En sevdiğim renk mor💜 Ancak rujda kırmızı, bordo veya nude gibi kült bir renk olmadığı için kararsız kaldım ve daha önce hiç kullanmadım😕 Sizce denesem mi hoş duruyor mu?
deneme yanılma yap burdan millete sorsanda burdaki kişiler nasil bilsin sana yakişip yakişmayacağini evde boş zamaninda sür yakişıp yakişmayacagina karar verirsin bu senin resmin mi profildeki resmi photoshopta senin dudaklarini mor yapayim istersen resmi sana göndereyim guzel durmuşmu bakarsin ya da evde kendin dene mor ruj al dene
Benim genelde kırmızıya yakın pembe ruj kullananlar hoşuma gidiyor. Kahve, koyu kırmızı, mor itici geliyor. Mor bence çok az kullanıldığından tepki çeren bir renk rujda... Genelde erkekler şu tipe bak derler...
ben hic beğenmiyorum şahsen tabi beğenen vardır ve özellikle senin kendinde güzel durduğuna inanman lazım sen güzel durduğunu düşünüyorsan kullan bence başkası sevsin sevmesin
Bence yanlış tercih mor renginin zaten çok boğuk bir yapısı var bir de onu alıp küçücük bir alana uyguladığın zaman iyice boğuluyor. Ruj olayının suyunu çıkarmak gibi geliyor bana naçizane fikrim budur. ✋
En İyi Cevaplar