Ben 1.73 boyundayım bacak boyum 104-5 santim sizce iyi bir uzunluk mu🙄

Ben 1.73 boyundayım bacak boyum 104-5 santim sizce iyi bir uzunluk mu🙄

Çekicilik, kişisel tercihlere ve toplumun güzellik algısına bağlı olarak değişebilir. Uzun bacaklı kızlar bazı kültürlerde veya kişisel tercihlere göre daha çekici bulunabilirken, diğer kültürler veya bireyler için farklı fiziksel özellikler daha çekici olabilir. Güzellik algısı, kişisel deneyimler, kültürel etkiler, medya ve toplum normları gibi birçok faktörden etkilenir. Bu nedenle, güzellik standartları farklı coğrafyalarda ve toplumlarda değişebilir. Önemli olan, güzellik algısının kişiden kişiye değişebileceğini ve her bireyin kendi benzersiz güzellik özelliklerine sahip olduğunu unutmaktır. Herkesin kendine özgü bir güzelliği vardır ve güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değildir, iç güzellik, kişilik ve karakter de çekicilik açısından önemli bir rol oynar.
Knk yanlış anlamada benimle aynı boydasin ne yiyosun tam olarak bizede öneri ver biraz ve evet uzun bacaklı kizlar benim için çekici değil benim sevgilim kısa ceb sevgilim diye seviyorum yanımda minicik kaldigi için maki diye lakap verdim yani bodur ağaç halinden memlun
Genetik😂
Nznxbncn (çekici olmak olmamak önemli değil seni sevecek erkek zaten tipine veya çekiciliğine bakmaz ki boy o kadar kotu bir faktör de değil ilsiki yasanabilicek birisin bahtin açık olsun dicemde eminim zaten acikdir)
Acik değil bence ya😂
Neyse haklısınız teşekkür ederim 🙏
Cevap
27Cevap
Boyuna göre normal sanırım. Boyun çok iyi bende erkek olmama rağmen 1.60 ım benim ki 90 cm falan
Çarpık değilse evet aşırı doğru özellikle benim gibi develer için
Uzun kızlar candır😊 Ama tabiki her şey boyu değil.
İri erkekler at gibi hatun arzular minyon erkekler ufak sever 😉😅
Bacak boyunun çekiciliği arttıran bir unsur olduğu söylenebilir.
Boyun gayet güzel kilon ne onu söyle bize bir de basenin var mı
Orantılı olması her zaman iyidir ama seninki sırıtmaz yani iyidir
Evet bence uzun bacaklı kadınlar çekicidir
Engelleyen kız mı pekii
Yaa keske ben de o kadar uzun olsan 1.55 im maalesef
Uzun bacak güzel duruyor
Bacak omuza yapınca sıkıntı yaşanıyor 😀
Herkes değil. Bazılarına yakışıyor. Fizik önemli
Merhaba bacak fiziğin göre bilir miyim
Uzun bacaklı daha seksi duruyor
kesinlikle dikkat çekic başarılı
O sırada kısa bacaklarımın ortama giriş şekli 😂
Uzun boylu kizlar da çekicidir
Senin neren uzun ya ortanın bi altısın
Yanii bir kız olarak 1.80 olmayayım yanii türk kadınlarının boy ortalaması 1.66 bence uzunum😂
Benden uzun olmalı tabiki
Çevrem genellikle basketçilerden oluşuyor 180+ 190+ ama benim beğendiklerim 175 yanlış seçim yapmayı severim😂
Duygum olmayan birisiyle cinsellik yaşamazdım
Yani ben fantezi amaçlı dedim duygusal aşk hoşlandı diyorsan uzun süre o seni yorar belki ilgini çeker geçici hoşlandılar arzulama olur fantezi amaçlı düşürsün bu boylada alakalı değil yaşla da oluyor istemeden oluyor nasıl desem güzel araba olur güzel ev dikkatini çeker ilgini çeker hoşlanırsın ya o hesap
İtici duruyor..
@maviayyyyy cigaramı içiyorsunuz için bakalim icin
Ne alaka 🙄🙄
Bence değişiyor ya bence yuz önemli
popon yoksa sansın az 🤣
Bacakların çok güzel o zaman
Efsane 😜❤️😘🤤
Nasıl ki merak ettim
Çok iyii
bakim
Harika
Uzun mı bacağın