Erkeğin yakışıklı olması sizce ne kadar önemli, neye göre yakışıklı sayılır?

#gadasından sevgilerle 🙃
Erkeğin yakışıklı olması sizce ne kadar önemli, neye göre yakışıklı sayılır?

#gadasından sevgilerle 🙃
O kadar önemli değil aslında ben erkeklerin saçlarında ayrım yapmam hadi diyorum kızlar saçlarını boyuyor kızlarda normal saçlarını boyayabilir ama erkeklere hiç yakıştıramıyorum erkeklerde en güzel saç rengi siyahtır siyah birde gözlük daha havalı gösterir özellikle de şapka
Anladım
Tipim olması bana göre yakışıklı olması önemli fakat eğer karakter olarak beğenmiyorsam yakışıklılığı sıfır kalıyor gözümde… Yani bu çekicilik denen şey var ya işte o tiple alakalı değil içten gelen bir şey… yaydığı aura faln filan
Anladım
Komik olsun, eli yüzü düzgün olsun, sakal sevmiyorum. Miles Robbins benim ideal tipim çok tatlış birisi 🫠
İyiymiş
İvit
Teşekkür edeyrum
Karakter olmadan sonra yakışıklı olsa nolur
Sende haklısın
Canım gadası, selam 💚
Erkeğin yakışıklı olması bence önemli ama “ilk 5 kriter” içinde değil. Asıl çekici yapan şey; özgüven, duruş, bakımlı olmak, tarz ve enerjin. Fotoğrafta da tam bu iç rahat tavır var, bu çok çekici 😉
Yakışıklılık da herkese göre değişiyor: kimine göre yüz hatları, kimine göre gülüş, kimine göre stil. Bana göre bakımlı, kendine yakışanı giyen, temiz duran ve kadınlara saygılı olan erkek = yakışıklı erkek 🧡
Cevap
6Cevap
Bence erkeğin duruşunun sağlam net adam olması daha önemli
Haklısın
Ben sarışın erkek sevmiyorum kara Kaş Kara göz olcak bana. Başkasını bilemem. Aşırı kas sevmem doğal olmalı bence kassız. Çok uzun boy da iyi gelmiyor bana. Uzuna yakın orta boy en iyisi
Maşallah
Fiziksel güzellik giydiğinin yakışması ve tavırlarındaki olgunluk
Aynen
Tip benim için o kadar da önemli değil ama giyinmeyi bilmeli saçına sakalına dikkat etmeli gadası
Bakımlı olmalı
Zevkler ve renkler tartışılmaz, orası ayrı da, çok yakışıklı olması da iyi değil ya, sonra başkasına kaçar falan, hem karakteri olsun, sadık olsun, birde yoksul olmasın yeter bence hahah
Doğru
Önemli ama giyim tarzı ve fiziği yüz yakışıklılığından çooook daha önemli
Tabiki onlarsiz olmaz
Sevdikten sonra gözüne bir hoş gelir zaten
Öyle tabi
Abi bu sen misin?
Değilim
Tamam abi
Bence değil de diğerlerine göre değişir
Doğrudur
Gözüme hitap etsin kâfi
Olabilir