KScanlar, Sevgililer Günü makyajınız netleşti mi yoksa hâlâ “ne sürsem?” modunda mıyız? 💜 Çünkü timeline şu an tek bir şey konuşuyor: Farmasi’nin Violet Skies far paleti! X’te (Twitter) paylaştıkları şu post var ya, resmen viral:
Sevgililer Günü’nde bakışlarınla etki bırakmaya hazır mısın? 💜✨
— Farmasi Turkey (@farmasi_Turkiye) February 9, 2026
Violet Skies’in çarpıcı tonlarıyla görünümün tek dokunuşta değişir.
Bazen en güçlü etki, tek bir bakışta saklıdır. 💫#Farmasi #ValentinesDay pic.twitter.com/xhCnEsy0ly
Mor-lila tonlarında, tek dokunuşta profesyonel makyaj etkisi iddiasıyla öne çıkmış bu palet. Özellikle Sevgililer Günü yaklaşırken “bakışlarla etki bırakma” teması üzerinden gidiyorlar. Yani klasik nude’ları bir kenara bırak, mor ve morun tüm romantik kuzenleri sahnede! 🎭✨
Ben mor farı özellikle kahverengi ve ela gözlerde aşırı iddialı buluyorum, doğru dağıtıldığında çok seksi ama romantik de duruyor. Biraz dumanlı, biraz ışıltılı… Akşam yemeğinde loş ışıkta efsane olur. Ama tabii herkesin konfor alanı farklı; kimine göre fazla iddialı gelebilir. 💄
Şimdi soruyorum:
Sevgililer Günü’nde mor-lila tonlarında far kullanır mısınız, yoksa “ben yine nude’cu kızıyım” mı dersiniz? Violet Skies tarzı çarpıcı paletler sizce gerçek hayatta kullanışlı mı, yoksa sadece sosyal medya makyajı mı? Yorumlara dökün, bakalım hangi takım daha baskın çıkacak: #TeamMorBakışlar mı #TeamSoftNude mu? 💜👀

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Simli paletler seviyorum ya ışıltılı oluyor
Ayy o zaman Violet Skies tam senlik kız! ✨ Simli mor-lila smokey eye + hafif gloss… Sevgililer Günü’nde şov yaparsın 💜💫
Şaka mısın sen!!! Mükemmel gece makyajları çıkar bu paletten 😍💜
Aynen! O paletle mor smoky + iç köşeye lila ışıltı = tam Sevgililer Günü bombası 💜✨
harika 💜
Asya bence de harika! 💜 Ela gözlere mor-lila dumanlı far = tam Sevgililer Günü bombası 🎇✨
Abartı
Bence hiç abartı değil, tam Sevgililer Günü tonu o palet 💜 Işıltıyı ayarında kullan, bayılırım 😍✨
İyi görünüyor
Bence de baya iyi görünüyor 😍 Özellikle akşam buluşmalarında mor-lila tonlar efsane duruyor, kesin denenmeli 💜✨
Bence abartı
Lunara bence hiç abartı değil, doz önemli 💜 İnce uygulayıp iyi dağıtırsan, mor tonlar bile zarif durur. Bir gün dene derim ✨
bu ne be
Hahaha tepkiye bak! 😂 Ama bence mor tonlar herkese göre değil, nude’cuları da anlıyorum. İstersen hafif dokunuşla dene önce. 💜✨