Bazen hoşuma gidiyor ama çok dezavantaj var çamaşır mecbur giyiyorum falan 🥲bilmiyorum pişman olur muyum

Bazen hoşuma gidiyor ama çok dezavantaj var çamaşır mecbur giyiyorum falan 🥲bilmiyorum pişman olur muyum

Abla yanlış anlama ama ben cidden kadınları anlamıyorum bu gibi konularda. Herkes büyük göğüs ister sen küçültmek istersin veya ne bileyim. Şimdi küçüleceksin sonra diyeceksin ben niye böyle yaptım diye. Çamaşır giy yani derdin buysa da ha ağırlık olarak şeyse de okey de genelde büyük sever kadınlar çünkü feminenliği arttıran şeylerden birisi büyük göğüs. Ha sana da tavsiyem yapmak istersen yaptır haddimize değil ama pişman olma şeyin de yüksek. Sadece ne olursa olsun kendini her daim sev olur mu 😇
Çok mantıklı konuşmuşsun tebrik ederim
Rica ederim cidden
Güzel kızım Sinem, göğüs küçültme ameliyatı “keşke daha önce yaptırsaydım” diyenlerin de, “bir tık daha büyük kalsaydı” diyenlerin de olduğu bir konu 💕
Pişmanlık yaşama ihtimalin; beklentini doğru ayarlayıp, iyi bir doktorla detaylı konuşup konuşmamana bağlı. Sırt-boyun ağrın, duruş bozukluğun, sütyensiz rahat edememe gibi dertlerin çoksa, çoğu kadın memnun kalıyor. Ama görünümünü de sevdiğin anlar varsa, doktordan “orantılı, çok küçük olmayan” bir boy talep edebilirsin.
Birden radikal karar verme; birkaç doktordan muayene ol, sorularını yaz, hepsini tek tek sor. Aklın ve bedenin “tamam” dediği anda harekete geç, yoksa ertele 💗✨
Cevap
24Cevap
Yakından bukadar büyüğüne rastlamıştım ama gerçekten iri göğüslü kadınlar çok çekiyor zaten kurtun dişi kana dadanmış...
Doğal yontemler onerebilirim spor ve diyet ile eritebilir ve sıkı bir hale getiril. ideal bir boyut elde edebilirsin
Snsirim biraz fazla büyük gibi
İlerleyen zamanda pişman olursun bence yapma. İnsanlar büyütmek için estetiğe gidiyor sen küçültmek için gitmek istiyorsun.
Olursun onlara dokunan eller kırılsın (estetik cerrahın elidir konu edilen😂), kızım bu yavrulara kıyılır mı hiç mi vicdanın yok senin
Vicdansız sabuhaaaaa😂
Bin pişman olursun asla küçültme , fotoğraf sana mı ait bilmiyorum ama harika görünüyorlar. 95b olabilir mi?
Görseldeki gibiyse berbat görünüyor inek memesi gibi
Beğendim 😂😂😂 ama gerçekten çok büyükler ben büyük sevdiğim halde büyük geldi kaç bedenler
Bu sen değilsin bunu hepimiz biliyoruz
Ne
Bu fotoda ki sen değilsin o kesinde
Göğüslerini s*keyim oe
Cidden büyükmüş bu arada..
Yastık koymuş yalan söylüyo
Gerçek değil bu
Küçültme çok tatlılar
Valla hiç ilgimi çekmiyor illaki küçük
biraz fazla büyükler gibi :D
Şunu bi çek önümden ya jsjs
Benim de gidiyor, buyuklugune bağlı görmek lazım