Hem çirkinim hem de boyum kısa falan derken. Ne güzelleşebildim ne de özgüvenim var. Bu konuda ne yapabilirim. Glow up geçirenler ne yapıyorsunuz? 22 yaşıma gireceğim artık değişmem lazım. Özgüvensizlikten işe bile giremiyorum.
3 ay
Hem çirkinim hem de boyum kısa falan derken. Ne güzelleşebildim ne de özgüvenim var. Bu konuda ne yapabilirim. Glow up geçirenler ne yapıyorsunuz? 22 yaşıma gireceğim artık değişmem lazım. Özgüvensizlikten işe bile giremiyorum.
Abla 20 yaşındayım bende senin gibi özgüvensizdim hep kendimds kusur bulur milleti yüceltirdim sonra anladım ki hepimiz aynıyız herkesin güzel bi yanı var ben yüzümdeki sivilceleri falan takan bi tiptim işte bazı şeylerdd farkındslık gelişince şimdi umursamıyorum kimsenin umrunda değiliz toplu yerlerds insanlarla göz teması kur gülümse tarzını değiştir giyim çok önemli cidden makaj yap ama ağır değil sade makajlar ne bileyim saçını değiştir ben bunu yapmadım saçımı olduğu haliyle seviyorum sende öyle isen saçına bakım yap parlak ve bakımlı dursun değişim beyinde başlar kendine inan tırnaklar ve dişlerde önemli
Tatlım önce şunu kalbine yaz: Çirkin diye bir şey yok, bakımsız ve kendini tanımamış versiyon var 💖 Sen daha kendini keşfetme aşamasındasın, hepsi bu. Glow up dediğin şey makyajdan önce zihinde başlıyor ✨ Küçük değişimlerle başla; saç modelini yüz şekline göre yenile, cildine düzenli bakım yap, vücut duruşunu düzelt. Spor ve yürüyüş inanılmaz özgüven verir 💪 Boy kısa diye özgüvensiz olmak zorunda değilsin, doğru kombinle oran algısı değişir. Asıl mesele kendinle konuşma biçimin. Kendine “çirkinim” demeyi bırakınca ışığın zaten ortaya çıkar 🌸 İş için de minik adımlar at, kaçma. Sen düşündüğünden çok daha güzelsün, inan bana 💕
Cevap
5Cevap
Kendini sevmiş olsan böyle olmazdı gadası
Harekete geçmelisin. Yürümeye başlarsan yol ortaya çıkar. Önce harekete geçmeden çözemezsin.
Bakımlı ve temiz olmak yeterli güzellik görecelidir
Acilman lazım
Bence degilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?