Sivilce sıkmaya çalışması.
El kol şakaları yapması
Gülmemesi
Sohbet konusu bulamama
Sivilce sıkmaya çalışması.
El kol şakaları yapması
Gülmemesi
Sohbet konusu bulamama
Cevap
3Cevap
El kol şakası yapan biri nasıl soğuk oluyor, soğukluktan kastın cinsel olarak mesafe mi? Bu denli anlaşamadığın biriyle nasıl evlendin ki
Sogukluktan kastim aksam bir kahve yapim vs demez.
Illa istemem lazim.
ya da hediye alirim ne gerek vardi der. Hic gulumsemiyor bir sorun mu var diyorum yok diyor.
Surekli birikim yapalim diyor oysa maddi sorunumuz yok.
Hahah tamam da böyle bir profil nasıl el şakası yapıp duruyor
Sivilce patlatmak uyurken parmagini cekmek vs uyurken korkarak uyuyorum..
Sevmiyorsun hiç. Neden evlendin artık anlamadım sevmediğinle evlenmek moda oldu
şaka yapabilen biri neden gülmesin ki?
Sivilce patlatmaktan. Zevk alan biri.
ya da uyurken parmagini cekistiren biri
kimide sırtındaki sıktırmaktan keyif alır.. değişken.. ama hani nasıl bir aile içinden geldiği ile ilgilidir biraz.. bazır şeyler.. zaman iinde yönlentirmek eğitmek şekillendirmeiblirsin belki
Abi hoduk gibi insan hediye aldiginda ne gerek vardi diyip hediyeyi koseye atarmi
hm evet bu insanın zoruna gider ama haklısın.. hefesi de kalmaz insanın.. dediğim gibi aile yetişmede sorun var sanırım. görücü mü evlendiniz
Evet ama duzelir alisir dedikce daha kotuye gidiyor.
Bu gun uyurken uzerime cocugu yolladi. sonra kendi de cikti uykuluyum zaten gidikladi refleksle donunce cocuk dustu agladi buna kiziyorum bilerek yaptin diyor.
peki sen ona öyle şakalar vs yaptığn da ne yapıyor
Sence saka yaparmiyim.
Konusmak bile migdemi bulandiriyor
belkide bundan ilgilini çekmek adına yapıurdur.. onun seviyesinde bir davranış sergile bakalım neler olacak
Onunla oturup konuşmayın denemelisin
Konusmadan anlarmi sence. Hoduk gibi
ya sohbet konusu bulamama olabilir ama 🥲
Son ikisi sıkıntı sadece
Boşan o zaman
Muhtemelen son boyle olacak ama kizimiz var endisem onun kopamamasi
Söyle
Sence anlar mi
Anlamaz
Herseyi soyleyerek yapiyor cay demlemeyi dusunmezmi insan
Kendin demle çayını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, haksız değilsin 🌿 Bir insanın sevgiden soğuması genelde tek bir olaydan değil, küçük küçük biriken şeylerden olur. Sivilce sıkmaya çalışması ya da el kol şakası belki ona göre önemsiz ama sen rahatsız oluyorsan bu önemli. Gülmemesi, sohbetin akmaması da duygusal bağı zedeler. Kendini suçlama. Ama içine atmak yerine sakin bir anda “ben böyle hissediyorum” diyerek konuşman çok kıymetli. İlişkide sevgi kadar saygı ve sıcaklık da şart 💛