Erkekler aynı anda beğendikleri iki farklı güzel kadını kafasında güzellik olarak karşılaştırır mı?

Ben güzel bir kızım,

Buna gülmeyin ama yüzüm çok bebeksidir ve çenemde çok yakışan bir gamzem var. Gözlerimin altı mordur ama bana yakışır seksapel katar. Gözlerim renkli vs. Öyle düz sıradan bir güzel değilim.

Her neyse , beni beğenen bir erkek vardı.

Sonra bir kız geldi. Kızın yüz hatti eşsiz benzersiz olmasa da güzel. Ama güzel olmaktan ziyade , aşırı simetrik bir yüzü var. Burnu kalkık , kaşlar yüksek kavisli , elmacık kemikleri belirgin vs

Kız makyaj yaptığında gerçekten diyorum, abartısız söylüyorum Disney karakteri gibi kalemle çizilmiş bir form alıyordu. Makyajsız hali de güzeldi ama makyaj yapınca insan dışı bir varlığa dönüşüyor , hayranlik uyandırıyor ama bi o kadar da ürpertici oluyor. Çünkü kendini gerçek olmayan birisiyle yaşıyormuş gibi hissediyorsun. O derecede. Onu da gördü ve beğenmeye daha doğrusu hayran kalmaya başladı. Beni hala begeniyor bunu hissediyorum , ama aramızda bir karşılaştırma yapmis mıdır bunu çok merak ediyorum.

Erkekler aynı anda beğendikleri iki farklı güzel kadını kafasında güzellik olarak karşılaştırır mı?