• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım
3 ay

Parası olmayan kadın bakımlı olamaz mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
67
Yapay Zekaya Sor

Sevgilim beni 'Para bakımın yarısıdır' diyerek terk etti. Kadın dediğin kendi parasını kazanıp kendine bakmalıymış

Parası olmayan kadın bakımlı olamaz mı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • RedStilettoLove
    RedStilettoLove Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.

Bir kadının bakımlı sayılması için bakım yapması yeter paradan ne kastediyorsa artık o bildiğin ucuz ayrılık bahanesi aramış kendisine. Temiz mi, bakımlı mı, bir kadın bakımlıdır tamamdır. Anlaşılan paragöz bencilin teki. Süs püs görmek istiyor demek ki. Böylelerini bırak git ayrıldığına sevin. Neyse konumuz bakım, insan temizse, en temel ve sade yönlerden utanmayacağı, saygınlığına zarar gelmeyecek, insanları kendisinden iğrendirmeyecek, minimal düzeyde bir temizlik ve bakım sağlayabiliyorsa artı ekstra bir süse ve kozmetiğe asla mecbur değildir. Bunu talep eden ayrıca destek olması gerekir o makyaj ürünleri ne kadar pahalı bilmiyor mu insanda biraz akıl mantık vicdan olur, bir ruj ne kadar biliyor mu acaba. Oh ne güzel defolsun gitsin böylelerini özellikle bakımsız karşılamak şart

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Birileri şunlara söylesin artık... Doğru şu durum da kimse gözüne kaşına bakmıyor yanlızca... Hayat kadınları bile boşta. akşam 10 gibi çıkınca sahilde mini etekli gotik dizaynlı kadın gurupları görüyorum bu tipler normalde pub cafe bistro gibi yerlerde keten pantolonlu abilerimizin kucağında otururlardı sahilde ki işletmelerde.

Düşündüğünüz kadar bakımlı kadın sevmeyiz. Hele bakımdan kastınız yüzünüze 3-5 katman boya badana ise... hiç sevmeyiz. Ben daha önce karakterini beğenip bu tarz boyalı kızlarla çıktım ama yüzünde boya var diye değil öncesinde koştuğumuz için. Silse boyayı daha çok seviceğim aslında. Biliyorum saklıyor kusurlarını ve ben "şüphe" duyuyorsam mutlak bir kesinlikle orada problem var bu kızın cildi epey sorunlu derim.

Doğal kız sever erkekler. Instagram, X, Tiktok bunların sevdiği kadın yanlızca bakımlı kadın sever çünkü Instagram bir hayat kadını pazarlama platformudur esasında. FB dışında bir şey bulman zordur.

1
    20 Yorumla
    • Karmaşıklık24
      Karmaşıklık24
      3 ay

bu yanlış ya kilolu bir kız arkadaşım vardı çocuğun biriyle gezdi yedi içti sonucunda aldatıldı , barbie bebek gibi bir kız daha vardı grupta sevgilisiyle problem yaşasada nişanlanıp 3 ay içinde evlendiler çocukları oldu şu an gayet mutlular

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

@Karmaşıklık24 Sana istediğini VERMİYİCEĞİM! ve küfür etmiyiceğim.

ctrl+f yap ve " kilolu bir kız" bunu çıkan çubuğa yapıştır. bakalım ben kilodan bahsetmiş miyim! Toksik karı.

Yorumla
    • Karmaşıklık24
      Karmaşıklık24
      3 ay

ya tamamda burada dış görünüş konuluyorsa bunuda söyleyebilirim erkekler dış görünüşe bakıyor bir tane çok güzel kız arkadaşımıda mesela çocuğun biri tüm tatil beldelerinde gezdirdi şu an nişanlandı mesela

Yorumla
    • Yasmin997
      Yasmin997
      3 ay

Seni merak ettim yanlış anlama ama düşüncelerine katılıyorum

Yorumla
    • Karmaşıklık24
      Karmaşıklık24
      3 ay

@Yasmin997 ben kilo dediysemde bu arada salt kilo değil hani orantılıdır erkek yine beğenir ama totalde ''güzel olması'' ya da arada rastlanan bişey olarak çok çok aşık olması gerek erkeğin bir şekilde

Yorumla
    • Karmaşıklık24
      Karmaşıklık24
      3 ay

@Yasmin997 canım bu arada bunlar senin soruna cevap değildi arkadaşın cevabına cevap verdim kendini kötü hissetme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

@Karmaşıklık24 Beni bir sal ablaam. Bak müşterin geldi. @Yasmin997 Seni merak ediyorum diyor ona ınsıde ınfo ver bana değil.

Yorumla
    • Yasmin997
      Yasmin997
      3 ay

Ben erkek değilim sadece yukarıda yazdıklarına katılıyorum dedim gizli üye seni merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

@yasmin997 "Ben erkek değilim " Neden hala gizli olduğumun cevabı. Olsaydın açardım. katılman amaçlı yazmadım. senin hanene güzel bir durum olur katılman.

Yorumla
    • Yasmin997
      Yasmin997
      3 ay

Senin dolambaçlı cümlelerinle ilgilenmiyorum sadece yazdığın yorumda hemfikirim diye yazdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

👌

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      3 ay

Cevap sahibi arkadaşın yorumuna bir destek de benden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

@xgökkuşağıx eyw.

lazımsa al bu ikisini. biri 28 lik garantili evde kalmış kız. Hayrına al bunu. Bu parlak fikirleriyle bulamaz bu kız.

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      3 ay

Ben huzur arıyorum.

Yorumla
    • Bakaa
      Bakaa
      3 ay

Erkekler doğal sever diye yalan soyleme amacınız ne? Doğruyu soylerseniz kimse size kızmayacak. Korkmayın dürüst ve erkek olmaktan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Beklediğim cevap. 10/10🤙

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

gardaş dur dur. @xgökkuşağıx yeni geldi stoklara 22 lik miş. 3 tanesi fazla bu yorum al bunu işte.

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      3 ay

@Bakaa Ben doğal seviyorum.

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      3 ay

Sen de biraz yorumlarda dikkatli ol arkadaş, ileri gitme.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

@xgökkuşağıx bunlar promosyon geliyor. kötü de desen iyi de desen fix gelirler. En iyisi dalgaya vurup keyfine bakmak.

Yorumla
  • Fikretin_İktidarı
    Fikretin_İktidarı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    3 ay

Bu lafı eden adamın parasız olduğu net. Kadının para kazanmak gibi bir yükümlülüğü yoktur. Bekarsa babası, evliyse kocası ona bakıp tüm masraflarını karşılamakla yükümlüdür.

Kadın çalışıyorsa kazandığı para kendinedir. Erkeğin kazandığı her kuruş, iki tarafın ortak mülkiyetidir. Bu İslam şeriatında da böyledir, Medeni Hukuk'ta da böyledir.

4
    1 Yorumla
    • Fikretin_İktidarı
      Fikretin_İktidarı
      3 ay

Gerçek erkeklerle sevgili olun. Sizden duygusal cinsel her türlü beklentiye girip de size maddi manevi hiçbir yönden fedakarlıkta bulunmayacak, kendisine sadece beleş cariye arayan erkek güzelleriyle takılmaktan vazgeçin.

• Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    3 ay

Bahane bulmuş sadece. Evet bakım yapmak için gerçekten de paraya ihtiyaç var ama, kadın kendine bakıyorsa senin gibilerine ne ihtiyacı olur? hayatta tek başarıları 3-5 kuruş kazanmak, onu da sizin üstünüze yığmaya çalışıyorlar. Kendi ayakları üstünde duran kadınlar başımın tacıdır.

2
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
3 ay
  • Güzelim, böyle bir cümleyle giden biri seni hak etmiyormuş zaten 💛 Bakım sadece para demek değildir; temizliktir, özendir, duruştur, enerjidir ✨ Duşunu alıp saçını taramak, cildini düzenli temizlemek, kıyafetini temiz ve uyumlu seçmek bile bakımdır. Parayla lüks alınır ama öz güven satın alınmaz. Kadının değeri cüzdanıyla ölçülmez. Sen kendine inandığında, ışığın zaten dışarı yansır 💕 Unutma, bakımın yarısı para değil, bilinç ve sevgidir.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

61

Cevap

57

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.

Suya ve sabuna erişimi olan herkes bakımlı olabilir.

16
    0 Yorumla
  • Bahtsız___Bedevii
    Bahtsız___Bedevii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 100%
    3 ay

Para bakımın yarısıdır lafı doğrudur ama bakımlı olmak için çokda paraya ihtiyaç yoktur bunu yavaş yavaş da yaparsın ya da haftada bir sefer de. Kimse zengin doğmuyor bacım ben anasız babasız buyudum bakım nedir bilmezdim büyüklerimden gördüğüm kadar yaptim parayı kazandığım zaman detaylı bakim yaptım ama hiç bir zaman bakımsız insanlari aşağılamadım. Sevgilim demişsin ama bence sen çocuk kalmışsın sevgili tamamen saçmaliktir zaten. Şu bir gerçektir bakımsız insanı kimse sevmez özellikle erkek tarafı bir kızın sevgisini kazanmak istiyorsa bakımlı olmak zorunda kız bakımlı olmasa bile.

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı.

Bakım için jilet, peeling, kese, yüz temizleyici, krem ve nemlendiriciler; makyaj içinse rimel, far paleti ve dudak parlatıcısı yeterli. Bir kere aldın mı ayarında kullanınca aylarca gidiyorlar ve şahane indirimler de çok. Yani fazla paran olması şart değil bakımlı ➕ makyajlı olmak için.

1
    0 Yorumla
  • Belayımdiyorum
    Belayımdiyorum Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay

18 - 24 yaşında bir kadından bunu bekleyen de ne bileyim, o dönemler genelde okuyorsun falan ya hani. Bu arada para ve bakımın alakası yok tabiiki ufaktan vardır ama çok yok yani, paran yoksa da kendine bakabilirsin üzülme omurgasız bir erkek için. :D

1
    0 Yorumla
  • gizembenn6
    gizembenn6 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    3 ay

Bu sebepten ayrılıyorsa seni sevmemiştim emin ol. İyikide ayrılmış erkekmi kalmadı seni olduğu gibi kabul edicek adamlarla ol. Sevgilin özgüvensizmiş 1 kadına tek başına bakacak kadar gücü olmadığı için bakımından vurmuş. Böyle adamlarla mutluda olamazsın. Eskiden erkek kadına bakardı kadını çalıştırmazdı sırf yorulmasınlar diye

2
    1 Yorumla
    • gizembenn6
      gizembenn6
      3 ay

Seni sevmemiş*

Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    3 ay

Benim bakım anlayışım; istenmeyen kılları almak, banyo yapıp temiz olmak, tırnakları kesmek, temiz giyinmek, makyajı (tercihim) hiç yapmamak veya çok hafif yapmak, güzel kokmak.

Bunun haricinde bakım adı altında yapılan her şey lükstür.

1
    0 Yorumla
  • gülbahçesi00
    gülbahçesi00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    3 ay

Bence bakımlı olmak için paraya ihtiyaç var. Kıyafet , cilt bakımı hepsi paradan geçmiyor mu. Ama bu durum da yüz güzelliği de önemli. Yüz güzel değilse eğer istediğin kadar Bakımlı ol pekte bir fark olmaz

0
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı.

bakım para ile ilgili değil bence. bir kadın kendi parasını kazanıp da kendini ihmal edebilir, aynı zamanda parası olmayana da iyi bakabilir. asıl olan öz güven ve kendi kendine değer vermek dimi?

0
    0 Yorumla
  • Efsunokatan
    Efsunokatan Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    3 ay

Olabilir tabii ki. Su ücretsiz değil mi arkadaşlar? Bakım temizlikten gelir zaten, vücudunu saçlarını suyla gerektiği kadar arındırıp makyaj ve kimyasal bakım malzemeleri olmadan da tertemiz saçlara ve cilde ulaşabilir. Beslendiği şeylere de dikkat ederse yeterli. Parfüm sıkmadan 20 liralık bir kolonyayla bile daha kalıcı ve güzel kokabilirsin. Orayı burayı yaptırarak bakımlı olunmuyor.

0
    0 Yorumla
  • вʟαcк
    вʟαcк Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay
    https://youtube.com/shorts/3PM_5OMuAEA?si=76FB9VjF8tXpO8At
    0
    0 Yorumla
  • eleocharis
    eleocharis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    3 ay

kozmetik ayrı şey bakımlı olmak ayrı şey. özbakımına gerekli özeni veren temiz her bireye bakımlı gözüyle bakıyorum ben. parayla çok da ilişkili değil o yüzden benim nezdimde.

0
    0 Yorumla
  • GizemDemir212134
    GizemDemir212134 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    3 ay

Ya cilt bakımı için yüz kremleri kullan saç ürünleri kullan saç rengi deştir esmerse koyu bir ton yap beyaz tenliysen sarı turnucu kızıl yap kıyafet güzel seç zevkini değiştir burnun Hafif düşükse dolgu yaptır dudak dolgusu yaptır ya da dudak makyajı yap güzel koku duş jeli al lazere git fizin kötüyse ilaç al ya da spor yap geçer zayıfsanda kilo alma ilacı al ya bak sen çirkin değilsin sadece bakım yapmıyorsun

0
    0 Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı.

Bakım sadece parayla ölçülmez. Herkesin bütçesine göre ürün var; krem, parfüm, deodorant, makyaj malzemeleri bile BİM’de satılıyor. Önemli olan kendine özen göstermek.

0
    0 Yorumla
  • SoaringDragon
    SoaringDragon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    3 ay

Dogru demiş zorlandıklarında calısmayı iyi biliyorlar ama kadın kendi ayagın ustunde durmayı ogrenmeli ondan sonrasında ne alacaksa maddiyatının yettigi kadarını almalıdır

0
    0 Yorumla
  • 1KÜLÇİÇEĞİİ
    1KÜLÇİÇEĞİİ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    3 ay

Ne alaka dingil deseydin sevmemek için bahane aramış

3
    0 Yorumla
  • Canflow
    Canflow Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 636 cevap paylaştı.

Ne alaka be beğenmiyorsa niye sevgili olmuş. Sonradan beğenmiyorsa da bu nasıl bir hayvanlık?

1
    2 Yorumla
    • hwpdnwödle
      hwpdnwödle
      3 ay

👏👏👏 Go kylie Go

Yorumla
    • Canflow
      Canflow
      3 ay

@hwpdnwödle Go anam goo qejkeqw

Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    3 ay

Kendisinden hayır gelmeyen başkasından geçinmeyi fırsat kollayan; "tipik cimri erkek saçmalamasıdır" bu.

1
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Güzel olan bir kadinin ozellikle bakima ihtiyaci yok
    Ben erkek olarak fistik gibi cildim var bakim makim yapmiyorum
    Her gün duş aliyorum sadece hepsi bu

0
    0 Yorumla
  • Caldion_Blue
    Caldion_Blue Takip Et
    Xper 5 Yaş: 126 , eic 97%
    3 ay

Bakım için çok fazla paraya ihtiyaç yok. Kadın günlük temizliğini ve basit bakımını yapsın yeter zaten.

1
    0 Yorumla
  • Ceylinnnnnnnnnnnnn
    Ceylinnnnnnnnnnnnn Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    3 ay

Yani bakımlı derken atıyorum düzenli cilt bakım şeyleri serum peeling falan para ister parası yoksa yapamaz bu

1
    0 Yorumla
  • îzahtanVâreste
    îzahtanVâreste Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    3 ay

Bu devirde zor. Kuaforu var agdacısı var makyaj aksesuarları var. Giyim vqr , ayakkabı var.

Çalışmıyorsan cok zorlqnırsun.

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    3 ay

Deseydin ya bakım ihtiyacimi sen karşıla bence bakmış parasi yok ben bu karının parasını yiyemem terk etmis

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Benim 43 yaşında sevgilim vardı asla makyaj falan yapmazdı ama dünyanın en güzel çiçeği gibiydi benim gözümde gerçekten muhteşem bir güzelliği vardı seni hala çok seviyorum güzel eski aşkım iyi ki varsın ❤️🌹

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı.

Cevap vereyim dedim ama aşağıdaki yorumlara baktım kimseye cevap vermiyor tenezzül etmemişsin O yüzden ben de bir şey yazmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 755 cevap paylaştı.

Aşırı bakımlı bı bayansa aradığı parayla ilgisi var evet. İsabet olmuş seni kucumserdi., canını sıkardı sürekli..

0
    0 Yorumla
  • Oornitorenkk
    Oornitorenkk Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    3 ay

Eskiden kadınlar erkeğin parasına bakardı şimdi erkekler kadın parası yemek istiyor 😂😂😂 kurtulmuşsun bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    3 ay

Para önemli az adam olsaymışda verseymiş ünideyken sevgilim giyimimi beğenmezdi kot swet giyerdim o mini etekli kızlara bakardı o gün bir gerçeği çözdüm ben o baktığı kızdan güzeldim ama o an içimden bi şey koptu aptalca hırs yaptım ve bi sonraki kafta mini elbise ile gittim bana bakmadı bile sorun ne dedim sonraki buluşmada daha da süslendim topuklu vs bana bebek gibi davrandı acı ama gerçek

1
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.

Paran olmadığını anladı seni söğüşleyemeyeceğini anladı o yüzden terk etmiş anlamadın mı

1
    0 Yorumla
  • Melike3856_
    Melike3856_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    2 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 426 cevap paylaştı.

Olur kullandığın her bakım ürünü lüks ve marka olmak zorunda değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Bence biraz haklılık payı var. Bakımı sadece temizlik olarak görmeyin. Paran varsa her türlü bakım ürününe ulaşırsın mesela kozmetik, giyim , aksesuar, cilt bakımı, kuaförü, tırnağı vs vs bunlar kadının süsüdür. Ne zayık ki bakım da parayla oluyor. Yolda gördüğünüz sade sıradan bir kadın mı ilgi çeker yoksa süslü olan mı?

0
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kadın kendi bakım parasını kazanmalı evet ama parasız kadın bakımsız demek de değil çoğu zaman

0
    0 Yorumla
  • Kůmsåliledenìz07 m
    Kůmsåliledenìz07 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı.

En basiti... Benim cildime uygun yağsız bir krem buldum 650 TL. Tabi ki para lazım

0
    0 Yorumla
  • battalgazi007
    battalgazi007 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    3 ay

Olur bence ya tabi üst düzey bakım yaptıramaz o ayrı

0
    0 Yorumla
  • ccyclaaxs
    ccyclaaxs Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı.

Doğru demiş karakterle iyi niyetiyle ilgilenmiyoruz taş gibi olacak kadın gibi kadın olacak

0
    0 Yorumla
  • SakinBirPanda
    SakinBirPanda Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    3 ay

'Para bakımın yarısıdır' sözü yanlış sayılmaz aslında.

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı.

O alışmış hazırdaki ete mote bakıp yemeye. Kendini yediren çok inek var.

0
    0 Yorumla
  • Kartonhelva
    Kartonhelva Takip Et
    Guru Yaş: 29
    3 ay

Zor. Geçen date öncesi saçıma 4000₺lik ürünle bakım yaptım. Makyaj ve parfüm ücretini saymıyorum. Kıyafetin pahalı görünmesi de önemli.

0
    0 Yorumla
  • selcuksf
    selcuksf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    3 ay

Sevgilinin ta aq. ben
    Grlsin başşak yesin
    Bi kadına böyle diyen erkeğin alayına pompa yapım
    Ayıplık yapmış

Duşunu alıyorsan
    Parfüm sıkıyorsan
    Kişisel bakım temizse
    Sorun yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Ağda veya tıraş bıçağı
    Sabun
    Kese
    Roll on
    Deodorant
    Tırnak Makası
    Törpü
    Bunlar bile yeterli bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    3 ay

Bakım için çok para vermene gerek yok. Cildine göre şeyler almak yeterli. Tam bir ergenmiş kurtulmuşsun.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    3 ay

Ne kadar hatalı bir yaklaşım.

Önemli olan paralı olman değil önemli olan paranı sevgilinle paylaşman.

0
    0 Yorumla
  • Pnomoni
    Pnomoni Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    3 ay

Ya ne alakası var ya emin ol yakıştırması bilirsen çok basit ucuz seylerle çok şık olabilirsin o bahane aramış bence

1
    0 Yorumla
  • gizliuywyy
    gizliuywyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    3 ay

bakımlı değilde güzel olamaz çünkü günümüzde güzellik diyince akla ipek kirpik dolgu falan geliyor dogal haliyle büyük olan dudaklar bile çirkin ama dolgulu dudaklar güzel görülüyor

0
    0 Yorumla
  • Yokisimjl
    Yokisimjl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    3 ay

Olamaz düşünsene bakım malzemeleri bile parayla satın alınıyor ama paran yok diyerek bahaneyle ayrılmış benim bakım malzemelerini bile sevgilim alıyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Olur knk sen parasız bakım yap yapabiliyorsan tabii

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    3 ay

Kendi ayaklarının üzerinde durmaktan bahsetmiş olamaz mı?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    3 ay

Doğru demiş..
    Yetmez mi artık erkeklerin finansör oldukları

0
    0 Yorumla
  • Ticarii
    Ticarii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    3 ay

Bi açıdan doğru. Durumuj olmayan kişilerin sırf dış görünüşündne cildinden bile maddi durumu anlaşılıyor.

0
    0 Yorumla
  • Karanlikkx665742
    Karanlikkx665742 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    3 ay

Sevgilin başka birini bulmuş bahane üretmiş bence

0
    0 Yorumla
  • atsgndidm
    atsgndidm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    3 ay

İyi bir erkek değil zaten. Kotu erkekler uzaklaştığı zaman düğün bayram yapın.

0
    0 Yorumla
  • tugceymiymiss
    tugceymiymiss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19
    3 ay

Saçmalama istersen bakım dediğimiz şey para asla değil

0
    0 Yorumla
  • biuğradım_
    biuğradım_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    3 ay

Bakımlı olmak duş alıp tırnak kesmek değildir ya zahmetli iş be bedavadan olmaz tabi

0
    0 Yorumla
  • Handsomeboy16
    Handsomeboy16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    3 ay

Saçmalamış bahane uydurmuş kendince hayır gelmezmiş zaten iyi olmuş

0
    0 Yorumla
  • NazlıBerril
    NazlıBerril Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    3 ay

parası olup bakımsız olanda var sana geri dönecek sende onu terk et

0
    0 Yorumla
  • krmzsyhbyz
    krmzsyhbyz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    3 ay

Parası olup bakımsız olanlara ne bahane buluyo acaba

0
    0 Yorumla
  • Selinls
    Selinls Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    3 ay

Kesinlikle doğru. Ne kadar paran varsa bakımın o kadar iyi olur.

0
    0 Yorumla
  • Beyazzz1983
    Beyazzz1983 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    3 ay

Bakım yapman için sana birşeyler hediye etseydi nasıl bir bahane bu saçma sapan

0
    2 Yorumla
    • Bujkoouy
      Bujkoouy
      3 ay

Herkes sizin kadar cömert değil beyefendi

Yorumla
    • Beyazzz1983
      Beyazzz1983
      3 ay

Çömert degilse kaybeder çömert derkende sınırı korumak lazım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

biraz hakli gibi bakim para ile denk bu devirde ama seni sevmemiş yaw bu nasil bir neden insan der ben veririm git

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    3 ay

İki sebebi olabilir, ya ayrılmak için bir bahane arıyordur ya da gerçekten çok fazla para harcayan birisin veya ona öyle gösteriyorsun

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Ne kadar saçma bir insanmış o öyle

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Parası olmayan kadın bakımlı olamaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Parayla elde edilemeyecek kadın var mıdır? 4 cevap verildi
Paraya önem vermeyen kadın var mıdır bu zaman da? 10 cevap verildi
Gerçekten maddiyata önem vermeyen kadın var mıdır? 12 cevap verildi
Parayla sahip olunamayacak kadın kalmamış olması? 5 cevap verildi
Bir bayanın maddi isteklerinin olmaması normal mi? 4 cevap verildi
Paradan etkilenmeyen kadın var mı? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨