Sevgilim beni 'Para bakımın yarısıdır' diyerek terk etti. Kadın dediğin kendi parasını kazanıp kendine bakmalıymış
3 ay
Sevgilim beni 'Para bakımın yarısıdır' diyerek terk etti. Kadın dediğin kendi parasını kazanıp kendine bakmalıymış
Bir kadının bakımlı sayılması için bakım yapması yeter paradan ne kastediyorsa artık o bildiğin ucuz ayrılık bahanesi aramış kendisine. Temiz mi, bakımlı mı, bir kadın bakımlıdır tamamdır. Anlaşılan paragöz bencilin teki. Süs püs görmek istiyor demek ki. Böylelerini bırak git ayrıldığına sevin. Neyse konumuz bakım, insan temizse, en temel ve sade yönlerden utanmayacağı, saygınlığına zarar gelmeyecek, insanları kendisinden iğrendirmeyecek, minimal düzeyde bir temizlik ve bakım sağlayabiliyorsa artı ekstra bir süse ve kozmetiğe asla mecbur değildir. Bunu talep eden ayrıca destek olması gerekir o makyaj ürünleri ne kadar pahalı bilmiyor mu insanda biraz akıl mantık vicdan olur, bir ruj ne kadar biliyor mu acaba. Oh ne güzel defolsun gitsin böylelerini özellikle bakımsız karşılamak şart
Birileri şunlara söylesin artık... Doğru şu durum da kimse gözüne kaşına bakmıyor yanlızca... Hayat kadınları bile boşta. akşam 10 gibi çıkınca sahilde mini etekli gotik dizaynlı kadın gurupları görüyorum bu tipler normalde pub cafe bistro gibi yerlerde keten pantolonlu abilerimizin kucağında otururlardı sahilde ki işletmelerde.
Düşündüğünüz kadar bakımlı kadın sevmeyiz. Hele bakımdan kastınız yüzünüze 3-5 katman boya badana ise... hiç sevmeyiz. Ben daha önce karakterini beğenip bu tarz boyalı kızlarla çıktım ama yüzünde boya var diye değil öncesinde koştuğumuz için. Silse boyayı daha çok seviceğim aslında. Biliyorum saklıyor kusurlarını ve ben "şüphe" duyuyorsam mutlak bir kesinlikle orada problem var bu kızın cildi epey sorunlu derim.
Doğal kız sever erkekler. Instagram, X, Tiktok bunların sevdiği kadın yanlızca bakımlı kadın sever çünkü Instagram bir hayat kadını pazarlama platformudur esasında. FB dışında bir şey bulman zordur.
bu yanlış ya kilolu bir kız arkadaşım vardı çocuğun biriyle gezdi yedi içti sonucunda aldatıldı , barbie bebek gibi bir kız daha vardı grupta sevgilisiyle problem yaşasada nişanlanıp 3 ay içinde evlendiler çocukları oldu şu an gayet mutlular
@Karmaşıklık24 Sana istediğini VERMİYİCEĞİM! ve küfür etmiyiceğim.
ctrl+f yap ve " kilolu bir kız" bunu çıkan çubuğa yapıştır. bakalım ben kilodan bahsetmiş miyim! Toksik karı.
ya tamamda burada dış görünüş konuluyorsa bunuda söyleyebilirim erkekler dış görünüşe bakıyor bir tane çok güzel kız arkadaşımıda mesela çocuğun biri tüm tatil beldelerinde gezdirdi şu an nişanlandı mesela
@Yasmin997 ben kilo dediysemde bu arada salt kilo değil hani orantılıdır erkek yine beğenir ama totalde ''güzel olması'' ya da arada rastlanan bişey olarak çok çok aşık olması gerek erkeğin bir şekilde
@Yasmin997 canım bu arada bunlar senin soruna cevap değildi arkadaşın cevabına cevap verdim kendini kötü hissetme
@Karmaşıklık24 Beni bir sal ablaam. Bak müşterin geldi. @Yasmin997 Seni merak ediyorum diyor ona ınsıde ınfo ver bana değil.
@yasmin997 "Ben erkek değilim " Neden hala gizli olduğumun cevabı. Olsaydın açardım. katılman amaçlı yazmadım. senin hanene güzel bir durum olur katılman.
👌
Cevap sahibi arkadaşın yorumuna bir destek de benden.
@xgökkuşağıx eyw.
lazımsa al bu ikisini. biri 28 lik garantili evde kalmış kız. Hayrına al bunu. Bu parlak fikirleriyle bulamaz bu kız.
Ben huzur arıyorum.
Beklediğim cevap. 10/10🤙
gardaş dur dur. @xgökkuşağıx yeni geldi stoklara 22 lik miş. 3 tanesi fazla bu yorum al bunu işte.
Sen de biraz yorumlarda dikkatli ol arkadaş, ileri gitme.
@xgökkuşağıx bunlar promosyon geliyor. kötü de desen iyi de desen fix gelirler. En iyisi dalgaya vurup keyfine bakmak.
Bu lafı eden adamın parasız olduğu net. Kadının para kazanmak gibi bir yükümlülüğü yoktur. Bekarsa babası, evliyse kocası ona bakıp tüm masraflarını karşılamakla yükümlüdür.
Kadın çalışıyorsa kazandığı para kendinedir. Erkeğin kazandığı her kuruş, iki tarafın ortak mülkiyetidir. Bu İslam şeriatında da böyledir, Medeni Hukuk'ta da böyledir.
Gerçek erkeklerle sevgili olun. Sizden duygusal cinsel her türlü beklentiye girip de size maddi manevi hiçbir yönden fedakarlıkta bulunmayacak, kendisine sadece beleş cariye arayan erkek güzelleriyle takılmaktan vazgeçin.
Bahane bulmuş sadece. Evet bakım yapmak için gerçekten de paraya ihtiyaç var ama, kadın kendine bakıyorsa senin gibilerine ne ihtiyacı olur? hayatta tek başarıları 3-5 kuruş kazanmak, onu da sizin üstünüze yığmaya çalışıyorlar. Kendi ayakları üstünde duran kadınlar başımın tacıdır.
Güzelim, böyle bir cümleyle giden biri seni hak etmiyormuş zaten 💛 Bakım sadece para demek değildir; temizliktir, özendir, duruştur, enerjidir ✨ Duşunu alıp saçını taramak, cildini düzenli temizlemek, kıyafetini temiz ve uyumlu seçmek bile bakımdır. Parayla lüks alınır ama öz güven satın alınmaz. Kadının değeri cüzdanıyla ölçülmez. Sen kendine inandığında, ışığın zaten dışarı yansır 💕 Unutma, bakımın yarısı para değil, bilinç ve sevgidir.
Cevap
57Cevap
Suya ve sabuna erişimi olan herkes bakımlı olabilir.
Para bakımın yarısıdır lafı doğrudur ama bakımlı olmak için çokda paraya ihtiyaç yoktur bunu yavaş yavaş da yaparsın ya da haftada bir sefer de. Kimse zengin doğmuyor bacım ben anasız babasız buyudum bakım nedir bilmezdim büyüklerimden gördüğüm kadar yaptim parayı kazandığım zaman detaylı bakim yaptım ama hiç bir zaman bakımsız insanlari aşağılamadım. Sevgilim demişsin ama bence sen çocuk kalmışsın sevgili tamamen saçmaliktir zaten. Şu bir gerçektir bakımsız insanı kimse sevmez özellikle erkek tarafı bir kızın sevgisini kazanmak istiyorsa bakımlı olmak zorunda kız bakımlı olmasa bile.
Bakım için jilet, peeling, kese, yüz temizleyici, krem ve nemlendiriciler; makyaj içinse rimel, far paleti ve dudak parlatıcısı yeterli. Bir kere aldın mı ayarında kullanınca aylarca gidiyorlar ve şahane indirimler de çok. Yani fazla paran olması şart değil bakımlı ➕ makyajlı olmak için.
18 - 24 yaşında bir kadından bunu bekleyen de ne bileyim, o dönemler genelde okuyorsun falan ya hani. Bu arada para ve bakımın alakası yok tabiiki ufaktan vardır ama çok yok yani, paran yoksa da kendine bakabilirsin üzülme omurgasız bir erkek için. :D
Bu sebepten ayrılıyorsa seni sevmemiştim emin ol. İyikide ayrılmış erkekmi kalmadı seni olduğu gibi kabul edicek adamlarla ol. Sevgilin özgüvensizmiş 1 kadına tek başına bakacak kadar gücü olmadığı için bakımından vurmuş. Böyle adamlarla mutluda olamazsın. Eskiden erkek kadına bakardı kadını çalıştırmazdı sırf yorulmasınlar diye
Seni sevmemiş*
Benim bakım anlayışım; istenmeyen kılları almak, banyo yapıp temiz olmak, tırnakları kesmek, temiz giyinmek, makyajı (tercihim) hiç yapmamak veya çok hafif yapmak, güzel kokmak.
Bunun haricinde bakım adı altında yapılan her şey lükstür.
Bence bakımlı olmak için paraya ihtiyaç var. Kıyafet , cilt bakımı hepsi paradan geçmiyor mu. Ama bu durum da yüz güzelliği de önemli. Yüz güzel değilse eğer istediğin kadar Bakımlı ol pekte bir fark olmaz
bakım para ile ilgili değil bence. bir kadın kendi parasını kazanıp da kendini ihmal edebilir, aynı zamanda parası olmayana da iyi bakabilir. asıl olan öz güven ve kendi kendine değer vermek dimi?
Olabilir tabii ki. Su ücretsiz değil mi arkadaşlar? Bakım temizlikten gelir zaten, vücudunu saçlarını suyla gerektiği kadar arındırıp makyaj ve kimyasal bakım malzemeleri olmadan da tertemiz saçlara ve cilde ulaşabilir. Beslendiği şeylere de dikkat ederse yeterli. Parfüm sıkmadan 20 liralık bir kolonyayla bile daha kalıcı ve güzel kokabilirsin. Orayı burayı yaptırarak bakımlı olunmuyor.
kozmetik ayrı şey bakımlı olmak ayrı şey. özbakımına gerekli özeni veren temiz her bireye bakımlı gözüyle bakıyorum ben. parayla çok da ilişkili değil o yüzden benim nezdimde.
Ya cilt bakımı için yüz kremleri kullan saç ürünleri kullan saç rengi deştir esmerse koyu bir ton yap beyaz tenliysen sarı turnucu kızıl yap kıyafet güzel seç zevkini değiştir burnun Hafif düşükse dolgu yaptır dudak dolgusu yaptır ya da dudak makyajı yap güzel koku duş jeli al lazere git fizin kötüyse ilaç al ya da spor yap geçer zayıfsanda kilo alma ilacı al ya bak sen çirkin değilsin sadece bakım yapmıyorsun
Bakım sadece parayla ölçülmez. Herkesin bütçesine göre ürün var; krem, parfüm, deodorant, makyaj malzemeleri bile BİM’de satılıyor. Önemli olan kendine özen göstermek.
Dogru demiş zorlandıklarında calısmayı iyi biliyorlar ama kadın kendi ayagın ustunde durmayı ogrenmeli ondan sonrasında ne alacaksa maddiyatının yettigi kadarını almalıdır
Ne alaka dingil deseydin sevmemek için bahane aramış
Ne alaka be beğenmiyorsa niye sevgili olmuş. Sonradan beğenmiyorsa da bu nasıl bir hayvanlık?
👏👏👏 Go kylie Go
Kendisinden hayır gelmeyen başkasından geçinmeyi fırsat kollayan; "tipik cimri erkek saçmalamasıdır" bu.
Güzel olan bir kadinin ozellikle bakima ihtiyaci yok
Ben erkek olarak fistik gibi cildim var bakim makim yapmiyorum
Her gün duş aliyorum sadece hepsi bu
Bakım için çok fazla paraya ihtiyaç yok. Kadın günlük temizliğini ve basit bakımını yapsın yeter zaten.
Yani bakımlı derken atıyorum düzenli cilt bakım şeyleri serum peeling falan para ister parası yoksa yapamaz bu
Bu devirde zor. Kuaforu var agdacısı var makyaj aksesuarları var. Giyim vqr , ayakkabı var.
Çalışmıyorsan cok zorlqnırsun.
Deseydin ya bakım ihtiyacimi sen karşıla bence bakmış parasi yok ben bu karının parasını yiyemem terk etmis
Benim 43 yaşında sevgilim vardı asla makyaj falan yapmazdı ama dünyanın en güzel çiçeği gibiydi benim gözümde gerçekten muhteşem bir güzelliği vardı seni hala çok seviyorum güzel eski aşkım iyi ki varsın ❤️🌹
Cevap vereyim dedim ama aşağıdaki yorumlara baktım kimseye cevap vermiyor tenezzül etmemişsin O yüzden ben de bir şey yazmıyorum
Aşırı bakımlı bı bayansa aradığı parayla ilgisi var evet. İsabet olmuş seni kucumserdi., canını sıkardı sürekli..
Eskiden kadınlar erkeğin parasına bakardı şimdi erkekler kadın parası yemek istiyor 😂😂😂 kurtulmuşsun bence
Para önemli az adam olsaymışda verseymiş ünideyken sevgilim giyimimi beğenmezdi kot swet giyerdim o mini etekli kızlara bakardı o gün bir gerçeği çözdüm ben o baktığı kızdan güzeldim ama o an içimden bi şey koptu aptalca hırs yaptım ve bi sonraki kafta mini elbise ile gittim bana bakmadı bile sorun ne dedim sonraki buluşmada daha da süslendim topuklu vs bana bebek gibi davrandı acı ama gerçek
Paran olmadığını anladı seni söğüşleyemeyeceğini anladı o yüzden terk etmiş anlamadın mı
Olur kullandığın her bakım ürünü lüks ve marka olmak zorunda değil
Bence biraz haklılık payı var. Bakımı sadece temizlik olarak görmeyin. Paran varsa her türlü bakım ürününe ulaşırsın mesela kozmetik, giyim , aksesuar, cilt bakımı, kuaförü, tırnağı vs vs bunlar kadının süsüdür. Ne zayık ki bakım da parayla oluyor. Yolda gördüğünüz sade sıradan bir kadın mı ilgi çeker yoksa süslü olan mı?
Kadın kendi bakım parasını kazanmalı evet ama parasız kadın bakımsız demek de değil çoğu zaman
En basiti... Benim cildime uygun yağsız bir krem buldum 650 TL. Tabi ki para lazım
Olur bence ya tabi üst düzey bakım yaptıramaz o ayrı
Doğru demiş karakterle iyi niyetiyle ilgilenmiyoruz taş gibi olacak kadın gibi kadın olacak
'Para bakımın yarısıdır' sözü yanlış sayılmaz aslında.
O alışmış hazırdaki ete mote bakıp yemeye. Kendini yediren çok inek var.
Zor. Geçen date öncesi saçıma 4000₺lik ürünle bakım yaptım. Makyaj ve parfüm ücretini saymıyorum. Kıyafetin pahalı görünmesi de önemli.
Sevgilinin ta aq. ben
Grlsin başşak yesin
Bi kadına böyle diyen erkeğin alayına pompa yapım
Ayıplık yapmış
Duşunu alıyorsan
Parfüm sıkıyorsan
Kişisel bakım temizse
Sorun yok
Ağda veya tıraş bıçağı
Sabun
Kese
Roll on
Deodorant
Tırnak Makası
Törpü
Bunlar bile yeterli bence
Bakım için çok para vermene gerek yok. Cildine göre şeyler almak yeterli. Tam bir ergenmiş kurtulmuşsun.
Ne kadar hatalı bir yaklaşım.
Önemli olan paralı olman değil önemli olan paranı sevgilinle paylaşman.
Ya ne alakası var ya emin ol yakıştırması bilirsen çok basit ucuz seylerle çok şık olabilirsin o bahane aramış bence
bakımlı değilde güzel olamaz çünkü günümüzde güzellik diyince akla ipek kirpik dolgu falan geliyor dogal haliyle büyük olan dudaklar bile çirkin ama dolgulu dudaklar güzel görülüyor
Olamaz düşünsene bakım malzemeleri bile parayla satın alınıyor ama paran yok diyerek bahaneyle ayrılmış benim bakım malzemelerini bile sevgilim alıyor
Olur knk sen parasız bakım yap yapabiliyorsan tabii
Kendi ayaklarının üzerinde durmaktan bahsetmiş olamaz mı?
Doğru demiş..
Yetmez mi artık erkeklerin finansör oldukları
Bi açıdan doğru. Durumuj olmayan kişilerin sırf dış görünüşündne cildinden bile maddi durumu anlaşılıyor.
Sevgilin başka birini bulmuş bahane üretmiş bence
İyi bir erkek değil zaten. Kotu erkekler uzaklaştığı zaman düğün bayram yapın.
Saçmalama istersen bakım dediğimiz şey para asla değil
Bakımlı olmak duş alıp tırnak kesmek değildir ya zahmetli iş be bedavadan olmaz tabi
Saçmalamış bahane uydurmuş kendince hayır gelmezmiş zaten iyi olmuş
parası olup bakımsız olanda var sana geri dönecek sende onu terk et
Parası olup bakımsız olanlara ne bahane buluyo acaba
Kesinlikle doğru. Ne kadar paran varsa bakımın o kadar iyi olur.
Bakım yapman için sana birşeyler hediye etseydi nasıl bir bahane bu saçma sapan
Çömert degilse kaybeder çömert derkende sınırı korumak lazım
biraz hakli gibi bakim para ile denk bu devirde ama seni sevmemiş yaw bu nasil bir neden insan der ben veririm git
İki sebebi olabilir, ya ayrılmak için bir bahane arıyordur ya da gerçekten çok fazla para harcayan birisin veya ona öyle gösteriyorsun
Ne kadar saçma bir insanmış o öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?