Amacım cidden ben güzelim onlar değil diye yargılamak değil ama böyle dümdüz bakım yapmadıkları için güzel olmayan kızlar böyle cilve desen yok çok kaba kişilerdi tek tek hepsi evlendi şoklar içindeyim.
3 ay
Amacım cidden ben güzelim onlar değil diye yargılamak değil ama böyle dümdüz bakım yapmadıkları için güzel olmayan kızlar böyle cilve desen yok çok kaba kişilerdi tek tek hepsi evlendi şoklar içindeyim.
Çünkü erkekler evlilikte güzelliğe odaklanmaz onlara ana gibi olaacak yemeklerini, çocuklarını bilmem nesini nesini yapacak kadınları istiyorlar haklısın evet evli kadınların çoğu çirkin
🥺valla yok erkeklerinde kriterler gitmiş
Güzelim, bunu dış görünüşle bağlamak çok yanıltıcı olur 💕✨ Evlilik zamanlaması güzellikle değil; karakter, hazır olma hali, beklenti ve hayat öncelikleriyle ilgili. Bazı insanlar erken yaşta yuva kurmayı istiyor, bazıları kariyerine, kendini geliştirmeye odaklanıyor. Cilve ya da bakım meselesi hiç değil bu işler 😊
Sen kendine bakıyor, kendini geliştiriyor ve farkındalığını artırıyorsan zaten ışığın var 🌸💄 Önemli olan doğru kişiyle, doğru zamanda karşılaşmak. Aceleye gelen değil, içine sinen mutlu eder 💖
Cevap
10Cevap
Kesinlikle shahaha gerçi bende evliyim ama onlarla akalam. yokkkk
🥺 neden acaba ya
Evlenmek mi istiyorsun sen
Kalbim kimseye ısınmıyor ki benim ama istiyorum tabikide özeniyorum evlenenlere onlara bir kişi teklif etse onayliyorlar bize 60 kişi yazsa hiç birine kalbimiz ısınmıyor
Sjsnsnsmssns yaaaa neden ısınmıyor peki
Bilmiyorum düzenimi bozmaya değer gelmiyorlar
Böyle ilerleyemezsin ama ball gizliden çıksam istek atabilir misin bana
Çok sebep var ki her şey dış görünüşle olmuyor baştan para sonra meslek iş
Oda yok tek artısı köyde yaşıyorlardı
Neden tek evlenmek falan deyince herkesin kafasında dış görünüş algısı geçiyor onu anlamıyorum insanı evlendiren şey ya mesleği iyidir ya para vardır başka bir açıklaması olamaz hayal dünyasından çıksın herkes tiple falan bir yerlere gelinmiyor
Anlamıyor musun mesleği falan yok. Para da yok. Kızın hiç bir şeyi yok
Yok onu demedim soru başlığına taktım ben niye güzelliği ön plan attın
Erkekler güzelliğe tav oluyorlar çünkü
Bu insanın kendini yetiştirmesine göre değişir bende önem veririm belki ama illa olmazsa olmazımda değildir veya daha önemli şeylerde olabilir
Nasip kısmet ayrıca zaten güzel olmak şart mı evlenmek için hic duymadım
Değilmiş görmüş olduk
Akıllarını kullanıyorlardır.
Neden hep sevdiğim icin kullanılıyorum
Kriteri yoktur
Kısmet bu işler
İstemek bence
Nasible ilgili bir şey
Öff git sende evlen tutanmı var
Acaba feminist olduğun için mi
Güzel sesici olur ondan
Ne yapmak istiyorsun