Ya bende bağımlılık gibi oldu ne yediğimden ne yaptığımdan bir şey anlıyorum bu kişiyi aklımdan çıkarmak istiyorum ya o beni bu kadar düşünmüyorken ben de onu hiç aklıma getirmek istemiyorum
3 ay
Cevap
3Cevap
Bu kadar fazla aklında olmasının sebebi nedir geçmişte yaşanılanlar mı
Yok sevgilim kendisi ama sürekli aklımda ben çok bağlandım galiba istemiyorum onu düşünmek
Hiç cinsellik yaşadınız mı
Yok sadece sevişme
Şimdi kadınlarda şöyle bir şey oluyor genelde hayatında cinsel anlamda yaşamış oldukları şeyler ilk kez kiminle yaşadılarsa ona karşı ayrı bir bağ kurarlar Yani ilk öpüşme ilk yakınlaşma ilk sarılma böyle şeyleri ilk kez bir erkekle yaşadığınızda o erkek ne kadar saçma sapan bir erkek de olsa ne kadar fazla sizin yanınıza yakışmasa da ne kadar fazla kötü biri de olsa bir bağlılık olur kadınlarda böyle bir durum mu var sizde
Evet ilk oldu onda da ama bu yüzden old düşünmüyorum hani mesajıma bakmıyorsa neden diyorum kendi kendime gözüm kulağım sürekli telefonda bugün aramasa kötü hissediyorum
Bence bununla alakalı Yani her ne kadar sen kabul etmesen de bununla alakalı Kadınlar ilk kez bir şeyler yaşadıkları erkeğe karşı her zaman daha fazla beklenti içerisinde olurlar Anladın mı
Hımm olabilir bunun bi yoku yok mu ya zaten uzağımda uzun bir süre görüşemiycez aklımdan çıkarmak düşünmek istemiyorum
Bunun bir yolu var bu gene sen de bitiyor yani meşguliyet alanlarını değiştirmen lazım farklı ilgi alaka alanları oluşturman lazım yani sürekli birileriyle muhabbet etmek sürekli birileriyle sohbet etmek iletişim kurmak için sevgili tercih etmemelisin kendine ait bir yaşamın olursa o zaman bu kişi ikinci plana itilebilir ama sen her dakika her seferinde bu kişi birinci plana koyup merkeze oturtursan uzaklaşman zor
Haklısım öyle yapıcam teşekkür ederim
Konuşmak istersen profili açabilirim Karar senin
Hım olur
Tamam actim
Aklını terket kökten çözüm.
bisey yasadiniz mi bari aranizda?
Sevişme sadece
kac yilliksiniz
3
uzaktan mi ayni sehir falan mi?
Şu an uzaktayız uzun bi süre böyle olacak
Direnmeyi bırak. "Düşünmemeliyim" dedikçe daha çok düşünürsün. Geldiğinde "tamam, yine geldin" de, geçsin diye bekle (en etkili yöntem bu).
Sosyal medyadan, mesajlardan, her yerden tamamen çıkar (engelle, sessize al, sil). Görmedikçe beyin alışkanlığı bırakır.
Gününü doldur: Spor (ter atacak kadar), yeni hobi, arkadaşlarla sürekli bir şeyler yapmak, işte/okulda hedef koy. Boş kaldıkça beyin otomatik ona gider.
Kendine acımasız davranma. "O beni düşünmüyor ama ben..." diye kendini suçlama, bu döngüyü besler. O düşünmüyorsa senin enerjini harcamaya değmez.
Çok haklısın ya öyle deyince içime daha çok oturuyor teşekkür ederim uygularım
bende de ayni durum var uzak iliski baku - amerika.. tensel de yasandi biseyler ama direnisle gitmiyor seni anladigim tarftayim.
bencede at aklinda daha iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, seni çok iyi anlıyorum, bu his gerçekten yorucu 🥺💔
Birini akıldan silmek “hadi unutayım” deyince olmuyor maalesef, ama hafifletmenin yolları var.
Önce kabul et: Onu düşünmen zayıflık değil, sadece duygusal olman. Sonra hayatından yavaş yavaş alan aç: Sosyal medyada uzaklaş, onunla ilgili her şeyi tetikleyen yer, şarkı, sohbetlerden kaçın. Kendini meşgul et: Spor, yürüyüş, dizi, arkadaş buluşmaları… Ne olursa.
En önemlisi de şu: Onun seni düşünmemesi, senin değersiz olduğunu göstermez. Sadece uyumsuzsunuz. Kendine bak, kendini güzelleştir, şımart, hedefler koy. Zamanla zihnin “onsuz da iyiyim” demeye başlayacak, söz veriyorum güzelim 💕✨