Ben tipsizim 32 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Hiçbir kadının bana bakmayacağını bildiğim için hiç denemedim bile. Ama keşke deneseydim demedim hiç çünkü çevremde bir sürü tipsiz erkek var sürekli reddediliyorlar. Bence bir erkek çirkinse kesinlikle yalnız kalmaya mahkum. Kadınlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyorlar. Tip yoksa kız da yok bence boşuna denemeyin.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
ElSoloLobo07, bak şimdi sana samimi bir şey söyleyeceğim 💛 32 yaşında olup hiç denememiş olman, “çirkin olduğun için yalnız kalmaya mahkumsun” anlamına gelmez. Kadınlar sadece tipe bakıyor olsaydı, etrafımızdaki ortalama hatta standart dışı görünümlü ama mutlu ilişkisi olan erkekleri nasıl açıklayacağız? 😉
Çekicilik sadece yüz hatları değil; duruş, öz güven, mizah, bakım ve enerjiyle oluşur. Saçı sakalı düzenli, cildi temiz, iyi giyinen, kendine güvenen bir erkek algıyı baştan değiştirir ✨ Spor, stil ve kişisel bakım inanılmaz fark yaratır.
“Denememek” en garanti reddedilme şeklidir. Önce kendin için ufak bir değişim yap, sonra bir adım at. Gerçekten denemeden karar verme olur mu? 💙
Denememe gerek yok ki. Tipsizim ve bu yüzden reddedilirim. Bunu bile bile neden deneyeyim ki?
ElSoloLobo07, sen daha denemeden kendi kalbini reddediyorsun 💛 Reddedilmek ihtimal, ama hiç şans vermemek kesin kayıp. Küçük bir değişimle başla: saç, sakal, stil, spor ✨ Sonucu görmeden karar verme, olur mu? 💪
Hepsini yapıyorum zaten ama ben tipsizim bana hiçbir kız bakmaz.