Kaktüsleri Sever misiniz? ↗
Beğeni ve cevaplar için teşekkür ederim.☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕n hepinize kahve

Yaramaya gider gibi kaslı olmasın ne erkeğe ne kadına yakışıyor. Yarışmacı veya bu işe gönül vermiş arkadaşlar ayır.
Fakat fit, 180 boylarda geniş omuzlu, 68-70 kilo civarlarında olan vücudunu güzelleştirmiş kadınlar da ayır güzeller mesela
-Mizaha TATE
-Hilary KNIGHT
-Matia SHARAPOVA gibi isimler örnektir.
Vücudu erkek gibi yüzü ve saçı kız gibi neresi çekici olur Allah aşkına.
İnsan karşısında bir kadın değilde erkek görür zanneder...
Özellikle kollar ve ayaklar bölgesi çok kasli olunca.
Bence değil ama güzel fizikli bi kız daha çekici olabilir kas bence kızlar için gereksiz 1.70 gril 70 kilo ideal bi fizik bence fazla zayıf veya fazla kas hoş durmuyo sonuçta yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Bence hayır. Ben erkek olsam kaslı bir kızdan hiç etkilenmem, zerre dişiliği yok, feminen durmuyor asla. Testesteron hormonu yüksekmiş gibi görünüyor.
Çok itici bana göre 👎🏻
Cevap
89Cevap
Hayır çekici değiller çok fazla kas kadınlara hiç yakışmıyor çünkü
Kasın dozu mühim tam kıvamında olduğu kadında güzel. Yumuşak ve sıkı olmanın çekiciliği başkadır. Ki, fazla doz kas erkekte de itici, nett.
Boşuna azı karar çoğu zararr dememişlerr
Benim kadar olacak kas iyi daha fazlası iyi olmayabilir:))
Sana ait bir görsel kullanmak istiyordum aslında. Sen çok iyisin.
Teşekkürler
Erkeklere sormak lazım.
Kızlarda vücut kası onlara çekici geliyor mu? Diye!
Bana göre çekici değil, erkeksi gösterir
bence çok itici erkek gibi. hatta bazılarının göğüsleri kaslı erkek göğsü gibi oluyo. ideali zayıf ve bitaz karın kası...
Kendinde olmayınca kıskanma
Peki ama erkek gibi demen saçma olmuş
Ne alaka
Niye yapayım sonucu ne olacak
Anlatır mısın l7tfen ben anlar8m
sen büyük ihtmalle kas yapıyorsun ve çok kaslı olmak istiyorun ama benim demek istediğim bi yere kadar kadına kas yalışıyor fakat bir yerdwn sonra erkek vücuduna benzemwye başlıyor. o yüzden bence fazlası kadında hoş durmuyor. görsellerde kadın vücutçular yaz bak bi ne demek istediğimi anlarsın. bu benim görüşüm. bazılarına görede güzel görünüyordur. bişey diyemem...
Benim kasımypk ki
Bizim erkeklerin gözü hep balık etli bıngıl bıngıl kızlara alıştığı için sevmezler. Ama kaslı daha makbul bende 😃
Çok kaslı olunca bence hayır ama bacak karın kol popo böyle belli ölçüde spor yapan çok abartmayan kızçelere çok yakıştırıyorum
bana göre hiç hoş değil ha illa olacaksa karın da olabilir oda bile çok hafif fazlası yine itici duruyor
hafif olursa cok guzel gorunuyor ama fazlasi igrenc gozukuyor erkek vucudu gibi oluyor
Donanımlarını ne kadar değiştirseler de hepsinin yazılımları aynı çekici kadın yoktur PUAcı badboylara çekilen kadın vardır.
Kaslı Kızlar Çok Çekiciler Yaa Bunun Gibi Fitnees Dan Kaslı Güçlü Kadın Buldumu Anında Evlenirim Çok Çekiciler Yaa 💯😎
Resimdekiler gibi olmayan normal düzeyde kaslı kızlar evet
Aşırı kaslı değil hafif düzeyde kaslı olanlar çekici oluyor evet
Öyle sanırım bende de var biraz🙈 Bence cekici duruyot kadinda da
Kas çok kadında iyi durmuyor. Dozunda kas olması lazım bence.
Abartı olmadıkça fit ve hafif kaslı hemcinslerim karşı taraf tarafından ilgi görürler bence.
Bazı kişilere çekici geliyor olabilirler ama bana erkeksi geliyorlar
Kendinde olmayınca kıskanıyorsun işte
Hayır kıskanmakla alakası yok. Sadece kaslı oldukları zaman erkeksi görünüyorlar ve bu sadece bana böyle gelmiyor. Hem istesem bende kas yapardım ama bebek gibi kızım kasla uğraşmam :((
Güçlü kadın severimde görseldeki gibi bir kadın da çekici gelmez şimdi...
Yok yaaa bana erkek gibi geliyor lar, kız dediğin narin olacak cici, şirin olacak😊
Kaslı kadınları itici buluyorum. Kas kadına yakışmıyor. Kas erkeksidir.
Hafif kas kadını daha seksi gösterir diye düşünüyorum 💭
Bu sorunun cevabı belli kas kadına yakışmaz, fit olmak yeterli
Yok be abi ya korkunç geliyor. travesti gibi görünüyorlar
ya fazlasını ben güzel bulmuyorum benim güzellik algıma uymuyor
Ben kası öyle iki cinse de yakıştırmıyorum ya, erkekte en azından fazla abartı olmasın.
Evett kaslı💪 kızlar o kadar çekici kılığına ağzımın suyu akıyor görünce🤤
Kaslı değil ama fit kız her zaman üç beş adım öndedir
Çok kaslı olmayı yakıştırmıyorum ama fit kadınlar efso🤌🏻
Aşırı olup erkeksi his vermediği sürece kararında ise çekici.
İtici
Kadın dediğin zarif olurr.. yürüyen zarafettir kadının adı, narin hoş olmalı
Çok kaslı olmayan herkes çekicidir ama ben kadınlara karın kasını yakıştırmıyorum.
Sende olmayınca tabi
@gulsuberenkolsuz Ben de hiçbir kas yok. Kendi fikrimi dile getirdim. Sana ne oluyor?
Lan yüzünden aşağıya indirince erkek zannediyorsun. Bunları çekici bulanlar ancak gay olur
Kadin dedigin zarif narin ince belli kassiz veya hafif kasli da olabilir
Kız dediğin narin ve zarif olur ne öyle kas mas erkek gibi şahsen benim için çok itici geliyor erkeksiymiş gibi his yaratıyor
Sen kızı ne yapacan?
Anlamadım.
Niye soruyorsun?
Kızı ne yapacaksın ne alaka? 🤣
Aşırı kas kadınlara yakışmıyor. Bir de nasıl desem, genetikle alakalı yani, kaslı olabilir ama kas güzel duruyorsa kaslı olsun. Abartmamak şartıyla.
Böyle olmama şükür ediyorum
Olmamama*
3 sn bakınca 50 metre aşağıya düşüyorsun
Nasıl yani?
attığı fotodan bihaber 😒
getting over it diye bir oyun var amaç yükseğe tırmanmak. onun karakterinin anime kızı hali bu foto
siyah şey kalça değil kazan gerçek kazan yani altında yemek pişirilen
Evet biliyorum sinir krizine giriyosun oyunda oynamıştım o yüzden attım bu fotoyu golfing over it te aynı
neden nasıl yani diyip beni tetikliyorsun ki o zaman abi yaa
Anlanadım ilk başta o yüzden sordum😅
elinde çekiç altında kazan inanılmaz 🤣🤣
Aynen😂
Kızlar kaslı değilde fit olursa çekici olur ince bel göğüsler dolgun kalça sıkı ve yuvarlak olursa kesinlikle beni alt eder ona karşı zafer kazanamam
Benim için evet ama kas sevmeyenler için hayır 😄😄
😂 😂 Kim diyo onu o sehir efsanesi. Vucut hatlari duzgun kizlar o kasli değil
Hiç sanmam sadece sıkı bir fizik belki de hafif kas iyi gidebilir. Onun dışında pek sanmam
abartılmadığı sürece bence iyi ama bazıları iğrenç şekilde abartıyor. o yüzden abartısız güzel.
Hayır bence kadınlara karın kası hariç kas yakismiyo hatta karın kası bile hafif olcak
Hafif balık etli yani dolgun ve ayva göbekli daha güzel bence ☺️
Benim için hayır (görseldeki) ama karşı cins için bilemiyorum
Asla böyle oldugunu düşünmüyorum tabiki olabilir ama güç erkege güzellik kadına demisler
Bu kişi dolandırıcıdır
bence değildir ama erkekte spor yapıyorsa tabikide kaslı ona benzeyen birini ister
kaslı kızlar itici bence fizikli olması yeterli çok kas erkeğe yakışır
Çekici olanları var evet
Ben feminen bulmuyorum
çekici diyen erkek direkt gay'dir zaten
Aşırı kas erkekte de kadında da güzel durmuyor
Çok kaslı olanlar çekici gelmiyor
Fazlalığa kaçmamak lazım ederinde her iki cinsede iyi gider
Çok azıcık kas olabilirde fotodaki gibi değil
Selülit hakkında ne düşünüyorsunuz? Bacaklarda selülit oluyor çok, onları nasıl tedavi ediyorsunuz?
Kaslanınca selülit olmuyor.
cameron diaz gibi olmasın da
Çok abartı olmadığı sürece güzel
Bence kızlara kas yakışmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?