Güzellik & Bakım Sizce bir erkekte çekicilik mi daha önemli, yakışıklılık mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çekicilik yani mizah yeteneği, zekası, ortak noktalar Çekicilik Yakışıklılık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bir erkekte çekicilik mi daha önemli, yakışıklılık mı? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Saglamkoc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Yakışıklı olupta çok çekici olmayan tipler de var. Önemli olan çekiciliktir. 1 0 Yorumla
kmavdfp2 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 96% +1 yıl Cekicilik 1 8 Yorumla bir_zamanlar17 +1 yıl Sonra sende kolayca yersin ohh Yorumla Soran +1 yıl @bir_zamanlar17 Çekici nasıl olunur ki Yorumla bir_zamanlar17 +1 yıl Kadın versiyonunu düşün sen bize nasıl bazı kadınlar çekici geliyorsa onlarada erkekler öyle geliyor Yorumla Soran +1 yıl @bir_zamanlar17 Michelle Rodriguez Güzel değil ama aşırı çekici buluyorum. Anladım, Yani haraketleri Yorumla bir_zamanlar17 +1 yıl Aynen öyle yani sana öyle bir bakış atar dibin düşer duruşu vs herşey işte kadının özellikleri falan bilirsin Yorumla kmavdfp2 +1 yıl Pardonda neyi kolayca yicem Yorumla bir_zamanlar17 +1 yıl Boşver sen bakma bana can sıkıntısı millete sarıyorum takıl kafana göre Yorumla kmavdfp2 +1 yıl De lan ne dedigini Yorumla
dafidakkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl bence çekicilik daha önemli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çekicilik nasıl oluyor yani komik mi zeki mi Yorumla
EsmerSever_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Yakışıklılık zaten yakışıklıysa çekicidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yakışıklı olupta çok çekici olmayan tipler de var. Önemli olan çekiciliktir.
İkisi de önemli 50/50
Cekicilik
Sonra sende kolayca yersin ohh
@bir_zamanlar17 Çekici nasıl olunur ki
Kadın versiyonunu düşün sen bize nasıl bazı kadınlar çekici geliyorsa onlarada erkekler öyle geliyor
@bir_zamanlar17 Michelle Rodriguez Güzel değil ama aşırı çekici buluyorum. Anladım, Yani haraketleri
Aynen öyle yani sana öyle bir bakış atar dibin düşer duruşu vs herşey işte kadının özellikleri falan bilirsin
Pardonda neyi kolayca yicem
Boşver sen bakma bana can sıkıntısı millete sarıyorum takıl kafana göre
De lan ne dedigini
bence çekicilik daha önemli
Çekicilik nasıl oluyor yani komik mi zeki mi
Yakışıklılık zaten yakışıklıysa çekicidir
Çekicilik
Yakışıklı olması
çekicilik