Kız arkadaşım vardı kankamdı, çok samimiydik. Şimdi ise bana aşırı çekici geliyo. Kalçaları , göğüsleri, dudakları. onunla birlikte olmak istiyorum , gerçi kendiside beni iyi buluyo yakışıklı zeki vs.
Sizce açılmalı mıyım?
Sizce açılmalı mıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızı cinsel obje olarak gördüğün o kadar belli ki. Yazık ve açılma diyorum.
ne alaka
Açıl kendisi mi dedi yakışıklı bulduğunu
şöyle anlatayım kendisi sigara içiyor , ve sigara muhabbeti açıldığında , "Sigara içen kızları çekici bulmuyorum " dediğim zaman (gülümseyerek)"yaaa" dedi ve koluma vurdu. fotoğraflarıma iltifat ediyo ve sürekli benim hakkımda olumlu yorumlar yapıyor
Yaa açıl sen bi şansın var
aslında reddedilme korlum yok %90 labul eder gakat , asıl korkum ya ondan soğursam ve ayrılırsak. Bu sefer arkadaşta kalamayız
Ya olsun şu an etkileniyomuşsub önemli olan da bu sonrasınu karıştırma en kötü en azından denemiştim dersin
bir de şöyle bir şey var , ben bu kızla ilk tanıştığımda bana aşırı samimi davrandı sanki 2 3 aydır tanışıyomuşuz gibi baya samimiydi şakalar filan yaptı , ben de arkadaş canlısı bir kız diye düşündüm , bir de ben bu kızın arkadaşıyla samimiydim , bana sürekli soruyordu ondan mı hoşanıyosun sevgilimisiniz filan diye ağzımı arıyodu acaba o da benden hoşlanıyo mu?
Şu an sevgilin var mı
yok
Özelden yaz bi
acil
Yazık kıza üzüldüm
neden
Açıl o zaman
açılmasına açılırımda ya sığursam diye korkuyorum. bu sefer arkadaş da kalamayız
o zaman önce ağzını ara sonra yürü
bana çok yakın kabul eder fakat aslında ben duygularımdan emin değilim ayrıladabiliriz bu sefer arkadaş olmayız bundan korkuyorum
hmm o zaman emin ol öyle davran