olarak eş olarakda beyaz tenli olmasına ozen gösteriyorum. zayen esmerlerden yöne hiç şansım donmedi. nasil birsey olduklarini da bilmiyorum 😂
Dedigin ben oluyorum tüylerim sarımsı kahvemsi belli olmuyor ve tüysüz olduğum için sıkıntı yok shdjdhfi Fakat beyaz olmanın da bazı dezavantajları da var bla bla.
En İyi Cevaplar