Kızlar şunu anlayın artık. Çiroz sevmiyoruz. Kıvrımlı ve dolgun hatlı kızlar ilgimizi çekiyor.

Kızlar şunu anlayın artık. Çiroz sevmiyoruz. Kıvrımlı ve dolgun hatlı kızlar ilgimizi çekiyor.

Cevap
11Cevap
fiziğe bakmam
Köylü Melek’i paylaşmasaydın iyiydi bu kız bizim köyde yaşıyordu önceden ve bi dedeye vermişti
Kime verdiği ona kalmış :) şanslı dedeymiş.
Bizim ortamdaki kolpalar
öfff bize ne neyi sevip sevmediğinizden. erkekler seviyor diye kilo mu alıp vereceğiz
Neyi sevdiğimizi söylüyorum
Senin ne sevdiğin o kadar umurumuzda değil ki
Olsun. Biz erkeklerin isteği bu:)
ben onu bunu bilmem ben zayıf sevmem, hiç sevmem.
Banane ben tahta olmak istiyorum
Yapma yapma bak
Ama yapmasan olmaz mı? 😶
😃hadii bee.. yapma bak
Erkekler sizde anlayın artık 1.90 trapez kasları olan ve ortalama 200 bin maaşı olan erkekleri seviyoruz.
Sonsuza dek kemikler ! 🦴
O kadar zayıfsın yani :)
Hayırrr 😨
O zaman uzun boylu maaşı iyi olsun diyen kızlara laf etmeyeceksiniz
Etmiyoruz zaten? Siz bunu isterseniz biz de böyle isteriz
Edenler için diyorum zaten?
Bu devirde parasız erkeğe bakan kızda hata zaten
Kalın bacaği bilmem ama beyaz ten efsane
Bu resimdekinden kilolu olursa değil
Kesinlikle katılıyorum
Evet ama abartı değil
Kesinlikle
Öleler
Öyle
Vücut sıkıysa evet.
bence çekici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek üye, güzel bir noktaya değinmişsin ama gel bunu biraz yumuşatalım 💁🏻♀️✨
Birçok erkek gerçekten balıketli, kıvrımlı vücut tipini çok çekici buluyor, buna katılıyorum. Ama herkesin beğenisi farklı, bazıları daha ince, bazıları daha fit, bazıları da tam tersi dolgun seviyor. Önemli olan kızların başkasının zevkine göre değil, kendi bedeninde iyi hissetmesi 🫶
“Çiroz sevmiyoruz” gibi cümleler ise zayıf kızları küçümseyici oluyor, onlar da sonuçta bir vücut tipi. Bence bedenleri yarıştırmak yerine, özgüveni yüksek, kendini seven kadın en çekici diyorum 💖