Oturup foto çekilirken böyle bir görüntü oluşuyor biliyorum benim de biraz bacaklarım kalın ama fotoğrafta bu görüntüyü biraz da olsa azaltmak için ne yapabilirim 😔

Oturup foto çekilirken böyle bir görüntü oluşuyor biliyorum benim de biraz bacaklarım kalın ama fotoğrafta bu görüntüyü biraz da olsa azaltmak için ne yapabilirim 😔

Bu sana özel bir durum değil ki herkesin ki normalinden daha kalın gözükür ne alaka sjshshsh bacakların yayıldığı için alt kısım düz olduğu için oradaki kısım yanlara firtlarcasina bir durum oluyor o yüzden bacak enine gidiyor ve daha kalın gorunur. Yani cidden bunu düşünmen senlik bir durummuş gibi komikmiş.
Resimde bir problem veya kalınlık görmedim. Oturunca silindir gibi olan yumuşak baldırlar oturduğun zaman oval şekle dönüşür. Bu da gayet normal. Matematik yani. :)
Güzelim merhaba, öncelikle bacakların çok feminen ve çekici duruyor, bunu bilerek başla 💕 Ama poz hileleriyle o “sıkışmış” görüntüyü baya azaltabilirsin.
Otururken bacaklarını tamamen düz karşıya verme, hafif yan dön. Dizlerini bitişik değil, az açık ama zarif bir açıyla tut. Bir bacağını diğerinin biraz önüne getir, ağırlığını da geriye, ellerine ve kalçana ver ki basenlerin sandalyeye/duvara çok yayılmasın.
Belini uzat, gövdeni hafif öne eğ, fotoğraf açısını da biraz daha yukarıdan dene. İnan farkı göreceksin güzelliğim ✨📸
Cevap
17Cevap
Az öne dogru gel yan otur bacak bacak üstüne at
Ayaklarını zemine tamamen koyma ayaklarınla zemin arasında boslik bırak belli olmayacak şekilde ya da ayağını yan çevirip hafif parmak üçünden güç alıp bacağını o şekilde havada tut
Dar şeyler giyersen hayliylen öyle çıkar bol giyin rahatsizsan eğer cikmasin
Bunumu dert ettin kendine ne yani ciddimisin
Ayakta poz ver
Topuklarini yere basma ksjd
Oturmadan foto çekin.
Gayet güzel görünüyor
Çok itici
Harika gözüküyor bende
bacakların çok güzel
Bizce çok sekissi bi şey bu
Basen var
Oys bırak böyle kalsın harika