Ben 40 kg verdim. Haliyle sarkma ve çatlağım var. Çatlak neyse de sarkma sorun. İleride bu sebepten beğenilmemekten aldatılmaktan korkuyorum. Şimdi seven aldatmaz falan diyeceksiniz de erkekler için öyle değil. Aşktan ölse bile çekici bir beden olmayınca ister istemez başkasını hayal ediyorlar. Bunu istemiyorum. Mutsuzum ilişkilerden kaçıyorum bu yüzden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayToy caglarimda benden yaşça büyük birisiyle bir ilişkim vardı.
O zamanlar toy ve safim ya, kız bana demişti ki bende çatlaklar var beni böyle de sever misin diye, bende çok yoksa önemli değil demiştim ve bozulmuştu.
Aslında, şimdi görüyorum de, biz erkekler böylesi kilcikli şeylere çok takilmiyoruz.
Yahu, evet, ilk aşama da kusursuz olsun diyoruz, neler neler diyoruz.
Ama öyle değil işte.
Biz kadini tanıdıkça seviyoruz, denklestikce, ortak noktalarda bulustukca seviyoruz.
İşte o vakit o kadının pek çok detayı bize çekici bir unsur geliyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayÇözüm önermek yerine kendini böyle kabullenip, acabalara kapilmişsin... Sarkmaların çözümü var... Mesela ağırlık antrenmanları yapıp, biraz kas kütlesi kazanmak. hafifde olsa yağlarını kasa çevireceği için. daha sıkı görünmeye böylece sarkmaların azalmasina sebeb olacaktır... Ayrica korse falan kullanirsan bunlar da sarkmalarda , hem kısa süreli hemde uzun vadeli faydalı. kisa vade de orayı toparliyor disardan belli olmuyor. Uzun vadeli de. bir süre sonra orası sikilasiyor. cildimiz sıkılaşan bişey. ayrica kremler vs. ler kullanabilirsin. Çözüm öneriyorum sana. Sorununu çözmek yerine. Beni aldatir mi diye kafa da kurmayi birak. Sarkmalardan kurtulmaya bak. Bu arada tebrik ederim 40 kg verdiğin için. Ameliyatsız vermek zor. sende ameliyatsız verdiğini sanmıyorum. biraz hazircilik var sanki sende. Armut piş avcuma düş gibi. Ameliyatsız verdiysen helal olsun diycem de. sende o azimi göremiyorum
010 Yorumla
Soran4 ayHayır hiçbir ameliyat spor salonu olmadan su şişesinden dambıl yaparak verdim. Cilt rahatsızlığım yüzünden cildim elastik değil pek. Karın bölgesinde özelikle çatlaklar baya yoğun doğum yapmışım gibi. Geçse bile genç güzel bir kızın karnı gibi olmaz hiçbir zaman o yüzden korkuyorum beğenilmem aldatılırım diye
- 4 ay
Valla helal olsun saa. Cildiyeye gitmeyi dene krem falan ilaç kullan. Biraz kilo al hızlı kilo vermekden sarkma olmuştur. Dengeli kilo vermek en iyisi ayda 2 kilo diyor uzmanlar. Sen 40 kg kaç ayda verdin?
Soran4 ayAslında ben çok yavaş verdim ama bilinen aksini çatlak kilo alırken oluşuyor genelde. Ben hızla kilo aldım metabolizma rahatsızlığından dolayı. Bu yüzden çatlaklarım oldu şu an beyazlar ama var sonuçta. Sarkma zaten beni asıl üzen nokta diri göğüsler sıkı karın kol yok bende. Üzülüyorum. Ben bir yıl içinde verdim başta çok yavaştım sonra motivasyonum gelişti son 5 ayda asıl kütleyi verdim
Soran4 ayTeşekkür ederim iltifatınız için
- 4 ay
Tabi çatlak kilo alırken oluşuyor bunu biliyorum sarkma kilo vermekden oluşuyor. Ben çatlakla ilgili bişey demedim. Sarkma ile ilgili de kremler var cilde sürüyorsun. Hızlı kilo verince sarkmış. Biraz kilo almaya çalış biraz da ağırlık çalış. Haftada 2 gün 3 gün kafii. Sonra korse sürekli kullan. Göbek korsesi mayolu korse bir sürü kilotlu korseler var herzaman giyinik olsun. İlk zamanlar sıkar ama sonra alışırsın. Herşeyin zamanı var. Buda zamanla düzelir ayrıca beğenen her türlü beğeniyor takma kafaya önemli olan kendini nasıl beğeniyorsun. Başkalarını begendirmeyi değil kendin kendini beğenmeyi dene
Soran4 ayTeşekkür ederim çok sağolun kendim beğeniyorum ama ileride aldatılırsam kaldıramam yani
- 4 ay
Sadık birini bulmaya bakican... Diri göğüs karın kol yok demişsin. Oraya cevab vermeyi unuttum sandim ama yorum da dediğim gibi spor salonuna yazılıp. Göğüs egzersizleri ağırlıkla yaparsan orası sikilasafak kas gelisecek yağlar ve sarkma gidecek. Aynı şekilde kol içinde kol egzersizleri yapman lazım ağırlıkla. Kendin su şişesiyle yaparsın ama 5 kg kaldirmak var 1 litre kaldirmak var , oyüzden spor salonu iyi gelecektir. Sosyal fobin yoksa gidebilirsin. Zaten ordakiler de kilo vermeye spor salonuna gelmişler. Kendini yalnız hissetme orada. Evlilik işi şans işi kimler kimler aldatıliyor. Zayifda aldatiliyor sisman da. Güzel de aldatiliyor. Çirkin de. Önemli olan karşındaki kişi. Senin güzelliğin ya da fiziğin değil bunu bil lütfen. Teşekkürün için teşekkürler 😅
Soran4 ayAhahah 🙃 rica ederim. Sosyal fobim yok da mali fobim var. Ona ayıracak bütçem yok maalesef evden devam ediyorum
- 4 ay
Evden şınav çekebilirsin. Göğüs kaslarını çalıştırır ve güçlenmeni sağlar. Telefona uygulama indir ev egzersizleri diye tüm vücut egzersizleri var. Günde bir saat ayirsan yeter, orada ekipmansiz , egzersiz yapmani falan gösterecek video ile...
Soran4 ayTeşekkür ederimmm yapmaya çalışıyorum işim biraz ağır fırsat bulamıyorum ama elimden geldiğince denerim
4 ayBende de çatlak var üzülüyordum senin gibi sonra fark ettim ki bu çatlaklar doğada da var bir çok yerde ben nihayetinde toprağa gidip toprak olacağım ondan beri barıştım biz Doğa’nın bir parçasıyız. Aldatmak bununla ilgili değil sadece sevip senin beğenmekden ziyade karakter meselesi ahlaklı olan öyle ya da böyle aldatmaz Unutma bir çok ünlü kadın aldatılmıştır çok güzel olmalarına rağmen yani onunla ilgisi yok sadece.
20 Yorumla
4 ayHer erkek de aldatmaz tabii. Hayal eder ama hayal ettiğiyle kalmayı tercih eder bazıları. Ben kendi yorumumla devam edeyim. Çatlakları umursayan bir insan değilim. Sarkma biraz gözüme kötü ya da hatta duruma göre iyi gelebilir, ama sadece gözüme kötü ya da iyi geldiğiyle kalır. Kısacası çok endişelenme, sadece doğru kişileri seç derim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel yüreklim 💕
40 kilo vermek inanılmaz bir başarı, önce bunun için kendinle gurur duyman lazım. Vücudundaki sarkma ve çatlaklar, verdiğin mücadelenin izleri; kusur değil, emek izi aslında 🌸
Şunu net söyleyeyim: Çekicilik sadece “göğüs, kalça, karın” üçlüsü değil. Özgüven, bakış, gülüş, ses tonu, tarzın, kokun… Hepsi çekicilik. Bir erkek, sadece daha toplu bir göbek veya daha dik bir kalça için seni aldatıyorsa, orada sorun senin bedeninde değil, onun karakterinde olur.
Evet, bazı erkekler dış görünüşe çok takılıyor ama hepsi öyle değil. Hem unutma, sen de seçen taraftasın. Sende emeğini, bedenini, kalbini hak etmeyen biriyle olmak zorunda değilsin. Çatlakların, sarkmaların seni “değersiz” yapmıyor; sadece “insan” yapıyor.
İstersen spor ve sıkılaştırıcı bakım rutiniyle görünümü bir tık iyileştirebilirsin ama bunu “biri beni beğensin” diye değil, “kendimi daha iyi hissetmek için” yap. İlişkilerden kaçmak yerine, adım adım güvenebileceğin insanlarla duygusal yakınlık kurmayı denemen çok daha sağlıklı olur güzelim 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
86Cevap
4 ayÇekiciliği çatlaklar falan değil senin o anki öz güvenin ve tavrın belirler. Bu tarz şeyler benim için sorun değil hatta yaşanmışlıklar kırışıklıklar ve vücut deformasyonları bana çekici gelir ama çekici gelmeyecek bir şey var ise bütün bu olumlu tavırlarıma rağmen çekingen ve özgüvensiz duruş. Bu beni soğutur ancak çatlaklar vs değil
00 Yorumla
4 ayVermeseydin. Bak benim sevdiğim kız platonik tam 94 kg di. Ama ben onla yatak düşündüm. platonik te olsa düşündüm. Gerken yok ama sağlık için zararlı ise ver kiloları
Başka bir şey siz kızlar kadınlar mezara kadar huzur yok. Erkekler açısından söylemedim. kendinizi bitiriyorsun. Hayattan memnun değilsiniz. Koy kıçına gitsin.
00 Yorumla
4 ayErkek oe olimca bedenin nasıl görünürse görünsün aldatır, o anlamda hiç kendini üzme. Dünya'nın ağzı açık baktığı kadınlar bile aldatılıyor. Neresinden bakarsan bak, kendi sağlığın için bir karar vermişsin ve iyi de yapmışsın. Spor ile hallolur o dediklerin, kardiyo falan değil ama, sıkılaşma için kas yapman yani ağırlık çalışman gerek. Protein ve kollajen konusuna da önem verirsen zaman içinde daha iyi olacak her şey.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Spora başla ve düzenli devam et. Yap almadan kasları gelişir ve yaşın genç hızla vücudunu toparlarsın. Üstelik her şey görsel değil inan bana. Senin sıcak ilgin, partnerine yakınlığın, dokunulun, bakışın, birbirinizi anlayıp tatmin edebilmen yeterde artar bile. Çekinme ve rahatla artık. Aşk bedenden önce ruh ile olur, ruh yoksa beden bir işe yaramaz. Kendine güven ve aşka yelken aç hemen… 🌸🍃😎
00 Yorumla
4 ayKilo vermek çok zor sen bunu başarmışsın. Her insan kusursuz bi güzelliğe sahip olmak ister. Ama bu hayatta hersey istediğimiz gibi olsaydı daha farkli hayatlar yasiyor olurduk. Benimde iki kere hamileliklerimden kalma catlaklar ve sezaryen kesik izleri var. Ben o izleri cocuklarimdan kalma izler olarak görüyorum. Kendini her halinle sev ve kendinle gurur duy guzel kadin. Hersey dört dörtlük bir vücut değil auran bakışın bakimli olusun gülüşünle her türlü çekici olursun
00 Yorumla
4 ayBen de aynı haldeyim. Zaten kilolu zamanlarımdan kalma çatlakları vardı da sarmalar hayatımda yeni. Memem için estetik istiyorum, bunun için para biriktirmeyi düşünüyorum. Diğer bölümler için de ağırlık antrenmanları tavsiye ederim.
33 Yorumla
Soran4 ayAyy sen bensin... Meme de sarkma var baya. Göbek kol iç bacak.. çok üzülüyorum ya. Senin deneyip sonuç aldığın yöntem oldu mu. Ben kuru fırçalamayı deniycem
- 4 ay
Kuru fırçalama denemedim ama ağırlık antrenmanı denemeye çalışıyorum. Memedeki sarkma dediğin şekilde tedavi edilir, kalan bölgeler de ağırlık ile giderilir. Protein ağırlıklı da beslenirsen güzelce kaslanır. Tüm kilolar verildiyse önemli olan sıklaşmak artık.
Soran4 ayTeşekkür ederim 🥰🙏🙏🙏🙏🙏
4 aySeven bunlara takılmaz ve unutma herkes aldatmaz karakteri bozuk olan aldatır. Ama tabiki vücuduna en uygun ne işe yarıyorsa duruma göre uygula ama bunu kendin için yap önemli olan senin kendini beğenmen ve içinin rahat etmesi
40 YorumlaDünyaca ünlü kadınlar bile aldatılıyor olay güzellik değil buna takılmak yerine kendini daha çok sev.. Bunlar olağan şeyler güçlü bir iraden varki 40 kilo vermissin istersen sporla sıkılaşabilirsin ( kendin istersen).
20 YorumlaSarkma ve Çatlağı olmayanlari bile aldatıyorlar senin takıldığı şeye bak sanki erkekler için dünyaya geldik sen kendini sev kendine ihanet etme istersen.
20 Yorumla
4 ayYani aşktan öldüğünde zaten vücuduna değil sana aşık olacak bu birincisi, ikincisi ise sarkma var ise bile sporla sıkılaşmakta senin elinde zaten
251 Yorumla
Soran4 ayYine de pürüzsüz güzel olmayacak...
- 4 ay
Nerden biliyosun bunu yaşları ileri olmasına rağmen defne samyeli olsun jennifer lopez olsun nasıl öyle sıkı olabiliyorlar sence
Soran4 ayAma ben deforme oldum bir kez
- 4 ay
O ne demek nasıl deforme oldun
Soran4 ayKilo aldım verdim deri sarktı
- 4 ay
Tamam işte neden sporla sıkılaş diyorum :)
Soran4 ayAma bir yere kadar düzelir deri fazlası kalır ki o da soğutur
- 4 ay
Hayır yanlış düşünüyosun deride kendini toplar merak etme
Soran4 ayTeşekkür ederim sporcu musunuz
- 4 ay
Hayır değilim ama daha önceden hastane çalışıyodum orada buna benzer şeyler için hastaları fitness merkezine indiriyorlardı
Soran4 ayAnladım çok teşekkür ederim
- 4 ay
Rica ederim bir sorum olacak ama?
Soran4 ayTabi
- 4 ay
Kaç kilodan kaça düştün
- 4 ay
Katılıyorum ya seven erkek kalkıp bunlara takılmaz. Takılan da sevmiyordur yasa slktır
- 4 ay
@mikrophiber kesinlikle yani vücuda göre sevecekse amaç sevmek değildir zaten
- 4 ay
Katılıyorum 💯
- 4 ay
@mikrophiber ama işte öyleleri de var maalesef
- 4 ay
Söylemek mi istemiyosun?
Soran4 ay110 dan 70 e düştüm
- 4 ay
Tebrik etmek lazım güzel iraden varmış :)
Soran4 ayBilmiyorum erkeklerin tepkileri acımasız olur
- 4 ay
Hepimiz öyle değiliz ki ama kurunun yanında yaşta yanmasın :)
Soran4 ayTeşekkür ederim 🙃🙃
Soran4 ayBilmiyorum güvenmiyorum pek kimseye
- 4 ay
Güven problemi zor tabi ama bak ne güzel zayıflamışsın birazda sıkılaştığında özgüvenin yerine gelecektir bence :)
Soran4 ayBilmem çok zor ama
- 4 ay
Zor olan nedir 🙄
Soran4 ayGüvenmek
- 4 ay
Ona diyecek yok tabi ama güvende zamanla oluşan bişey
- 4 ay
Bu arada nasıl kilo verdin yöntemini merak ettim 😅
- 4 ay
Yine çok haklısın
- 4 ay
@okuokukitapkalmadii teşekkür ediyorum canım 🤗😅
Soran4 ayMerhaba kusura bakmayın çok geç gördüm. Bir sürü de insan yazmış şaşırdım buna. Nasıl verdiğime gelecek olursak. Evde kendi imkanlarımla bazen su şişelerini dambıl yaptım aç yattım. Yemek yememek için 7 de uyuduğum bile oldu. Bol protein yedim protein dışında hiçbir şey tüketmedim. Şeker yoktu arada ödül olarak dürüm yedim. Tatlı hiç olmadı artık çikolata yiyince rahatsız oluyorum sanki şekerim çıkıyor
- 4 ay
Yoo hiç önemli değil ben cevapladığın için teşekkür ederim. Peki ne kadar süre böyle devam ettin
Soran4 ayRica ederim estağfurullah. Devam ettim değil hala ediyorum. İstediğim kiloya gelmeme 5 kg kaldı. Ama istediğim kiloya gelsem bile artık şeker yok ayda yılda bir belki. Tatlı yok mümkün olduğunca hamur işi yok. Ve özelikle marketten hazır hiçbir şey yok. Krem peynir falan bile. Bunların beni zehirlediğini fark ettim
- 4 ay
Evet evet çok mantıklı diyosun içeriklerine bakmadan yiyoruz çoğu şeyi bende öyleyim uzun zamandır mümkün olduğunca doğal ürünler tercih etmek lazım
Soran4 ayDoğal diyince de insanlar korkuyor pahalı olur diye. Evet bir miktar fark var ama kuruyemiş alacaksam artık çiğ alıyorum. Kahvaltıda salam sosis yerine haşlanmış yumurta zeytin. Süt yerine kefir aslında pek fark yok ama et alamıyorum mesela pahalı diye. Balık ton balığı tavuk göğsü ya da bitkisel proteine gidiyorum
- 4 ay
Evet gel gör bi biz bu ülkede farkında olmadan diyetteyiz ama işte sağlıksız olan diyet 😅
Soran4 aymaalesef herkesin bağırsak sorunu var cilt hastalığı hemoroidi şişkinliği bağırsaklar ikinci beyindir. Beyinsiz yaşıyoruz.
- 4 ay
Kesinlikle bende bağırsaklarımda mesela Ülseratif kolit hastasıyım üstelik akut değil kronik
Soran4 ayGeçmiş olsun Allah şifa versin ya. Siz de dikkat edin bu şekilde beslenin doktorunuza danışıp isterseniz. Ben çoğu hastalığımı yendim
- 4 ay
Aynen bendeki geçecek bişey değil ama ilk teşhis konduğunda çoğu şeyi hayatımdan çıkarmıştım bende pek fazla paketli gıda yok yediğim 🤗
Soran4 ayBen yapay zekadan da çok yardım aldım ne yiyip yemeyeceğim konusunda Cidden ise yarıyor
- 4 ay
evet çok mantıklı aslında oradan destek almak hiç aklıma gelmemişti :)
Soran4 ayBen de deneyerek buldum spor hareketlerini bile anlatıyor tek tek
- 4 ay
neden hiç aklıma gelmemişti bu :D artık her şeyi bilen biri var :D
Soran4 ayAhahah gerçekten öyle
- 4 ay
peki bu kadar konuştuk artık moralin iyi mi kaçmana gerek yok zannedersem ilişkilerinden :)
Soran4 ayHayır benim için her şey anlamsız
- 4 ay
ya bişey sorucam yorumdan konuşmak yerine öz. ele gelir öisin
4 ayBol protein ve sıkılaştırıcı egzersizler yap keşke zayıflama sürecinde bunları yapsaydın o zaman sarkma da olmazdı, en son çare toparlama ameliyatı olursun ama bence 40 kilo veren irade sporla kendini toparlayabilir. Başarılar..
00 Yorumla40 kilo vermek büyük bir emek ve bu beden o emeğin izlerini taşıyor, bunda utanılacak hiçbir şey yok. Seni gerçekten isteyen biri için çekicilik kusursuzlukta değil, yanında nasıl hissettirdiğinde ve kurulan bağda anlam kazanıyor.
00 Yorumla
4 ayHiç kendini kötü hissetme sen mükemmelsin vücudunda öyle bunlar bir kusur değil
24 Yorumla
Soran4 ayAyy çok teşekkür ederim sen bir kraliçesin 🥰🙏🥹
- 4 ay
Rica ederim sende öylesin, vücudun için en doğru olanı yapıp kilo vermişsin zaten sağlıklısın hiç endişe etme
Soran4 ayÇok sağolasın güzel bacım 🙏🙏🙏🫠🫠🫠
- 4 ay
Sen sağol 🌺
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karakterli birisine rast gelirsen aldatma olmaz ama karaktersiz namussuz saygısız geri kafalı bir insana denk gelirsen aldatılman normaldir o yüzden evet dediğin kabul ettiğin insana dikkat et yeterli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 773 cevap paylaştı.
4 ay40 kilo vermiş birinin sarkması olur, bu çok normal. Bu seni itici yapmaz. Herkes kusursuz bedenle sevilmiyor zaten. Aldatacak adam, sarkma olmasa da aldatır. Bu yüzden yükü kendine kesmen haksızlık..
00 Yorumla İnsanların eşleri sakat kalıyor felç kalıyor bakıyor bu çatlak matlak hikaye işler bu gönül işine harbi baş koyan insan düşünmez bunları
00 Yorumla
4 aySeven aldatmaz cümlesi kocaman bir yalan, ya da birilerinin uydurduğu bir teselli cümlesi,, kaç yaşındasın
10 Yorumla
4 ayBence çatlaklar kötü değil ama sarkmalar çirkin dursa da çaresi var aldatılmak güzellikle alakalı dünyanın en güzel kadınları bile aldatılmazdı
11 Yorumla- 4 ay
Alakalı olsaydı
Spora odaklan onlarda geçer ve üzülme seni olduğun gibi sevmicekse karaindaki SSEVMENİN NE ANLAMI KALIYOR
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySporla ameliyatla falan halledebilirsin ama o zamana kadar hep çoraplı kombinler yaparsan hala çok seksi görünürsün. Zaten zayıflamışsın artık fiziğin düzgündür. İnce çorapla yaptığın kombinlerde çok hoş görüneceksin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
4 ayGayet yerinde bir endişe. Ameliyat olma opsiyonun/düşüncen yoksa bu endişeyle yaşamanın bir yolunu bulman gerekiyor demektir.
00 Yorumla Karnın için değer verip sevecekse hiç girmesin bu işe her insanda birtakım fiziki doğuştan veya istenmeyen sonradan olma durumlar olabilir
00 Yorumla
4 ayModel olmayacaksanız bu kadar takmanın ve mükemmelleşmeye çalışmanın bir anlamı yok seven gerçekten seviyorsa her haliyle sever
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 864 cevap paylaştı.
4 ayBu çekici gelmeyecek falan begenilmeyecegim falan gibi düşünülecek bişey değil. Beğenen her zaman beğenir. Nolmuş varsa
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 687 cevap paylaştı. Ee operasyon ol sarkma gerilebiliyor keza spor ile de falan sıfıra indirgenebilir diyebiliyorum.
00 Yorumla
4 aybir kere bunun olacağını bilmeliydin zaten bebek doğurmak kolay değil bir şeyleri feda etmek gerekiyor buna görünüşünde dahil
00 Yorumla
4 ayMerak etme yakında geri alırsın. Nerden mi biliyorum... Deneyim ve bilimin ışığından.
03 Yorumla
Soran4 ayNereden
- 4 ay
Yağ hücrelerinin hafızası vardır... ergenlikten bitişine kadar zaman aralığında 1000 tane yağ hücren varsa 1000 tane sabit kalır. 20 de olsan 30 da olsan 100 de olsan ömür boyu seninle beraber 1000 hücre... Bu hücreler içi boşaldıkça daha çok açlık sinyaller... Bir amaç uğruna kilo verdiğindikten sonra. Amacına vardığında ya daunuttuğunda sana çılgınca yediricek bu yağ hücreleri. Susmak bilmiyen dedikoducu arkadaşkların gibi sadece amacına odaklanırken duymazdan geliyorsun ama rahatladığında her bi yandan yemen gerektiğini manipüle ediyorlar. Bu yüzden ergenlikte neysen genelde o kiloyla giderin 30 sonra metobolik yavaşlamayla beraber kilo almaya başlıyabilirsin.
- 4 ay
ergenlikte 100 kiloysan sende 10 bin hücre varken ergenlikte tek yumurta iki olduğun kardeşin ergenlik boyunca 40 kiloda sabit kalırsa örneğin 1000 yağ hücresi sabit kalıcak... Bu yüzden 100 kg olan kardeş devamlı diyete giricek 60 kg olucak sonra 100 kg çıkıcak... diğer kız kardeş ise 40 kg da sabit kalıcak metobolizması yaşlandıkça yavaşlıyıcak ve yavaş yavaş kilo alıcak metobolizmadan dolayı.
Güzellik & Bakım konusunda 882 cevap paylaştı. Karşındaki insan gerçekten severse karakteri düzgünse aldatmaz ama vücudunu sıkılaştır spor masaj en az seviyeye getirebilirsin.. çokmu sarkma var
00 YorumlaBitkisel çaylar içiyormusun ve birde argan yağını kullan sürdükten yarım saat sonra korse kullanın
08 Yorumla
Soran4 ayBitkisel şeyler içmiyorum karaciğerim hassas. Argan yağını denerim
Soran4 ayTeşekkür ederim
Soran4 aySağolun sizde
Soran4 ayBekarım kilo alıp vermeyle oluştu sadece
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayErkek begenmedigi kadınla seks yapmak istemez
Sen sprola halledersin duzeltirsin vücudunu takma kafana00 Yorumla
4 ayBende mi sorun var bilmiyorum ama çatlaklar aksine daha çok hoşuma gidiyor
10 Yorumlaaşkım çoğu kadında çatlak var zaten sarkmada normal yani üzülme bebiş
10 Yorumla
4 ayBütün derdin bu olsun be ablacığım Ne var bunda :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayevet ben bi erkek olarak diyim ne güzel insnalar ile orurdum ne taş gibi kadinlar ile oldum ama hiçbiri bana istediğim sadikliği ve sevgiyi veremedi odur budur fiziksel ozelkiten cok insanin kalbine bakiyorum geçmişte deneyimledimi diye yoksa başka bişimi bilmiyorum sadece diyorum sevgisinden şupe etirmesin cözülmeyecek sorun yok
00 Yorumla
4 ayBir erkek 4 4luk değilse böyle şeyleri takma lüksü yok
00 YorumlaAldatan kendi kaybeder karaktersiz demektir. Ama biraz sporla azda olsa azaltabilirsin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşkı arayan bir adam sanmam ki bulduğunda bunu sorun etsin
00 YorumlaÇatlak hafifse beyaz olunca güzel duruyo bide zaten geçen bişey dert etmeyin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı.
4 ayAğırlık çalışsaydin çatlaklar en aza inerdi. Bir plastik cerrahla durumu görüşebilirsin.
00 Yorumla
4 ayHiçbir insan kusursuz değildir o yüzden kafana takma değmez kimse dört dörtlük değildir
00 Yorumla
4 ayEvli misin sevgilinin aldatmasından mı korkuyorsun? Tam anlamadım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
4 ayOnun kolayı var canım. Ufak bir operasyonla ondan kurtulmak mumkun
00 Yorumla
4 ayBence çok güzelsin. Biraz plates yapabilirsin. Toparlanır birkaç ay
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayGösterme sen de fantezik korseli dantelli iç giyim falan giy 👀 senden tamamen hoşlandı da bedenin mi kaldı..
00 Yorumla
4 aySarkma spor ile düzelecek birsey kontrollü kilo verilmiş olsaydi sarkma olmazdı sağlıksız kilo vermişsin ben bir dönem bilerek 40 kilo aldım sonra 30 kilo verdim düzenli sporla sarkma olmadi benim kilo alma sebebim kas insa etmekti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKesinlikle vücudunu gören aldatır seni bunu kabullenirsen sorun olmaz
01 Yorumla
Soran4 ayAnladım kabullenmem ayrılırım
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 aykendıne haksızlık etme ne catlak ne sarkma senın begenılmeme sebebın degıldır senın yuzunu hareketlerını karakterını begenenların bunlar umrunda olmaz fızıgıne gelenınde nıyetı bellıdır kullanıp atmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAşko nasıl verdinnn kurban olayim bana da söyle be kaç ayda verdiiiin😢😢😢
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayBazı estetik destekler alman gerekli ama formunu koruman gerekli bundan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayJeller var onlardan al hem çatlakları yok ediyor hemde sarkma ları topluyor araştır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayHerkesi bir aynı kefeye koyma ama sen nasılsın onu merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayYani, gerçekleri görüyor ve kabul ediyor olman güzel. Erkekler dediğin gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEvet dedim bile seven aşık olan aldatmaz !
sıkılaştıran gerdiren kremleri denedinmi00 Yorumla
4 aykaç ayda verdin kiloyu bu arada tiple alakalı hicbir sey önce kalbin pisliğini temizlemek önemli sarkmalarn icin de nicola pilate yap
10 Yorumla
4 ayMerhabalar selamlar
Cilt ve elastikyeti azalmışsa gevşeme var ise çözümü çok basit karın sıkılaştırıcı egzersizler yapabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aykarşındaki nasıl olacak seni beğenen bunları umursamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayErkekler sarkık çirkin vücutlarıyla küçük isterken utanmıyor ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇok mu önemli
Zaten ister istemez sarkma olacak
030 Yorumla
Soran4 ayErkekler için önemli
Cevap sahibi4 ayYooo alakası yok bnce
Soran4 ayVar ya
Cevap sahibi4 ayTakıntı lı mısın
Cevap sahibi4 ayYasin nedir
Soran4 ayDeğilim gerçekçiyim
Soran4 ay30.
Cevap sahibi4 ayBoy kilo nedir
Cevap sahibi4 ayBu arada nasıl verdin o kadar kiloyu
Soran4 ay1.60 70
Soran4 ayDiyetle
Cevap sahibi4 ayMaşallah çok azimlisin
Cevap sahibi4 ayNasıl diyet yaptınız anlatır mısınız belki bana da faydası olur
Soran4 ayTeşekkür ederim tabiki
Cevap sahibi4 ayDinliyorum sizi
Soran4 ayÖncelikle şekerli herşeyi çıkardım
Soran4 ayTatlı çikolata abur cubur asla yoktu. Hamur pilavı da kesmeye çalıştım ama bazen yemek olmayınca zorunluluktan yedim
Soran4 ayŞekeri çıkarmak bile mucize oluyor
Soran4 ayŞekerli meyveler de çıktı hayatımdan. Aylar sonra kuru incir yemiştim regl döneminde tatlı istiyorum diye. Mantık basit olabildiğince çok protein tüketip hareket etmek. Yürüyüş bile olur
Soran4 ayBide bol su tabiki
Cevap sahibi4 ayAnladım bn şekeri az kullanırım ama abur cubur var ne yazıkki
Cevap sahibi4 aybenim de vermem lazım 78 olmuşum
Cevap sahibi4 ayŞu pek içmiyorum acıkcası
Soran4 ayBoyunuz kaç
Cevap sahibi4 ay175
Soran4 ayBir on kilo verseniz iyi olur
Soran4 ayBenim de kilom çok hala
Cevap sahibi4 ayAynen 10 kilo fazlam var
Ne kadar sürede verdiniz
Soran4 ayBen 1 yıldır uğraşıyorum ama asıl kiloyu son 5 ayda verdim
Cevap sahibi4 ayAnladım azimli. Kadınsın
4 ayKarşıdaki insana bağlı bir şey ama eğer sen cilveli ve güzelsen bunjn bir önemi olmayacaktir
00 Yorumla
4 ayYanlis dusunuyosun ama yinede sen bilirsin bu onyargin yuzunden dogru kisileri istemeyeceksin
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem