evlilikte güzel alımlı kızlar neden tercih edilmiyor pek?
uğraşamamaktan mı kaynaklanıyo
uğraşamamaktan mı kaynaklanıyo
Aslında başlangıçta erkek için birincil tercih sebebi güzel kızlar da, sanırım uzun vadede düşünüldüğünde gelecek vaadetmiyorlar. Cinsellik yönünden bakınca bütün erkekler eşinin güzel ve alımlı olmasını ister. Ama evinin kadını olması düşüncesinde biraz daha anaç yapıda kızları tercih edebilirler. Çünkü evin kadını olarak önlerindeki en büyük örnek kendi anneleridir. Evi çekip çevirecek, iyi yemek yapabilecek, temizlik ve hijyen yönü dört dörtlük olacak, çocuklara bakabilecek v. s. O sizin bahsettiğiniz süsüne püsüne düşkün, kuaförden çıkmayan yeni nesil kızların evlilikler boyunca yaptıklarına bir bakalım. Sabah kalkar kalkmaz makyaj vs. akşama kadar o AVM senin bu AVM benim bol bol para harcasın, akşamda evde yatana kadar TV karşısında elinde telefon, Whatsapp'tan başını bir kaldırabilse kocasıyla 2 çift laf edebilecek ama nerde!!! Alımlısı alımsızı günümüz kızlarının alayı aynı. Ben 30 yaşında evlenip makarna haşlamayı bilmeyen kız biliyorum. Temizliği hepten geçtim. Öyle cam silmeyi, dip köşe temizliği bırakın, ojesi bozulacak diye elektrik süpürgesi bile kullanmayanı var. Tamam erkeğin hizmetçisi falan değilsiniz ama yatakta sevişirken ya da kolumuza taktığımızda güzel duruyor diye de alımlı kadınla evlenilmez. Sonuçta erkek eve süs eşyası almıyor.
Güzel alımlı kızları bilmem de, kendini güzel sanan kızların tafrası çekilmiyor, isteklerine yetişilmiyor..
Zaten çoğu da kendilerini kusursuz erkeğe layık gördükleri için ciddi düşünen adamlarla yolları kesişmez.. Ciks serserilerle takılarak ömürleri geçer..
Erkeklerin gözünde nedense eglenmelik olarak algılanıyor. tabii istisnalar hariç
Cevap
15Cevap
Evlilik için en başta onlar isteniyor zaten :) yani yanılıyorsun. Ama onlar nerde zırtapoz cins cins erkeklet varsa onları tercih ediyorlar birde tabi..
çünkü normal erkekler sıradanllaşıyo onlar için delidolu lazım:D
Ben alınmıs kızı severim.
Aynı benim ayarımda olcak sakal kirli bıyıklar sekil..
Alımsız olcak..
elde tutmaktan korkulur sanırım ya da ilerde aldatır vs diye
Belki eğitim iş güç aradığından güzellik ikinci plana atılabilir.
Çünkü onların çoğu evlenilecek değil eğlenilecek kız.
güzel olması onun elinde dğil ama doğuştan
O da güzelim diye daldan dala atlamasın.
Yoooo gayet tercih ediliyor
Kandirmislar seni :) önce onlar kapiliyor :)
Bu biraz karakter ve şans meselesi bence :/
o kızların şansı olmadıgı için
Erkeğe göre değişir o?
Bulursak tercih edecez
edilmediğini kim söylemiş
bakımlı olmalı güzel olmalı
çokmu güzelsin?
belki fiziğin tırttır?
1.71 56 kg :D
boy kilo yazınca fizik uygunmu olmuş oluyo? resimsiz
bu kadarını sana yeterli gördüm canm :D
bütçe kısıtlıdır