Güzellik & Bakım Kızlar neden yüzü görünmeyen her erkeği yakışıklı sanıyorsunuz😋😅? Şanzimentlerderneği Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bu aralar böyle söylentiler çok var. Bu algı neden oluştu sizce? Kızlar neden yüzü görünmeyen her erkeği yakışıklı sanıyorsunuz😋😅? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Paradır o para 1 0 Yorumla
intikam_vakti Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Belki yüzlerinde meymenet yok o yüzden yani belki böyle gerekiyordur bilemedim 😃 1 1 Yorumla Şanzimentlerderneği 5 ay Olabilir Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Nickin cok hoşuma gitti kızlara diyorum bazen:))Kizlarda var öyle takinti gizem esrar sir yüzünden galiba:)) 1 0 Yorumla
handeanomaly Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Hayal gücü koyuyor oraya bir şeyler, gerçek sanıyorsun. Bu neredeyse bir nebze hayal gücü olan herkes için geçerli. 1 0 Yorumla
Eleven3405 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Tam tersi yüzü gözükmeyen kızları da güzel zannediyoruz 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben Total yakışıklı goremiorum herkes iyi kalpli annesinin oğlu efendilerle dolu asdjdjdjdjdjgg 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Hayallerinde bir erkek yaratıyorlar ve ona aşık oluyorlar. Sonra erkekler olarak aşk diye bir şey yok dediğimiz zaman biz suçlu oluyoruz. =)) 1 0 Yorumla
jackass1903 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Motordur o yakışıklı gelen, kastır, dövmedir. Yüzünü görmeyince de kendi hayal dünyasında yarattığı yüzü oraya koyup yine hayali bir aşk yaşarlar 😂 0 0 Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Güzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı. yakışıklılık tip değil çünkü. auraya göre değişiyor. erkekte böyle. 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Kızlara sormak lazım 😃 1 1 Yorumla Şanzimentlerderneği 5 ay Evet kızlara sordum 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Sizin popon büyük diye kendinizi güzel sandığınız için olabilir. Dövmeli hatun 0 0 Yorumla
ofyaayeter Takip Et Master Yaş: 28 , eic 42% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. Fetişt felan herhalde bir çeşit.🤔 1 0 Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı. Görmeden güven vermez bana 😂😂 1 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı. Pp yi kaldırıyım doğruysa sdjasdjajsd 1 4 Yorumla aklımdadelısorular12 4 ay Yüzünü blurlasan yetiyor 😂 Yorumla KinkyFurky7 4 ay İşe yarıyor mu 😂 Yorumla aklımdadelısorular12 4 ay Yarıyormuş baksana 😂 Yorumla KinkyFurky7 4 ay İlginç… yeni trend sanırım 😂 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 524 cevap paylaştı. Aynısı erkekler için de geçerli 1 0 Yorumla
Thefurkanbey24 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yüzümüz göründüğünden mi hep boşta kalıyoruz hdhd 1 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 5 ay Fiziğe bakıyorlar 1 1 Yorumla Şanzimentlerderneği 5 ay Haklı olarak 😅 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Güzellik & Bakım konusunda 790 cevap paylaştı. yanlış bilgidir yaa :) 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öyle görmek istedikleri için. 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 693 cevap paylaştı. Safozuz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Sorma tipsiziz cok 1 2 Yorumla Şanzimentlerderneği 5 ay İnanıyorum Yorumla Cevap sahibi 5 ay Tipsizlikten yalnız kalamiyoz bacum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Paradır o para
Belki yüzlerinde meymenet yok o yüzden yani belki böyle gerekiyordur bilemedim 😃
Olabilir
Nickin cok hoşuma gitti kızlara diyorum bazen:))
Kizlarda var öyle takinti gizem esrar sir yüzünden galiba:))
Hayal gücü koyuyor oraya bir şeyler, gerçek sanıyorsun. Bu neredeyse bir nebze hayal gücü olan herkes için geçerli.
Tam tersi yüzü gözükmeyen kızları da güzel zannediyoruz
Ben Total yakışıklı goremiorum herkes iyi kalpli annesinin oğlu efendilerle dolu asdjdjdjdjdjgg
Hayallerinde bir erkek yaratıyorlar ve ona aşık oluyorlar. Sonra erkekler olarak aşk diye bir şey yok dediğimiz zaman biz suçlu oluyoruz. =))
Motordur o yakışıklı gelen, kastır, dövmedir. Yüzünü görmeyince de kendi hayal dünyasında yarattığı yüzü oraya koyup yine hayali bir aşk yaşarlar 😂
yakışıklılık tip değil çünkü. auraya göre değişiyor. erkekte böyle.
Kızlara sormak lazım 😃
Evet kızlara sordum 😅
Sizin popon büyük diye kendinizi güzel sandığınız için olabilir.
Dövmeli hatun
Fetişt felan herhalde bir çeşit.🤔
Hayal kurmayı seviyorlar da ondan
Çok mantıklı bir soru
Görmeden güven vermez bana 😂😂
Pp yi kaldırıyım doğruysa sdjasdjajsd
Yüzünü blurlasan yetiyor 😂
İşe yarıyor mu 😂
Yarıyormuş baksana 😂
İlginç… yeni trend sanırım 😂
Onlarda bilmiyor nedenini
Aynısı erkekler için de geçerli