3 ay
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Leziz bir bahaneymiş afiyet bal şeker
Baba parası ile de bakımlı olabiliyoruz djfjfj
Skdksk olum bunlar nasıl erkek? Şaka mısınız siz?
Prenses denilenler bunlar
Hiç kusura bakmayın.. siz bu hale getirdiniz..
Sizin erkeklignizi biz nasıl etkiliyoruz
Şu sebepten terk eden erkeğin dişil enerjisinin kokusu buraya kadar geldi mesela..
Siz de bunu farkediyorsunuz ama belki değişir umuduyla kendinizi kandırıyorsunuz..
Sonuç:
Size tekmeyi basıyor.. ve kendisine gidip bir koca arıyor
Saçma bı örnek oldu bnce
@qüneşinsahibi tabiki kendini kandırmaya dewam edebilirsin
Kandirilck bı durum yk ortada neticede istedgmi bana altın tepside sunacak varken lutufmus gbi konuşanları kim nedn tercih etsn dmi
@qüneşinsahibi ama ediyosunuz yavrum.. sorunda bu
Edenlerin sorunu bu ya da baştan kendini belli etse o kişi tercih edilmez
Bakmaz olur mu az makyajlisi iyi olur
Bakım için para şart değil
Kendisi ne halt ediyormuş
Bunun parayla alakası yok
Sevgilin ne güzel bir kardeşim muş 🤣
Bakımsız mısın peki?
bakımlı olmak çok basit ve ücretsiz bir şey.
Olamaz kanka ( güzeller hariç )
Bakımdan kastı ne? estetik, ful makyaj falan mı
O sevgilin neyin kafasını yaşamış acaba
Olabilir, neden olmasın
terk etmek için başka bahane bulamamış mı
Olabilir niye olmasın
Olabilir ben okuyorum mesela
Yo bakan bakıyo
Olur neden olmasın lazere gitmenize gerek yok
Erkek dediğin de beyinli olur deseydin 😂
Ay host o kimmis ya prenses
Parasz zor askm nasl olacak her şey paraya bağlı
Yani bakımlı olur da zorlanabilir.
Temiz ve bakımlı olmak uçuk maliyetli değil ki
Bakım yapmak için para şart
O sevgilin degilmis zaten.
Fakir erkek öğütleri
Fakir kız savunması 😂😂
Savunma yapmadım ki neden zoruna gitti sen de mi fakirsin 😅
Evet fakirim niye yalan söyleyim? 😂 ama sizin durum çok daha kötü fakir olup fakir erkek analizi yapmak 🤣🤣
Benim durumum kötü değil ortaa cok sükür erkeklerin tek görevi kadına iyi davranmakk onun gönlünü hoş etmek ve gecimini sağlamak baska ne isiniz var? Bunu bile fazla görüyorsunuz ya
Geçimini sağlamak mı? 🤣🤣 sevgiliyken senşn geçimini niye sağlıyor ya bi erkek saçma sapan konuşma burada, senin geçimini baban sağlasın elalemin adamı niye senin geçimini sağlıyor? Sen ne yapıyosun karşıya sevgilisi olmaktan başka? Bu dediğin sadece evli olan için geçerli diğer türlü kimse senin geçimini falan sağlamak zorunda değil
İstediğim gibi konusurum sana mı sorucam be ! Sevgiliyken bahsetmedim genel olarak dedim babam sağlıyor benim gecimimi ama sevgilim olursa istediklerimi yapacak yani kusura bakmayın siz nasıl kadınlara bir sürü anlam yüklüyorsunuz bizim icinde anlamınız bu yanii 😅 fakir ve tripli erkek hic cekilmiyo 😅
Ya kusura bakma da bi sg hadi adamın işi gücü yok sevecekmiş değer verecekmiş bide geçimini sağlayacakmış kusura bakma ama sana herkes bi sg der 😂 sen ne veriyosun karşılığında da adam senin geçimini sağlayacak mk hayal dünyasına bak şunun, baban karşılayacak tabi mk başka adam senin babanmı da karşılayacak boş kafa, senin gibi fakir olup bide paralı erkek, arayan varoş tipler asıl hiç bir işe yaramıyo. Sen nesin ki hem seni sevecek hem sürekli geçimini sağlayacak erkek arıyosun mk ahaha. Bu hayallerle yaşamaya devam et sonra git babandan para istemeye devam et
Bak agzı bzk mahalle karısı gibi sövme terbiyeni takın ben sana sövüyor muyım kalitsz haysiyetsiz grzklı ne yorumuma salca oldun hayırdır ben sana mı dedim sen mi benim sevgilimsin bos tnekee sana noluyoo? Senle ben aynı ortamda bile oturmam ezk fakir 😅benim istediklerimi yapan cok babamda yapıuor sevgilimde yapıyo ne dokundu böyle tabi paralı erkek arıycam senin ne vasfın var ki seni arayayım uza git cöplüğüne canımı skma benim iğrenc karakterli keko
Ya hadi sg fakir varoş seni sevgilisi yapıyomuş aynen senin yorumundan bile ne kdr aç olduğun belli. Paralı, erkek senin neyine baksın fakir varoş ahahaja sen sana bakacak fakir adam bulda dua et😂 babanda da para yoktur zaten 3 kuruş harçlık veriyodur onu para sanıyosun ahraz, sende bi kere kalite yok zengin olsan böyle varoş olmazsın. Zihniyetinden bile belli varoş olduğun 😂
Sus ya agzı kokmus fakirlikten her kız reddediyo gelmis bana burada klavye erkekliği taslıyo kekoo sen sgg hem fakir hem cirkin hem de agzı bozuk ıyyy 😅 benim babamın bahcesinin tek bi dönümü seni satın alır evde kalmıs 😅 yazma valla moralim bozuluyor fakir erkek travması bambaska bisey ahah 😅 kekoo kekooo fakir kekooo
Aynen aynen kesin vardır o para sizde, ulan sende para olsa böyle varoş mu olursun fakir 😂😂 3 kuruş harçlıkla takılıyosundur varoş seni 😂
Benim 3 kuruş harclığım 10 bin tl en kötü harclığım fakirimsi 😅
Aynen aylık 10 bindir işte onu diyorum 😂😂
Aylık değil haftalık agzı kokmus 😅
O kadar fakirsinki aylık olarak baz aldın 😅
Yoo seni baz aldım varoş, aylık 10 bin sana çok geliyodur işte 😂😂
Sen beni baz alma alırsan hesap yetin yetmez kekoo boş ver ağır gelir bu hesaplamalar sana ahah 😅😅
Aynen sen gtten sallamaya devam et, varoş fakir seni. 10 binle ay sonunu getir burdw da salla dur yamyam seni ahaha. Sende günlük 10k harcayacak tip var mı hiç mk 😂😂
Ben 10 k harcamam enayi kafalı parayı yolda bulmadım birikim yapıyorum o kadar fakir ki 10 k yı hemen harcadı yazık maymun istahlı sg ya basıma bela oldu 😅
Canım benim yorumumu kaldırabilir misin sana zahmet ☺️@soran
Parasız bakım olmuyor maalesef doğru
Niyeti yokmuş sevmeye bahane uretmis
Bence olur illaki estetikli güzellik olmaz
olabilir
Olur
Saçmalamış bence
değişik bi durum ama para iyidir
Olabilir
Hersey para ama
doğru demiş?
Geç onu
Ne alakası var
Bi tık bahane gibi be
Olur
Ve sende susup ezmesine izin mi verdin
Neden olmasın
Alakası yok
Maalesef
Haklı
Üzüldüm
İyi demiş, erkeklere çulsuz muamelesi yaparken iyi oluyodu. Karşılığı da böyle olur 😃
@AfiliYlnzlık bu konuda ben nerdeyim 😅
Ki beni ilgilendirmez
Sen değil genele bu lafım 😂
@AfiliYlnzlık peki
Neyse ki cazgır tiplerden çıkmadın 😃
@AfiliYlnzlık 🙃
Evet maleseg
Belki olabilir ama zor
Hakli bence
hayır
Bence olamaz
Olabilir