Güncellemeler
+1 yıl
Japon bir kocayla yerde noodle yiyip yeşil çay içmek >>>>>
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda elcuco diye bir ezik tipsiz tc erkeği var. Bayağı kudurdu ahahahhaha gülüyorum sadece varoş tipsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Japon kız arkadaş harika olurdu
Bro japon bir eş isterdim çok tatlılarrr (diğer insanlara kıyasla)
Aynen
Sadece kadınlar da değil erkeklerinde ayrı bir karizması olduğunu düsünüyorum sence?
Evettt 😍 yüz hatları bebeksiler bu kadınsı olduğu anlamına gelmezler burada bir çok kişi kadınsı dedi Japon ve Koreli erkeklere
Bence çoğu Türk erkeğinden daha iyiler
Bence de
Gelirler şimdi kız gibi diyenler
Diyenlerin de orman gibi kılları olması skwğdpwkdkfldp
Of evet iğrenç
Ahahaha dakka bir gol bir
Diğer yoruma bakar mısın
Lsnxosxsks of deliricem
Kendisinden yakışıklı diye kıskanıyorlar kesinn 😁
+1 aldmalxms
Bu arada seni arada görüyorum cidden karakteri yumoş yumoş sevimli birisin. Ponçik
Yaaa teşekkür ederimmmm sende öylesin 😍😍😍
😊😊 ben teşekkür ederim canımmm. 💓💓💓💓🌺🌺
Nasıl kudurmuşsan artık yorumun silinmesine rağmen yazıyorsun maks erkek tipisin
Ezik ve aciz olan sensin. Senden yakışıklılar diye karı demen daha komik. Anime izlemiyorum ama izlesem de seni ilgilendirmez. Mastürbasyon yapmak kötü bir şey de değil en azından senin gibi elaleme sataşacak kadar düşmedim.
Ergensu yazan birisi daha ergendir
Maks tc erkeği. Ağlamaya devam belki zorla bir kız arkadaşın olur ahhshshdhshdhf böylece elaleme çamur atmazsın
Ben onları düşünül mastürbasyon yapmıyorum ki. Böyle bir şey demene acıdım. Japon erkekleri tipe bile bakmıyor çoğu karakter sahibi sen gibi varoş ağızlı da değiller
Madem bir ömür boyu mastürbasyon yapıp onları düşüneceğim kadar ulaşılmazlar ise yakışıklılar demek ki. Karı gibi demiştin ama kendinle çelişme
32 yaşında olabilirsin ama beyin yaşın ufak ayrıca ilişkiye girdiğin kadınlarla övünmek aşırı komik beni görmediğin için kudurdun böyle Türk bile değilim sen belki Avrupa vatandaşlığı almak için köpek gibi uğraşırken ben Avrupa vatandaşı sayılıyorum ağla zırla
Sen de Japon erkeklerin yanından geçemezsin. Bize ergen demişsin ama ergenlik yaşla değil zeka ile olur. Yani bu durumda ergence yanıt veren sensin
Aynen olursa sana ve annene de hediye ederim
Ama ilk önce bir beyin alırım.
Malum lazım sana. Varoşun tekisin
Ağla
Noluyo noluyo
Yok aşkım bu Japonlara karı gibi diyen ikimize ezik dedi sonra sktiği karılar biz gibi değilmiş onu söyledi alakası bile yokken
İşte kendini bir halt gibi göstermeye çalıştı ilişkiye girdim yakışıklıyım demeye getirdi KSPAĞDPAPDPAPFPDPDODPD
Her ilişkiye giren yakışıklı ki oluyo aw kafaya bak
Harbi EPPEPDWPFPD
Alzmzlamzla