Koreli bebek yüzlü erkekler güzel mi?
Bebeksi
Karizmatik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kartpostal görselliği için en ideal tip onlar saç modellerini sunmak için de en iyi görsel onlar Kore dizilerinde de müthiş yakışıyor ama çok erkek siler mi hayır değil ama mimikleri ile bunu çok güzel yansıtıyorlar
süper
Kore erkeği pek tipim değil de; bir anime erkeği olsaydı nikahı basardım mesela Toji Fushiguro, Nanami ya da Roronoa Zoro olsaydı şimdiye evlenmiştim. bu arada koreliler bebeksi
değişik
Erkeksi gelmiyorlar bana..
olabilir ya
Ergen hayalidir 😂
aynen
Güzel kızım merhaba 🌸
Koreli erkeklerde hem bebeksi hem karizmatik tipler var ama şu “bebek yüzlü + net hatlar” karışımı bence efsane oluyor 😍 Bebeksi yüz, temiz ve masum bir hava katıyor; doğru saç ve stil ile inanılmaz çekici duruyor.
Ankette ben “Bebeksi” diyorum, çünkü o taze, canlı görünüm çok cezbedici ve uzun vadede daha genç gösteriyor 💁♀️✨
Cevap
22Cevap
erkek tercihim değil
Bebeksi ama anlaşması Zor ve ne düşündüğünü bilemezsin
çok zor
Lee Dong Wook diye bir taş var, adeta vampir. Karizmatik.
havalı
İlk koreli erkek aşkım 😹.
Koreli erkek seven net özentidir. Adamlar binlerce yıldır orada nedense kpop maksadıyla revaça bindiler. Tabii kadınlardan kadar makyaj yaptıkları gerçeğini göz ardı ediyor insanlar.
@aceleon Geçmişte yabancı evliliklerin daha fazla olduğunu bilmeyen bir cahilsin kanka. Oku diyorum medeniyete davet ediyorum ona da kızıyorsun. Geçmişte herkes fetih yapardı, kitlesel göçler vardı kaldi ki kavimler göçü bile oldu ülkeler komple göçtü. Size bu aklı kim veriyor? Bundan 100 sene öncesinde fetih vardı fetih. Gidersin komşuyu fethedersin orayı burayı fethedersin diğer milletlerin evliliği daha yoğundu o kadar az nufusa rağmen. Bunun en önemli örneklerinden multi ırklı Türkiye de yaşayıp olaylara bu kadar sığ bakman garip geldi.
@aceleon Tamamda kankacım bu koreliler için ekstrem bir durum yaratmıyor. Benim ilk yazdığım şeyi tekrar okur musun? Kadın kadar makyaj yapıyorlar. Özel diyetler spor hocaları vs vs. Bütün koreli erkekleri tv de ki ünlü sanatçı, film artisti gibi gören kızlar net popüler kültür kölesi olmuş kızlardır diyorum. Bebek yüzlü değil pek çoğu bizim yozgatlı dayılara benziyor...
Hem karizmatik hem bebeksi hem sünnetli 😂😂
Karizma olanlarında var bebeksi olanları da ama şöyle söyleyim yakışıklı olanlarıda harbi yakışıklı
doğru
bende koreli erkek severdimde yaşlanınca çok korkunç oluyorlar
doğru
Benim zevkime pek uymuyorlar ama şehrimde gördüklerimin bazıları cidden çekici. Klasik durum, bir milletteki herkes çekici değildir ama her millete çekici birileri vardır.
Jiminde kız tipi var, bebeksi denmez çünkü aşırı fazla makyaj yapıyorlar makyajsız halleri ideal olandır çünkü doğal ve erkeksiler
havalı
Kızım kıllı Türk erkeği neyine yetmiyor, Korelilerin ki küçük oluyor, iade yok
ne alaka
Şaka)
O kadar bebeksi ki bebeklerinki gibi minnacık oluyor genelde
Benden uzak olsunlar da.
aynen
Saçları uzarsa kız erkek fark edilmez.
aynen
Bunlar eve ekmek götürmez ya
haha
Fazla bebeksiler
baya
Bunlar ilgimi çekmiyor
benmde
Tam arası gibi
aynen
Tam damat adayı
haha
Koreli sevenlerin %90 gibi bi kısmı ergen kızlardan oluşuyor.
Bebek yüzlü erkek sevmem
olabilir
Filmdekiler gibi olmadıklarını biliyorum sadece
aynen
bebeksi ve hiç sevmem
İkisi de değil gerçek tipleri böyle değil
Bebeksi ya tercih etmem
Bazıları çok iyi yalnız 🫠
aynen
Biraz fazla bebeksiler diyelim.
evet
Bebeksi